Gravidutze si mamici din CLUJ - 29

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ioana si Moberi - sunteti in listuta! Va mai asteptam pe la noi sa ne impartasiti din experienta voastra ca mamici!

Bex - tare frumoase amandoua numele la fetita voastra!

Ce vreme faina a fost azi!!!
Am fost si la gratar, si in Parcul Mare, si ce aglomeratie am vazut in parcul de copii, demult n-am mai vazut asa ceva si cred ca nici n-o sa vad prea in curand .

Mami 15+ si Vladic (17.10.2006)
Sunt major!!!
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

Buna fetelor si noi santem inca aici din pacate avem mai multe calculatoare in casa si distribuitoru sa stricat asa ca de cateva zile nu vam mai urmarit si din pacate nu merge numai leptopului sotu si el cand pleaca al duce cu el . Ieri a fost ziua la sotu toata ziua am facut de mancare ca aseara am avut o gramada de musafiri si inca si azi au mai venit cati va.
dpopsi noi la carutu ala neam uitat dar inca nu lam cumparat ie dragut si practic acuma ca vine jarna si sper sa si tine
Fetele care asteptati sa nasteti si eu is in eceasi situatie am sperat ca o sa nasc de ziua lui sotu dar nu sa intimplat el se bucura ca se teme ca va fi eclipsat de bb
Vape toate sanatate la care ie bolnava Meli am inteles ca pleci la Oradea drum bun si care santeti nou venite bin ati venit
iko+38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Va pup de noapte buna

Oana, Cristina merci;) ALYSA a fost una dintre primele noastre optiuni, asa ca am revenit la ea, chiar daca e al doilea nume;)si suna bine si cu numele noastre de fam, asa ca toata lumea e multumita

Am semnat petitia, sa speram ca va fi ok:)

Oana, Ramo, aveti grija ce faceti pana maine;) sa ne vedem de dimineata la cafeluta

http://good-times.webshots.com/album/560929130KTWnuL
Co38 +Carina Alysa
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna seara fetelor!

Malberi-bine ai venit, sa-ti traiasca puiutii!

Redai-cum a fost botezul? ce vreme frumoasa ati prins.

Alex-cum stati cu colicile?

Oana-tot 2 in 1, hihi?eu numai vineri voi mai intra, pana atunci iti doresc nastere usoara si bebe sanatos si papacios.
sper pana vin careva dintre voi sa sparga gheata.poate veti fi toate scapate deja cu puiutii in brate.Doamne da sa fie bine.

noi am dus-o pe piti la soacra, saraca era tare agitata, era foarte obosita ca n-a mai dormit de dupa-masa si in plus i-am tinut si programul vechi si cu dereglarea de ora, am mai tras un pic. asa mi se rupe sufletul ca am lasat-o acolo.sper sa fie bine.sincer bunica mea a avut grija de ea cand eu nu eram si aveam mai multa incredere in ea decat in soacra. sper sa fie bine. nu am ce face, trebuie s-o las si acolo, ca doar e bunica ei.
va pupic pe toate si va doresc o saptamana frumoasa, poate mai intru dimineata, poate primesc o veste buna de la voi cu gheata asta, hihi.
o nioapte usoara la toate
pupici la burtici, mamici si bebiti
Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Noi am fost si la pizza,sa ne facem plinul,ca poate vom rabda foame in spital.Bine,sigur mami imi va aduce,nu-mi fac probleme.
Maine ma duc la monitorizare.Burtica parca ma doare putin mai tare,si o simt mai tare pe Bea cum loveste in col.
Ma enerveaza ca a inceput sa imi curga nasucul,desi am bagat din greu oscillo...Sotu mi-a fost racit,si se pare ca de data asta n-am putut sa fentez raceala...Dar ma tratez in continuare.Sper sa-mi treaca,nu vreau s-o racesc pe Bea de la inceput,Doamne fereste.

Va pup pe toate,noapte buna!!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel39+ Beatrice Alessia
AMR 7 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

salut.am aterizat si eu.a fost ok botezul.sunt rupta de obo.va pove maine

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

buna dimineata!

noi tot in varianta 2 in 1! deja incep sa imi fac grji! Doamne ajuta sa fie bine!

va doresc o zi frumoasa!

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna dimineata si de la mine!
eu ma pregatesc incet sa plec la Oradea. va tin pumnii la toate sa nasteti cat mai usor, pana vin acasa sa pot folosi majoretele
Oana-incearca sa faci un pic de miscare, plimba-te pe jos azi pe undeva-la polus poate ai chef.foarte mult conteaza. ai grija de voi
va doresc o saptamana super la toate
ne"vedem" vineri
pupici si multa sanatate
Meli+Timea-Larisa

daca cumva se pune de o intalnire, daca se poate sa fie in weekend sa pot veni si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

buna dimi
meli, drum bun!
oana, nu-ti fa griji, ca nu e asa problema sa intarzie. mai sunt tot felul de "metode" babesti daca vrei sa grabesti nasterea, dar mai bine las-o sa vina singura.
cu petitia de 85%: ma tem ca n-o sa aiba succes, n-au de unde sa scoata atatia bani, + ca de fiecare data cand s-a pus problema, ministrul muncii a spus ff clar si raspicat la tv: NU. deci, nici o speranta. poate finca anul viitor e electoral ... dar individul a zis ca pe vremea cand era 85% f greu s-au descurcat si ca nu vrea sa revina.

in rest, si noi 2 in 1

http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

`Neata, dragele mele!

Nu am prea reusit sa citesc ce ati scris in ultimele zile, sunteti tare harnicute, insa am sa va povestesc pe scurt cum a decurs vizita la eco 4D de joia trecuta. Se pare ca bebe e dezvoltat bine, la aproape 24 sapt. avea 600 gr., coloana bine inchisa, inimioara batea cu 152 bpm, toate organele sunt dezvoltate normal, fata e perfect conturata, are niste buze foarte sexy , fruntea lata (sper sa fie o fetita desteapta), manutele si piciorusele se miscau in continuu (si dr. Muresan a zis ca e foarte activa - ceea ce inseamna ca e sanatoasa), a ramas tot fetita (i se vedeau labiile foarte clar), intr-o manuta tinea cordonul ombilical, in concluzie totul e asa cum trebuie sa fie, sa speram ca va decurge la fel pana la final si bebelusa mea se va naste sanatoasa, frumoasa si cuminte. tuturor mamicilor sa-si vada copilasii sanatosi! la toate!

Felicia, 24+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput