Ai nostri, mareti brazi! dec-ian-feb05 ( 52 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, multumesc pt incurajari. Eu simt ca o sa fie bine. Ce sa-i faci, asta e viata, ne mai da Doamne Doamne si incercari.
Tomasa, ce mult ma bucur ca ai scris! Credeam ca esti suparata pe mine. Doarme noaptea micuta? Pe masura ce creste iti va fi mai usor, ai sa vezi. Succes cu mutatul! Imi inchipui ce greu trebuie sa-ti fie, dar ia-o usurel si pe cat posibil lasa-i pe ceilalti membri ai familiei sa se ocupe de treaba asta. Iti doresc multa sanatate si PUTERE, mami!
Crinuta, merci de info. Ai mai fost la Unirii cu R?
Adita, sanatate la copii! Tu cu ce-i mai tratezi? Si M al meu tuseste frecvent si sotul ma bate la cap sa-i dau medicamente mereu, insa eu nu prea vreau... Ii dau doar siropuri naturiste caci trebuie sa mai lupte si organismul lui, nu?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Da Liviana, am fost aseara. L-am dat in niste masinute din alea, ne-am dat pe motocicleta ( mami a dat in mintea copilului), am mancat tagliatelle cu somone si am baut bere. A fost ok, dar vorba ta, cam mult fum.

Iti urez cu putina intarziere " La multi ani" pentru cele 5 lunisoare ale lui Bogdan.

Vai fetelor, e oribil afara, si eu trebuie musai sa ies acum. Offfff

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Liviana, bafta multa cu interventiile. Problema cu firul de la operatie am avut si eu...

Crinuta, ieri n-am mai ajuns pt ca eram cam indispusa (prima zi de...) si obosita ca ma alergasera piticii cu biclele. Daca era Rayan ok, poate ne vedeam we asta, dar luni as vrea sa-i fac vaccinul lui Ruxi si nu ma risc. Sanatate lui Rayan!

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Da, si eu zic ca pana nu e completly ok, nu ne vedem. Ce vaccin ii faci lui Ruxi?

Liviana, imi pare rau de problemele cu operatia. Eu sper totusi sa nu fie nevoit sa te taie, ci sa se rezolve de la sine.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Liviana, uff, ce pb cu operatia.. dar poate se rezolva singura, fara o taiere. Sanatate multa!

si eu acum mi-am vazut o parte a gingiei inflamata iarasi nasol, de fapt s-a desprins de pe dinte si sper din tot sufletul sa nu ajung iar la cutit cum am ajuns in sarcina cu C, sper sa scap insa tb sa fiu fff atenta la ea, am sa merg la dentist de urgenta sa-mi zica dc se mai poate face ceva sa nu se agraveze si mai rau.

pt ca puiul doarme am reusit si eu sa pun pozele din vacanta de la Sibiu-Paltinis, pt cine vrea sa ne vada - se poate vedea si burtica mea de atunci, insf de sept, acum e putin si mai mare

http://www.flickr.com/photos/10177760@N04/sets/72157602871955412/

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in sapt 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, HELP!
Am deschis un subiect la Parintii intreaba. Cine stie, va rog astept un sfat.
Oricum in cateva ore dupa ce se scoala Matei plec la Budimex cu el... pana atunci insa fierb ca nu stiu ce are!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Liviana, nu imi dau seama ce ar putea fi la Matei.

Shobo, am vazut pozele, sunt superbe.
Matei seamana cu tine, clar.

Rayan nu e bine, i-a crescut febra la 38,3, dar el si agita, fuge, nu sta locului o secunda. Nici n-as zice ca are ceva...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Liviana, am citit... Nici eu nu stiu ce ar putea fi. Du-l la medic.

Nihil sine Deo!

Mergi la inceput

Crinuta, ii fac Infanrix trivalent (DTP).

Nihil sine Deo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Liviana, ce-ati facut la spital? e totul ok?

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput