Gravidutze si mamici din CLUJ - 29
Raspunsuri - Pagina 20
RAMONELLA spune:
Neata.
Si noi tot 2 in 1.Dar cu durere de gat si nas infundat!!!!Ce ma enerveaza!!!!!!!!!Poate no sa ma lase sa-mi vad fetita!!!!Poate ragusesc in timp ce strig,cand nasc!!!!!Doamne ce ganduri imi fac....

Am innebunit...
Acum ma duc la monitorizare!!!
Pupici!!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel
39+
Beatrice Alessia
AMR 7 de zile
Raluca spune:
buna dimineata si de la noi....
credeam ca dau peste vesti noi despre bebei da vad ca domnisoarele se lasa asteptate!Oana, Ramo.....nimic nou?
Eu sunt inca racita dar e simtitor mai bine, Mihai se pare ca a scapat desi are ceva secretii, noroc ca functioneaza grozav batista bb. Ne luptam cu colicile care ne supara zilnic , noroc ca nu f. tare. Ilinca incepe sa se acomodeze cu familia largita si sa se mai calmeze...sa speram ca nu recidiviaza!
o zi frumoasa!
bex spune:
Neata:) eu vesela cu 
ma bucur ca a mai trecut o noapte usoara, dorm ok si nu visez nimic urat, um am mai auzit ca se poarta printre mamici inainte de nastere:)
Meli, drum bun, poate te asteptam cu vesti vreuna dintre noi
Oana, Ramo, cred ca fetele noastra asteapta luna noiembrie, ca atunci nu mai e nici mercur retrograd sa ne tot puna piedici;)).
Diana, puiule, timpul trece...daca fetele noastre nu vin, cred ca o sa ne nimerim toate 4 gagicile deodata la gine 1;)
Ralu, e asa buna batista aia? eu ma gandeam sa iau un aspiratol nazal mai simplu si ser. o fi trebuind neaprat batista?
toate fetele, o zi faina
http://good-times.webshots.com/album/560929130KTWnuL
Co
39 +
Carina Alysa
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg
CristinaGoji spune:
Neatza fetelor! Si eu tot is dupa o
, si ce bine mi-a facut
.
Deschid capitol nou ca imediat ma apuc de treaba si cine stie cand mai apuc la calculator.
Poftiti la CAP 30
Meli - drum bun, desi cred ca deja ai plecat!
Raluca - sa dea Dumnezeu sa scapati cat mai repede de colici! Noua c VLadut doar Debridat de ajuta cat de cat, in rest - nimic, si le-am incercat pe toate.
Mami
15+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza