Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (45)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Mihaela tipu e Cristian Hrubaru, e de treaba popular si isi vede de ale lui nu isi da aere de vedeta. Sotia are un magazin Germanos si o pustoaica scumpa focc...seamana cu ma-sa ca el nu e frumusetea intruchipata.

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

offf.....ce am facut????
Fetele nu va suparati! toate aveti fete frumoase..., dar ce sa fac daca imi statea in git sa spun de Timeea?

Nu am vrut sa jignesc pe nimeni si nici nu am spus cu rautate..si ..of..mai bine nu spuneam..
Da, biky si fetele tale sunt frumoase si Winnie e super si Catalina-pui mic e frumoasa..si ..si acum se vor supara celelalte mamici!

Va pup pe toate si mai ales pe fetitele voastre!

Bondari nu pup chiar daca se supara mamele lor!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

M-am inbatat de la aburii de alcool, am vrut sa scriu Stefaniaa

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

Stai linistita ca nu ne-am supatat, dar te prindem noi odata la colt si uite asa iti facem sau o iertam .
Ce ziceti mamici cu pasarici????

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

quote:
Originally posted by gabi78

offf.....ce am facut????
Fetele nu va suparati! toate aveti fete frumoase..., dar ce sa fac daca imi statea in git sa spun de Timeea?

Nu am vrut sa jignesc pe nimeni si nici nu am spus cu rautate..si ..of..mai bine nu spuneam..
Da, biky si fetele tale sunt frumoase si Winnie e super si Catalina-pui mic e frumoasa..si ..si acum se vor supara celelalte mamici!

Va pup pe toate si mai ales pe fetitele voastre!

Bondari nu pup chiar daca se supara mamele lor!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Adica cum bondareii nu-i pupi????

Mihaela, de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Na!!! ca acus ti-ai pus tot stupul in cap BZZZZZ, o sa fii plina de intepaturi.
Hi, hi, hi, hi,hi

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Gabi, gata, ai incurcat-o :) Ramane Tudor fara petitoare

Uitati niste poze noi cu Alex

Revin, fug ca am impresia ca descompune caruselul

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coolutz spune:

citit, votat petitiune si dat mai departe...sper sa se aprobe cat de curand...

roxanici - la cat par avea saracul raresica trebuia musai tuns...daca l-as tunde pe al meu saracul ar arata ca unul proaspat scapat din auschitz ...asa ca cred ca am sa ma alatur stefanyiei si am sa ii las plete...mai tre numai sa negociez cu tac-su ca el nu prea e de acord

vazut poze cu frumoase domnisoare.... pe toate

ma distreaza ca atunci cand toate mamicile de domsoare se insriau pe lista de incuscreala cu roxanici pentru smecherul de rares nu s-a suparat nici o mamica de baieti...dar atunci cand una dintre albinute este curtata mai abitir de bondareii din stup repede sar mamicile de fetite "da a mea ce are...??? e urata?"

ia sa va arat eu voua ce are mama aici si cate stie sa faca....
deci ...
cine se inscrie pe lista???

,
andrea si andrei(6april2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Ne-am inscrie noi, ca l-am vazut "live" si stim ce-i poate pielea. Las' ca poate-i facem lui Dragoselu' o surioara...

"Politicians and diapers should be changed regularly, and both for the same reason."

Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

ELYANNE si eu m-am gandit la voi zilele astea dar n-am mai ajuns in parc, ne-am plimbat numai pe la bloc ca iesim d e2 ori pe zi , uneori numai 45 de minute (ca tb s aintru sa fac papa pt matza) si o mai duc pe Maria intr-un parculet langa mine ca-i place sa o dau in balansoar.
Azi oricum nu veneam in parc pentru ca e sarbatoare si am fost la biserica apoi pana in Auchan.

I-am cumparat Mariei (din Auchan) 2 salopete plusate cu totul, de stat prin casa sau de dat pe sub fasul de iarna. De asta m-am gandit la gemenii tai ca stiu ca tu nu vrei sa le iei lucrusoare la fel si la salopetele astea aveau f multe culori si pt baietei: gri, verde,crem, maro, bleo, albastru inchis, alb...Ma duc sa-i fac Mariei o poza sa va prezint salopeta. A, si pentru fetite erau culori frumoase: galben, mov, roz, portocaliu(asta nu-mi placea)... Pretul 8.53 ron, masuri de la 0-1 luna la 24 luni, puse in functie de lungimea bebelusului. pentru 9-12 luni lungimea e 74 cm.

Nici Maria nu a dormit bine azi noapte. Cred ca va aparea si celalalt dintisor jos.

MARTUTZA- deci toti bebeii trebuie sa ia calciu iarna? Eu nu i-am dat niciodata calciu Mariei. Cand i-am facut analizele la 5 luni totul era in limite normale. Pentru a vedea cum sta cu calciu se poate sa-i ia sange numai din degetel? ca la analize de alea serioase nu ma mai bag.

Legat de imbracat copilul afara: acum ca e frigut o imbrac si eu pe Maria mai serios dar mai rau e ca ne plimbam singurele ca mamicile care comentau pana acum ca o tin dezbracata isi tin copilasii in casa. Pentru ei e prea frig sa mai iasa afara. Intr-un fel le inteleg ca nici n-ar mai avea cu ce sa-i imbrace tinand cont ca cei mici erau cu gecile de iarna de la 18 grade...

Imi pare rau ca sunt bebei bolnavi. Dumnezeu sa-i ajute pe toti sa fie sanatosi si pe parintii lor sa aiba rabdare si putere sa mearga mai departe.

O zi buna tuturor.

Mergi la inceput