Haideti sa ii multumim ....salvandu-i copilul ...

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Pentru Helbi, aissa, rolo, dana n, anderra si pentru toti cei ce nu se intreaba cat costa masina Lianei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianasoare spune:

Eu am fost plecata cateva zile, nu am timp sa citesc toate paginile, asa ca va rog sa-mi transmiteti si mie cum pot dona niste bani.

Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109883

Aici gasesti contul in care poti dona bani pentru Teodora.

Witchie, nici sa nu te gandesti sa opresti campania.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Si noi suntem alaturi de Liana si Mihai. Nu conteaza citi bani ai...poti sa ai bani de pe lume, dar suferi la fel cind iti e copilul sau cineva apropiat bolnav!
Acum cteva minute am vazut-o pe Mihaela Radulescu pe Antena la Duminica in familie ca s-au strins 135.000 euro, si ca Liana si Mihai vor infiinta o fundatie pt copii bolnavi de cancer. iar daca, D-ne fereste, banii astia nu vor fi de ajutor Teodorei vor fi redirectionati catre alti copii care sufera. Deja , din cite am inteles 80.000 au ajuns la spitalul din Viena , pentru tartam pe care miine il incepe Teodora.
S inca ceva, de sapt viitoare vom vedea un videoclip Bere Gratis in care apare si Teodora-plina de viata, filmat acum 10 zile.
doamne , cum poate un copil sa apara ca nu are nimic si sa afli intr-o secunda ca e forte grav bolnav.

Doamne ajuta!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Admin, am primit multumim.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jonica spune:

Nu sunt un fan nici Liana Stanciu, nici Bere Gratis, iar Mihaela Radulescu nu-mi place deloc.
Insa atunci cand este vorba se suferinta unui copil nu cred ca mai conteaza ce si cate case si masini au parintii. Ca pana una alta, la faza in care sunt ei acum, totul se reduce la o problema extrem de simpla: sunt niste parinti care au copilul bolnav de o boala cumplita.
Nu stiu cati ati fost internati cu copiii vostri intr-un spital, dar eu am fost anul trecut si in salonul vecin era un baietel bolnav, care toata noaptea gemea de durere si in momentul incare cineva in halat alb se apropia de el striga "mama nu mai vreau, nu-i mai lasa sa se apropie de mine". Nu stiu daca voi putea uita vreodata plansul si durerea lui si nici ochii lipsiti de orice expresie.
Eu pot doar sa le doresc parintilor putere si sa le ajute Dumnezeu; cat despre copil, mie mi se umplu ochii de lacrimi gandindu-ma la durerea si suferinta ei.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta-bel spune:

Cum sa opriti campania de strangere de bani???? In nici un caz!!!! Dupa cum s-a mai scris aici, nimeni nu baga mana in buzunar la altcineva. Doneaza doar cine vrea. Sper ca saptamana viitoare sa donez si eu o suma micuta, care sa ajute chiar si la cumparat un ac. Multa, multa sanatate Teodorei(e o fetita absolut superba) si multa putere parintilor ei. Si felicitari celor care se implica si organizeaza astfel de campanii de ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Si as mai avea ceva de completat.
Trebuie facut un pact. De acum inainte nu ar mai trebui sa raspundem la provocari celor care scriu cu 'picioarele'.

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Si eu sunt pentru continuarea campaniei, chiar daca deja s-au strans banii, pentru ca sunt ferm convinsa ca surplusul va ajunge tot la copilasi loviti de boala asta nenorocita...Witchie, felicitari, ai o inima mare, mare!

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Eu zic ca fara Mihaela lucrurile nu ar fi mers asa, atat de repede si cu un rezultat ce poate nu-l avea oricine.

Pe de alta parte chiar daca subiectul deschis de mine - Omul saptamanii - a fost inchis imi sustin ceea ce am scris acolo si ca sa vedeti ca este asa...si EVZ si Jurnalul au aceeasi parere

http://www.jurnalul.ro/articole/107195/omul-zilei-mihaela-radulescu

Sanatate Teodorei si multa putere Liana si Mita!!!
Dumnezeu este cu voi!

Bufi

Mergi la inceput