Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (107)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Eh ... si eu am fost socata ... cred ca am vazut multe filme in care nasc alea frumos, cu sotii si medicul doar, intr-o camera curata si placuta ...

------------------------
Flory 37+ Joshua Raphael
AMR 3 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Da poate nastem mai repede asa, o sa ne socam in asa hal ca nastem numa sa scapam de acolo cit de repede

------------------------
Flory 37+ Joshua Raphael
AMR 3 saptamini !!

Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

quote:
Originally posted by pufulet74

Da poate nastem mai repede asa, o sa ne socam in asa hal ca nastem numa sa scapam de acolo cit de repede

------------------------
Flory 37+ Joshua Raphael
AMR 3 saptamini !!

HA HA HA!
apropo de doamne..ieri iar am fost domnisorita...la piata...si eu cu ditamai burta...

38+ piticul Stefanut
AMR 2 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:

Eh ... si eu am fost socata ... cred ca am vazut multe filme in care nasc alea frumos, cu sotii si medicul doar, intr-o camera curata si placuta ...

------------------------
Flory 37+ Joshua Raphael
AMR 3 saptamini !!

Is it really true ... ?

Bine spus in filme.....,noi traim in Romania unde intimitatea e pur si simplu calcata in picioare.

Dana 32+ Luca-Rares
AMR - 8 Saptamani de stat in burtica.

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Oana, nastere usoara, te asteptam cu vesti bune !

Erika, eu am citit ca mai nou se recomanda si dupa cezariana sa o pui la san cat mai repede, chiar la 3 ore dupa operatie. Desi nu mi-e clar daca are ce suge....

Ma gandesc sa le spun asistentelor ca de cate ori ii e foame bebelusei sa mi-o aduca mie intai sa incerc de la san...

36s + Sophia

Mergi la inceput

Dany, din pacate ... :( Si eu sunt tare revoltata de conditii si de modul in care sunt tratati pacientii ... :(
Tot vreau sa am o discutie cu medicul meu, ca pare mai deschis la minte un pic, cum se poate asa ceva ...? Ce ar fi asa greu sa amenajeze o sala de nastere in apa, ca doar o cada sterila ar trebui si un casetofon cu muzica de relaxare ..
Victo, e bine daca ai fost domnisorica, pe mine m-a intrebat ieri o studenta daca nu vreau sa ma ajute sa ma duc la spital ...

------------------------
Flory 37+ Joshua Raphael
AMR 3 saptamini !!

Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

tocmai am vorbit cu doctorul meu, mi-a programat nasterea pe 16.11 - ce mult mi se pare ca mai e !

36s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata fetele!!!

si noi tot in formula 2 in 1 ne prezentam!!!!
felicitari proaspetelor mamici!!!!
eu nu stiu cum mai rezist, Iasmi se zbate in burtik cu o putere uimitoare!!! mie frica sa nu iasa singura... cand am fost marti la dr a dat un spectacol in burtik ca toata lumea de acolo se uita doar la burta mea!!!!

cred ca de ieri am inceput sa elimin din dopu, pt ca avea pe chilot un mucus asa transparent dar maroniu, rosiatic. dar atata a fost!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

38 si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

quote:
[
Victo, e bine daca ai fost domnisorica, pe mine m-a intrebat ieri o studenta daca nu vreau sa ma ajute sa ma duc la spital ...

------------------------

HA HA HA!!!

tu fetelor, mi-a iesit bine amaratul ala de streptococ..insa mi-a depistat o tampenie de e-coli...
acuma, eu nu am alte manifestari- febra, diaree, varsaturi(decat dc am arsuri noaptea)..dra azi e de negasit, ca are doctoratul...

voi ati facut trat. pt asa ceva? acu ma mai documentez...caci mi-e ca-i o chestie normala in sarcina...

38+ piticul Stefanut
AMR 2 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

bb-ule daca ai inceput sa elimini dopul,nu mai ai mult!!!Cred ca nu mai apuci miercurea viitoare pt cezariana!!!

Dar slaba activitate azi pe aici...V-ati pus pe nascut???

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel38+ Beatrice Alessia
AMR 10 de zile

Mergi la inceput