Ai nostri, mareti brazi! dec-ian-feb05 ( 52 )

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, cum e Rayan? mai are febra? e mortal cu gagica lui, ce-am mai ras cand am citit...

Liviana, ai fost la dr? Nici eu nu stiu ce ar putea fi....sper ca e bine Matei! Ce nasol cu firul ala si la tine...dar lasa, ca o sa fie bine pana la urma! la multi ani lui Bogdan pt. 5 luni, ce repede au trecut!

Shobo, am vazut si eu pozele, ce bine iti sta cu burtica! Codrin e un smecheras in poze, parca il vad pe-al meu!

Fetelor, ieri am lesinat cand l-am auzit pe Vlad: mi-a zis ca atunci cand se face mare o sa se faca pompier sa salveze oamenii! Era asa de dulce! Ii plac mult desenele de pe minimax cu "salvatorii" si "pompierul sam", mai are si el o masinuta de pompieri si e tare dragut!

Oana 15+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Bubu, da, mai are 37 si ceva, ca intee timp i-am mai dat Nurofen.
Dar culmea e ca sa agita, sare, topaie, se rostogoleste, in loc sa stea linistit.
I-am curatat azi nasul de N ori, si sper sa fie ok.
Oricum, prevad ca luni ( cel putin) va sta acasa.

Legat de prietena lui, m-am lamurit: invata de la ea destule prostii, ca eu il intreb de unde stie sa faca una, alta, cine l-a invatat sa muste, sa se catere, sa scoata anumite sunete, etc, si evident, raspunsul este...., stiti voi cine.
Uff, dar chiar trebuie sa imite tot ce face ea?

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, am raspuns in detaliu la Parintii intreaba.
Matei are chist de cordon si va trebui operat.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Liviana, nu stiu ce e asta, dar daca nu-i urgent inseamna ca nu e prea rau, nu? multa sanatate
Bubu, si al meu e mare fan al pompierului sam, si el vrea sa se faca pompier. chiar reusesc sa il fac sa manance mai putine dulciuri, ca nu vrea sa fie gras, zice ca pompierii nu trebuie sa fie grasi ca sa poata alerga sa stinga focul

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata , cine mai e la cafea , ceai ?
Liviana nici eu nu stiu ce e aia , dar orice ar fii imi d-au seama ca nu e o.k. sa fie operat , este o experienta neplacuta , dar va trece si va fii bine , fii puternica .
Crinuta ce bine iti sta noua tunsoare . Superrrrr !
Pe mine ma doare burtica si imi fac griji ca la Mandy nu a fost asa , fetele cu cezariana daca ati mai ramas insarcinate precum Adita , doare altfel in timpul sarcinii ?
Cred ca maine merg la doctor ca nu imi place sa stau pe ace .
O zi placuta !

Alina 5+ si Mandy Stephanie 2,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, merci mult pt incurajari.
Adita, nu e f rau, insa de operatie nu scapa. Ma aflu intr-o dilema: cum sa-i explic copilului ca urmeaza sa fie operat? (ii voi spune desigur la mom respectiv)

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Alina, pe mine nu ma durea deloc burta, mergi la medic sa vezi ce poate fi
eu sunt obosita rau, noaptea trecuta a facut Nectarie febra, 39.5 si am dormit foarte putin, sa-l tot verific sa nu-i mai creasca la loc. plus ca stefan se tot trezea ca avea nasul infundat si nu putea sa respire, nici nu reusea sa suga. si de dimineata am remarcat ca ma doare si pe mine in gat, ma dor toate oasele, parca sunt batuta

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta si Adita, sper ca nu mai au febra piticii!

Crinuta, asta e, ei imita acum orice...

Liviana, imi pare rau ca trebuie sa-l operati pe Matei...nici eu n-am auzit de chestia asta...o sa fie bine! Incearca sa-i spui cum va fi, adica o sa doarma si nenea doctorul o sa-i faca o mica taietura sa scoata bubita, ca sa nu-l mai doara acolo...si cand se trezeste o sa mergeti acasa, iar mami o sa sa stea cu el tot timpul! E mai dificeil, dar sigur va intelege!

Noi azi am fost la Zoo pana la urma, a fost foarte frumos, vremea superba, numai frunze colorate pe jos, soarele stralucea printre copaci...foarte frumos...animalele, saracele, cam neingrijite...la unele le miroseau custile si Vlad zicea sa plecam ca miroase
Apoi am bagat un somn de aproape 3 ore...ce bine a fost!

Oana 15+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Bubu, Rayan a mai facut febra azi noapte, si azi, dar tot asa, in jur de 38.
Azi secretiile nazale au devenit maronii, din nara stanga i-au curs si firisoare de sange, ufff.
In rest, e ceva de speriat, se catara peste tot, se prosteste, ce mai, se vede ca e baiat.

Azi, m-a vazut ca am baut spritz, si zice" veau si eu vin", la care ii spun ca el e mic, si el raspunde" eu sunt mama, tu esti Rayan", si imi spune ca el merge la servici sa aduca bani, hehe.
Cand ii convine ( mai ales cand e vorba de pampers, sau ceva asemanator), el e mic, cand e vorba de altele, el e mare, adult. Ba chiar afirma foarte serios ca el e adult :)

Liviana, dar nu ti-a explicat chirurgul de ce a ajuns Matei sa faca acel chist?
Imi pare rau ca trebuie sa treceti prin operatia aia. Parerea mea este ca nu ai cum sa ii explici, ca tot v-a fi luat prin surprindere.
Hm, e greu...

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara fetelor , multumesc de raspuns Adita , va tin la curent cu ce si cum maine cand voi merge la doctor . Ce nasol ca est asa de obosita , stiu cum e , si eu sunt continuu obosita rar am asa niste momente de putere in rest nu mai functionez cum trebuie .
Liviana tu spunei cat mai multe chiar daca crezi ca nu te intelege este f.f.f. bine sa le spuneti copiilor tot si mai ales adevarul cat mai simplu si cat mai curat ca sa ii spun asa .
Crinuta ce aiure e cand micutul e bolnav , ce sa-i faci se mai intampla si la ei si Mandy a avut nasul infundat si era mereu murdara acum si-a mai revenit , nici nu ma mai omor o tratez si o spal si una alta insa nici nu mai scriu despre asta , doar de va fii ceva mai grav va voi spune . Sa speram ca nu va fii niciodata nevoie .

Alina 5+ si Mandy Stephanie 2,6 ani

Mergi la inceput