de ce ...?
Raspunsuri - Pagina 7
ioanaalice spune:
Maria, iti urez sa ai succes in demersurile tale. Intereseaza-te prin DPC ce iti face fetita. Totusi, legal, in momentul acesta, nu cred ca poti sa vezi fetita, fara sa ai acordul familiei ei. Bafata si la scoala!
ioana, mama lui Mihai
diciu spune:
"suflet pierdut"...dar cum de nu mai scrii cu "k" si in felul acela de la inceput?...chiar mi s-a parut ca e cu totul altcineva la noua postare...
oricum mie mi se pare cusut cu ata alba tot ce scrii...si aceste discutii ulterioare fiind bazate numai pe supozitii...singura lor realitate fiind punctul de vedere al celor ce au scris si disputele normale ce se isca pe marginea unui astfel presupus subiect...in rest...eu nu prea te-as lua in seama in acest context...
un lucru e cert...
am renuntat la copil indiferent din ce motive... imi asum consecintele cu toata raspunderea!....
am adoptat un copil...imi asum deasemeana toata raspunderea!...
un copil nu e o papusa..e un suflet fragil si fara discernamant...
cand se maturizeaza e altceva...
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
elyda spune:
quote:total de acord(exact ce-am spus eu dar mai pe larg!)nu te poti juca cu sentimentele altora numai pentru ca tu acum ai mustrari de constiinta !
Originally posted by diciu
"suflet pierdut"...dar cum de nu mai scrii cu "k" si in felul acela de la inceput?...chiar mi s-a parut ca e cu totul altcineva la noua postare...
oricum mie mi se pare cusut cu ata alba tot ce scrii...si aceste discutii ulterioare fiind bazate numai pe supozitii...singura lor realitate fiind punctul de vedere al celor ce au scris si disputele normale ce se isca pe marginea unui astfel presupus subiect...in rest...eu nu prea te-as lua in seama in acest context...
un lucru e cert...
am renuntat la copil indiferent din ce motive... imi asum consecintele cu toata raspunderea!....
am adoptat un copil...imi asum deasemeana cu toata raspunderea!...
un copil nu e o papusa..e un suflet fragil si fara discernamant...
cand se maturizeaza e altceva...
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
dana
Alexa Ioana spune:
quote:
Originally posted by diciu
in naivitatea mea, nici nu mi'am dat seama... nasol... acum, ca recitesc cu atentie, clar parca'i alta persoana...
Pijamalutze pentru copilasi!
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...
aissa spune:
Plus ca pe aceasta a 2-a persoana o intretin parintii ca e in cls a 12-a iar pe cea ce a deschis subiectul parintii o abandonasera pe al bunici si nu au ajutat-o niciodata. Plus ca o jigneau constant si o faceau in toate felurile.... Naspa nene cu dedublarile astea.
quote:
acum nu am posibilitatea...eu sunt in bucuresti,ea este in iasi...nu pot sa ajung acolo pt ca nu am bani(eu stau la parinti si ei ma intretin pt ca sunt in cls a 12 a)...
Elise spune:
Pina la urma, nu vad de ce trebuie sa ne luam de faptul ca-i reala, nu-i reala, sta la bunici, nu sta... scrie cu k, nu scrie... Sau nu credem ca naturale exista in realitate si isi pun asemenea probleme, fie ca s.r. e una dintre ele, fie ca nu?!
suflet ranit,
incearca, daca poti, sa intelegi un lucru: asa cum tu esti ranita, si parintii fetitei sint.
Sint rani pe care poate tu nu le intelegi, dar care exista. Nu le poti cere sa reactioneze "prieteneste" fata de tine in toate cazurile. Nici legea nu-i obliga. Poate din acelasi motiv.
Accepti sau nu, tu esti ranita in urma unui gest de-al tau. Asumat.
Ei nu - sint raniti, si pe nedrept, de toate speculatiile absurde ale societatii in care traim.
Poti gasi in ei niste persoane care iti inteleg punctul de vedere, si altii care il resping cu diverse argumente. Sau, pur si simplu, fara argumente.... Il resping doar dpdv emotional.
Si intr-un caz, si in celalalt, trebuie sa le respecti decizia. Pentru ca responsabilitatea este la ei acum. Si nu poti sa ai responsabilitate fara dreptul de a decide ce ti-ar afecta copilul sau ce te-ar afecta pe tine suficient cit sa-ti afecteze si copilul.
Orice aparitie a mamei naturale "costa". Crede-ma, pentru ca sint unul dintre parintii care a acceptat asta, dar nu e nici pe departe atit de simplu cum se vede de la tine.
Nu, nu consider "naturala" o bestie, dar nici n-as fi de acord la sase ani ai copilului cu "complicitatea" din finalul filmului: "numai eu stiu..."
Una este sa accepti ca al tau copil sa aiba ALTI PARINTI.
Si alta este sa accepti sa il lasi in gazda la cineva.
Tu nu sesizezi diferenta?!
Copilul tau nu "creste in alta parte".
Nu.
Pur si simplu nu e al tau.
Nu ai un copil.
Exista doar copilul altcuiva - in viata caruia te poti implica fix cit vrea mama lui. Asta e valabil pentru orice copil.
Imagineaza-ti ca te-ai duce la o femeie si i-ai spune: "auzi, ce dragutz e baietelul tau, pot sa devin prietena ta sa-l vad mai des?!"
Ar putea spune da, dar putea spune nu.
Dar n-ai nici un drept pe lumea asta sa intervii in decizie.
Elise & BBLisa
suflet_ranit spune:
pana la urma fiecare cu parerea lui....va legati de faptul cum am scris prima oara "k"si alte chestii...subiectul asta e scris pe un alt site...pe jurnale...tot de mine e scris...si nu vreau sa o ranesc si nici acea familie nu as vrea sa o ranesc...din contra le sunt recunoscatoare...si bineinteles ca numai cu acordul lor as putea sa o vad...
nu am fost abandonata de tot...doar ca am crescut la bunici pana in clasa a 9a...
elise pot sa spun ca imi pare rau pt faptul cum gandeste "naturala" lui BBLisa...poate ca intr-o zi isi va da seama de sansele pe care le-a pierdut...nu o costa nimica daca se interesa din cand in cand de soarta ei...
scuze ca v-am deranjat...va doresc multa fericire si sa aveti grija de micuti
Alexa Ioana spune:
mai elise ... tare bine ai zis tu ce ai zis... 100% de acord !!!
Pijamalutze pentru copilasi!
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...
elyda spune:
fata asta isi face vre-un studiu pe noi si ne-a trantit povestea asta !si noi ne dam cu parerea pe enspe pagini despre "situatia" ei si ce-ar trebui sa faca sau sa nu faca...si ea se distreaza pe seama noastra!poate totusi invata ceva din ce s-a scris...
dana