Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (45)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Diana / am semnat petitia dar eu mereu am de comentat ceva la astea
E adevarat ca toate sunt foarte scumpe si banii nu mai au nici o valoare dar fraza din petitie cum ca nu fac copii pt teama de a primi bani mai putin ( adica 8mil) ii face sa renunte mi se pare un pic aiurea.
Copilul il faci oricum,cere/ti drepturi dar nu te folosi de ideea ca nu faci copil din cauza banilor.

Eu primesc 1700ron in 3 luni,deci mai putin decat se da in RO si crede/ma ca tot ce e de copil e foarte scump,mai scump decat in RO.Nici ca mama nu ia cine stie cat din salariu.

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Biky ai o casa superba, fac si eu ca Marta, ce m-am enervat ca stau la bloc.Si mie si sotului ne-ar placea la casa dar nu avem nici macar terenu' asa ca mai vedem pe viitor.Sa te bucuri sanatoasa atat tu cat si familia!
Roxana il prinde bine pe Rares noul sau look.Sa speram ca ii va creste parul mai repede, sa ne zici si noua ca si noi suntem fara par, si daca da rezultat trecem si noi la actiune
Si semnati petitia fetelor, poate o ajuta la cevahttp://www.petitiononline.com/legemame/petition.html

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Aici poze
Vārsta Adita;
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Relelor...PE MINE NU MA IUBESTE NIMENI???

Sunt chiar asa de uratica ratusca cea urata...

Karra Catalina mea papa la 6 laptic si pan la 12 nu mai vrea nimic, asa ca la 12 ii dau legumele si apoi cam la 3 ore si jumatate celelate mancarici, inclusiv fructe pe care nu punea gura pana acum.

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

Catalina...moaama, da ce fain sta in picioare!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Stefanyia: Alex a aparut "din greseala", dar altfel as fi amanat momentul cat de mult ... nu avem un loc al nostru, platim doar chirie 350 euro, nu mai pun cheltuieli de intretinere ... si de trai.

Cu banii de la stat nu imi da nici o banca imprumut, pentru ca nu mi se considera salariul (desi din 25 de ani cat ar dura imprumutul, 23 si jumatate ar fi din salariu)... mi se considera banii de la stat.

Pe Alex nu am cu cine sa il las, parintii nostri sunt departe (Oradea/Mures) asa ca o sa stau cu el acasa pana o sa mi0l primeasca o gradinita, pe care in primavara o sa o caut deja. Dar pana atunci avem mainile legate.

Pe de alta parte, eu am salariu destul de bun, si am cotizat la asigurarile sociale mai mult decat mamici cu salarii mai mici... e normal sa existe diferente... dar mi se pare normal si sa astept sustinere pe masura cotizatiilor. Poate nu chiar 85% din salariu, dar totusi sa depinda si de el, cu un minim fixat. Nu am nici deducere din impozit cum au cei cu salarii mai mici.

As vrea asta pentru a putae face un imprumut sa ne luam un locsor al nostru... desi chiar daca se aproba, e prea putin probabil sa se aplice retroactiv Dar macar pentru sora mea sau pentru urmatorul bebe pe care l-am avea

E adevarat, nu e treaba statului sa ne creasca copiii, dar nici sustinerea nu e optima. Btw, declara Tariceanu acum cateva saptamani ca e penibil ca cei cu salarii mari sa mai primeasca alocatia de 25 RON pentru copii... De ce, cei cu salarii mari nu le-ar lua niste cadouri de Craciun din banii respectivi ??

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

quote:
Originally posted by anaalina

Relelor...PE MINE NU MA IUBESTE NIMENI???

Sunt chiar asa de uratica ratusca cea urata...

Karra Catalina mea papa la 6 laptic si pan la 12 nu mai vrea nimic, asa ca la 12 ii dau legumele si apoi cam la 3 ore si jumatate celelate mancarici, inclusiv fructe pe care nu punea gura pana acum.
Varsta Catalinei Teodora

Felicitari de progrese!Esti o scumpa!

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Aici poze
Vārsta Adita;
Poze noi

Mergi la inceput

anaalina /Catalina - ei cum sa nu te iubim!!! Ce mi/a placut pozicile cu piuil in pat.Si ce profil frumos are,un nasuc asa de carn si obrajorii grasunei

Mergi la inceput

Diana / te inteleg si sunt de acord cu tine.Chiar am specificat in mesajul meu ca drepturile trebuie cerute dar urasc fraza,nu fac copil pt 8 mil.
Poate inteleg eu gresit dar eu cred ca un copil il faci ca/l doresti si mai greu mai usor il cresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

MULTUMIMMMMM...

La noi in oras e festivalul vinului, si cum stau la centru, vin frate neste mirosuri de pastrame si alte cele de ma topesc, si se mai invarte si un de ala de kurtos kolacs chair sub balconul meu, cred ca o sa pun trei kg pe mine.
A iesit si soarele este o super vreme, abia astept sa iesim la plimbare .

Inca o data va iubimmmm

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

anaalina / ani in urma mergeam pe la noi in disco ( BR) si daca ne plictiseam ne urcam in masini si plecam in Focsani la disco,am mers in vreo 3 si micut oras dar mie una mi s/a parut curat,frumos si mai civilizat de cat altele.Intr/o discoteca tot il vedeam pe tipul cu plete care era la "cronica carcotasilor" ce ducea cadouri pt cei cu balbe (i/am uitat numele)
Era o moda ca la un interval de timp sa facem escapada spre Focsani si la intoarcere ne luam pauza pe camp de somn pt sofer Mai rau era iarna....Frumoase timpuri

Mergi la inceput