Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (45)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Buna ziua fetili

La multi ani bebelusi ce implinesc azi mai multe lunite !!!

Mdaaa - am de recuperat la cititsi scriiiiis - da asta in urmatorul mesaj

Vreau in primul rind sa Va multumescpentru felicitarile aduse sotului meu - nu m-am asteptat, mi-ati luminat ziua - el le-a citit pe toate - foarte mult s-a bucurat, abia atunci a inteles si el - importanta evenimentului

Ieri veneam shontic shontic pina la forum sa ma jelui ca a dormit foarte prost Ilinca, ca am petrecut-o pe mama la tara - ca de toate sunt numai bine nu. si cind am deschis forumul - mi-ati luminat ziua - am uitat de noaptea nedormita, mi-am uns ranile si mi-am inceput ziua cu alt picior- datorita voua.Ce poate fi mai frumos - decit stupul nostru si mamicile cu bebelusii din el

Azi e ziua mamei mele - La multi ani mamico !!!

A implinit 51 ani - ii facem o masa surpriza - asa doar noi 5 - familia, macar putin sa o felicitam.

(Cum e viata - bunica azi inmorminteaza un copil si pe altul il felicita)

Am fost ieri la vaccin - am urlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat, ca sa va imaginati cum am urlat - peste vreo juma de ora am ajuns acasa - ea tot suspina prin somn.Ziua a decurs bine - nu a vut temperatura, si noaptea ca niciodata - fff bine a dormit si mincat

Bilantul e asa - la 7 luni si aproape 3 saptamini - avem 7700 grame si am crescut cu un singur cm. da cum am luat noi intr-o luna si o saptamina tocmai 700 gr - nu ma duce capul. drept ca noi mai mult stam in picoare in tarc sau la mami(tati, badea, buni)in brate - nu avem unde cheltui energia - nu vrea si gata,of.

Mda - ieri a cazut de pe pat - fix pe burta, atit de bine era supravegheata de fratele meu - parca totul e bine - de citeste tati(lui nu i-am spus) - ne maninca si pe mine si badea

Acum vad cum recuprez la citit si vazut poze - dar fara sa raspund la ce stiu nu trec mai departe.

P.S. azi fac Brownie cappuccino , pentru prima data - nu stiu ce o iesi - pentru ca eu si cuvintul gospodina sunt antonime Am sa pun poze, cred

,VI , VII

Aliona , mami de printesa Ilinca (6 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Tot eu.

ALIONA- sa stii ca si eu am vrut sa-l felicit pe sotul tau. De fapt eu felicit pe toti cei care au copii si mai au si realizari de astea asa pompoase.... De multe ori mai simt depasita de situatie (cu Maria, cu serviciu, cu treburile casnice) asa ca nu stiu cum imi voi sustine lucrarea de dizertatie in februarie.

Am pus pozele.Incepand de aici e Mariuca. Ultimele 2 poze sunt cu salopeta cea noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

stefaniya – poate deschidem un club al plangacioaselor. Culmea e ca eu plang la fel de usor la cazuri triste dar si cand citesc ceva vesel. Asa ca nu-s normala, dar ne-om reveni noi, sper...

martutza – pentru Victoras sa-I treaca vanataia din obrajor.

Diana – votat si eu petitiunea, desi… eu noua ne-a facut institutul o surpriza si-n fiecare luna ne baga cate 5 milioane, cica diferenta de la cele 8 primite de la stat pana la salariu meu de baza, asa ca … nu stiu daca as iesi mai bine cu 85% din salariu.

Gabi – pai si noi?!?!?! Suntem ratusca cea urata?????

Biky – mama spune ca daca cineva spune ca e frumusica e egal cu uratica, asa ca mai bine sa fim ignorate decat frumusele . Hai ca glumesc, toti puiutzii nostri sunt frumosi, a mea evident cea mai frumoasa . Si daca aveai si tu un baiat veneam impetiti la tine, ca ai o casa super frumoasa. Si noi visam sa ne facem casa la Rucar. Sper sa ne si punem planurile in aplicare. Avem terenul, asteptam... banii sa ne ridicam casa.

anaalina – pai noi am admirat puiutzul tau si puiutzul mic, mic dupa care se uita ea frumos. Si felicitari de progrese, acusi chiar va invidiem, noi care stam asa frumos si mult pe spate sau in fundulet, si nu ne hotaram si sa facem si noi un pas ceva taras grabis... . Venim si noi la focsani la un vin bun, ne primesti??

Ce sa mai spunem de Alex .... e nascut in aceeasi zi cu noi, dar sta ff.f.f bine la performantele motorii si pe deasupra are si un coltulet, pe care-l mai si spala singur. Si na, ca l-a petit biky deja.....

coolutz – ne inscriem noi la o incuscreala, dar la cat de iute e bondarelul tau mi-e ca o sa se repeada la albinuta mea ca vecinul nostru de ziua ei.... pana m-am sucit eu sa le fac poza, el era la okiul ei.... deci daca promiteti ca nun e zgariati, scoateti okii, ne inscriem noi, mai ales ca-mi place zona voastra tare mult.

La multi ani mami de Aliona!! Sa fie sanatoasa si sa-si creasca nepotica si sa se joace cu ea.

Ce frumoasa-I salopeta Mariucai. Astept sa vina sisulicul meu in bucuresti si o pun sa-mi ia si mie. Pe unde e Auchan-ul asta??
Si ca tot mi-ai adus aminte, Diana, ai mai pus comanda la LR? Sau inca mai astepti ca si aia aveau niste pijamalute (pe care eu intentionam sa I le iau pentru stat ziua in casa) tare frumoase.

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

AUCHAN- e in Titan pe Bdul 1 Decembrie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tzuna

AUCHAN- e in Titan pe Bdul 1 Decembrie

Multumesc pentru MAriuca si mamica ei.

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

diana_jors..................nu are rost sa te enervezi.si eu am patit-o tot in parc,dar la mine a fost din cauza ca inca nu incepusem difersificarea.avea Darius aproape 5 luni si mamicile din parc tot ma intrebau ce-i dau sa pape.si eu le spuneam,,inca suge doar tzatza,,....si erau asa de ofuscate ca ma si intrebau,,cum nu-i dai nimic altceva?ca eu i-am dat de la 2 luni ciorbica,,i-am raspuns si eu...,,puteai sa-i dai si fazan.eu nu ii dau decat lapte deocamdata,,tipa ma intreaba,,dar de ce?cine ti-a spus sa nu-i dai mancare?,,si i-am raspuns si eu rautacios(ca era a nu stiu cata oara cand ma intrebau de ce nu ii dau manacare ),,nu mi-a spus nimeni,nu-i dau din comoditate,,si de atunci mamica respectiva ma ocoleste.

Elena.2006.........frumoase pozicile

Crina_mio....multumim de reprimire.aici sunt poze cu Darius.scuze,dar am uitat cum sa pun linkul prescurtat si nu prea am timp sa citesc cum se face.Darius e cam marait. http://good-times.webshots.com/photo/2428823240101384761pJKIGK

roxanici.......pupam un Rares cu ochi mari

fug ca e tare marait si cred ca ii e si somnic.
poate mai revin

suc de portocala.............inca nu l-am incercat pana acum,dar cred ca il vom gusta cat de curand

Carmen si Darius

am crescut

Mergi la inceput

okisori mari si frumosi de Adrian al Elenei.

Si lui Darius ii place sa bage manuta in gurita, sa pape hartie, ... deci bondarel in toata regula. Si ce ganditor pare el, mai , mai.. ca un omulet mare.. de aproape 7 lunisoare si pe el.

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Crina poftiti la vin , ca e tare bunnn. Bun ii vinu ghiurghiuliu!!!
Sa nu credeti ca am trecut la degustat ca doar is mama serioasa.

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

crina mio - promitem ca o sa fim "cuminti" ...noi suntem mai "iubareti" din fire...poate o sa va tragem putin de par (am vazut ca avem de ce )...si apoi o sa incercam sa va degustam cu ajutorul singurului coltisor

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Aliona, La Multi Ani mamucii tale dragi. Sa fie sanatoasa si sa se bucure de Ilincuta si nu numai.

Intrebare ptr sotu (stomatologu' stupului), si nu numai. Cum spal bebelu agitat pe cei 2 colti? de sus in jos sau de la stanga la dreapta? cu pasta sau fara pasta, de care anume daca da.

Tzuna, ii chiar faina salopeta, ce are Maria ptr ce varsta e?
Io is chiar in plop acu cu marimile, cele de 6 luni ii sunt fixe/mici lui rares si cele de un an sunt mari. De ce nu se fac haine si de 9 luni? io cu ce imbrac copilu? cu haine de 1 an ca sa arate asa ca pescuit de pe garla?

nu stiu ce vb acolo de frumusica, uratica....toate bazaitoarele din stup sunt frumoase. Una mai frumoasa ca alta. Asa de frumoasa ca io nu ma pot hotara la una .

azi rares nu a mancat legumele, is f nervoasa in zilele astea....mor de nervi....asa de nervoasa incat imi vine sa il las flamand pana la urm masa....da nu ma lasa inima.

Daca e frumos si maine in bucuresti ma oftic ca nu am reusit sa vin

Ce frumos sta Darius acolo in cosul de cumparaturi, io nu am avut curaj sa il pun inca...

Io afara il imbrac pe rares cu: body cu maneca lunga, strampi, pulover, pantaloni care acum sunt captusiti, ghetute subtirele si geaca si fes.

Folositoarele de pampers nr 4, ati nimerit pe cele cu banda mov? mai subtiri si cu elastic la craci si mai faine???? cum naiba le nimeresc iar? ca am luat un pachet si is din alea vechi....cu verde....stiti ce vb?

Martutza, normal ca mi-o fost frica...eram stresata mai ales dupa ce am vazut si ce piele subtire si stravezie are pe cap...de se vad vasele de sange prin ea. Da la fel mi-a fost frica si cand ii curatam buricul, da cineva tb sa o faca si p-asta
ah, si nu l-am tuns pe raresu sa ii indesesc parul sau sa ii creasca mai repede ca nu cred in chestiile astea....am vrut doar sa fie peste tot la fel si nu am masina de tuns.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput