Haideti sa ii multumim ....salvandu-i copilul ...
Raspunsuri - Pagina 5
Marina spune:
am vazut copilul asta acum o luna, cata viata avea in el...mi se pare absolut incredibil
cristalina spune:
Sa-i dea Dumnezeu sanatate .
Cumplit, pentru orice copil si orice parinte este cumplit!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
Ortansa spune:
Dumnezeule!Liana ,multa putere si speranta.sa dea Dumnezeu sa fie bine.
I've gt you under my skin
zuzunaki spune:
motanik,
eu am adresa ta,insa nu stiu daca mai e valabila.Oricum,pt siguranta,mai da-mi-o o data.Mai bine pun pliculet sa ajunga mai repede.
p.s.si mie mi-ar placea sa ne vedem.vb pe pm.
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!
carmenp spune:
off, doamne... sanatate multa Teodorei iar voua multa putere sa va dea Dumnezeu!
Anina_n spune:
Of, Doamne, ce cruda e viata asta uneori ! Iti da cel mai de pret dar, ca dupa aceea sa te faca sa tremuri ca l-ai putea pierde...
Sanatate si putere micutei Teodora, sa se faca bine, sa fie din nou aceeasi fetita vesela, despre care am citit ca este !
Multa putere, Liana si Mihai, sa-i dati din energia voastra pozitiva, micutei voastre comori !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
***Printesa Ema din castel !***
dana n. spune:
Motanik,si eu vreau adresa ta!
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea;