Fetita Lianei Stanciu are CANCER

Fetita Lianei Stanciu are CANCER | Autor: roxivan

Link direct la acest mesaj

Asta seara am auzit la televizor ca fetita Lianei Stanciu are cancer. Stiti ceva despre stirea asta, eu am dat o cautare pe Google si nu am gasit nimic? Am ramas muta si uimita, saraca fetita nu cred ca are mai mult de 3-4 anisori.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

Din pacate este adevarata stirea.
Si la disc generale este un subiect.
In seara asta am fost la un eveniment monden si se discuta si acolo despre acest subiect.
Sa dea Dumnezeu sa o poata salva pe micuta ,am inteles ca are 1 an si 10 luni.

EVE

"Cu penele altuia te poti impodobi ,dar nu poti zbura."L Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albena spune:

Sa dea Domnul sa fie o stire falsa!Asta este cel mai grav lucru care i se poate intampla unui copilas nevinovat si parintilor sai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

din pacate e adevarat

a deschis si alessia105 un subiect intitulat "haideti sa-i multumim...salvandu-i copilul" , tot la generale

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109845

uta

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Am citit si eu interviul de la discutii generale. Doamne ajuta sa se faca bine fetita! Si e asa micuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Foarte trist!
din pacate boala nu cruta pe nimeni,nu tine cont de varsta,statut social,posibilitati financiare

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Din pacate are doar 2 anisori.Tare m-am bucurat cand am citit povestea lor aici si acum sa aud ca micuta are cancer.
Este asa de micuta si sa sufere de o asa boala crunta.

Mihaela Radulescu ii sprijina intr-u totul si in seara asta a spus ca deja avea stransi 83.000 de euro.Tare ma bucur.Liana deja nu mai este in apele ei si Mihaela o sprijina mult ca sa nu se piarda cu firea.

"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Va rog continuati discutiile la subiectul deschis la generale. Multumesc de intelegere

Mergi la inceput