Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (45)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Uff, greu e sa fii mama, io ma gandeam ca odata inceputa diversificarea mergem inainte, nu ne mai intoarcem la lapte.

Paula, am bagat la cap cu mancatul...totusi, nu ar putea sa manance piureul de legume copiii astia? sa fim cu totii fericiti?
Am uitat sa te incurajez ptr luni. Fii tare, curajoasa si optimista. E o interventie usoara si nu tb sa te ia cu lesin. Eliana are nevoie de tine asa cum te stie ea, nu moale si stresata si speriata. si va tin pumnii

Ammo, aici e dispozitivul gata umplut. www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_mici_de_bucatarie/Alte_aparate_de_bucatarie/Moulinex/Vas_cu_aburi_Moulinex_AMA543" target="_blank">asta e poza de catalog. Le zice aparat de gatit cu abur, sau steamer in engleza, in fr nu stiu, probabil "aburiteur" . La noi pe piata sunt putine modele, asta, unu Braun si parca Tefal am mai vazut, si no name. La asta io am luat pe cel mai ieftin dintre cele "de firme mai cunoscute" ptr ca nu eram sigura ca o sa il folosesc. Deocamdata folosesc zilnic ptr Rares.

Radcarmen acu am vazut si io coltisorul de rai in care locuiti. Foarte frumos si pasnic.

Unde sunteti fetele?

hai ca mi-au placut asa tare pozele cu toamna ca am pus si io sa vedeti cum se vede toamna de la fereastra mea. am pus una si cu blocuri ca sa nu credeti ca stau in padure

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

salutare si noi pe acii

diana am vazut ca s-au revendicat toate....nu e bai data viitoare ...ne-am trezit la spartul targului

sunt la zi cu citeala dar nu mai stiu sa raspund nimic, vazut toate pozicile si filmuletele, votata vedete si semnat petitiune....

Felicitari pentru dintosi, pletoase si cheliute

Noi suntem intr-un puseu de descrestere......cum bine zicea Roxana....nu mancam legume,, nu mancam fructe si nici lapte de 2 seri....am fost distrusa....nu e de la dinti ca nu se vede nimic...este simandicoasa si atat........nu am mai scris nimic ca nu am fost in stare.....parca nu mai puteam...am fost tare dezarmata zilele astea.....dar acum mi-am revenit cat de cat...asta este ea....

O paranteza....de ce mi-am revenit...am fost in vizita la 2 colege cu doua fetite una de aproape 3 luni si una 4 luni jumate si au amandoua greutatea lu fie-mea....si cum sa nu iti revii cand vezi ca altii mananca si a ta deloc....dar sunt mai vesela si acum ma plang si la voi ca sa ma descarc de tot....

Bune nuntile astea de la sfarsit de saptamana ca mai uit si eu de mancare gatita cu multa silinta si dragoste si aruncata in sila....mai avem pana pe 10 noiembrie si gata...a si mai am pe 17 intalneala de 10 ani de la liceu la SLatina....

Noi suntem la fel poate cu cateva miligrame in plus, mancam foarte prost de cateva zile(doar ce ma laudasem ca ii priise plecarea la SLatina si manca bine), spunem bababababa si atat, nu mergem, nu avem dinti dar avem par...dam si la altii...amatori????

Asteptam sa facem 7 luni peste 2 zile si va zic bilantu ca la carte....acu va las ca urla si s-a cam facut dependenta de masa

Avem poze aici

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

quote:
Originally posted by Amma23

Buna fetele,
Roxanici si Lucas e in greva foamei, de vreo saptamana.Cel mai mult mi-a mancat 130 de grame , cand el radea 200g.Fructele nu le mai vrea, nu stiu cu ce traieste.Azi l-am lasat flamand ca m-a disperat toata zilele astea si m-am gandit ca nu-i e foame.Eu ii dau la 8 si la 10 san si la 12 legume nu mai vrea. Ei de la 9:30 pana la 15:30 n-a mancat nimic.La 15:30 ii dau legumele si mi le refuza.Nu stiu ce sa-i fac.De dormit doarme, tzatza manca, numa mancarea o refuza.O fi de la dinti ca baleste mai mult si tata'su zice ca i se vad dintii de sus.
Am citit si eu de fetita Lianei, Doamne fereste pe toata lumea.Greu trebuie sa le fie.
Ela il cunosteai pe Stelica,sau cu il cheama pe manelist, de ce ai plans asa tare?Dumnezeu sa-i ierte pe toti 4. Cu programul, sotu' zice ca nu prea ar fi ce cauti tu.Da' da-l la reparat, il duci la service si-ti schimba displayul. Pupam Theutza.

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Nu nu-i cunosteam. Nici macar nu stiam ca e vorba de manelisti, pana am vazut la stiri, titlul ala. Am dat intamplator pe un post , Acasa, unde am nimerit exact cand se jeluia mama. Nici macar nu stiu povestea pana la capat. Era vorba doar de efectul pe care il are sarcina si maternitatea asupra mea . Atat.

Si Thea e intr-o semigreva a foamei. Adica nu refuza, dar scuipa tot. Acum a mai invatat sa faca si brr cu mancarea in gura. Urmarea? Amandoua la baie dupa masa . Eu ii dau lapte la 2 ore de la o astfel de masa ratata. Fructele mi s-a intamplat sa mi le refuze detot ieri, asa ca i-am dat lapte. Nu o pot lasa flamanda ca plaaaangeee.

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Am aparut si eu pe aici un pic , asa ca raspund la apel, Roxanici.
Referitor la intebarea ta cu refuzatul mancarii, pot sa iti spun ca mi s-a intamplat de cateva ori si nu am facut decat sa mai astept un pic, o juma de ora sa zic, ca sa i se faca foame mai rau si i-am dat sa pape. Nu mi s-a intamplat sa nu manince deloc, eventual sa aiba zile cand manca mai putin. In nici un caz nu i-am dat lapte sau altceva in locul mesei respective.
La al meu am obervat ca refuza din anumite motive: nu ii este inca foame, e foarte obosit, ii este sete.
Pozitia de somn pe care v-am aratat-o e ciudata, nici noua nu ne-a venit sa credem.Nu o practica mereu, ca nu e yoga sau mai stiu eu ce, a picat de oboseala pur si simplu,dupa foieli si invarteli, deci v-a distrat si pe voi..

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Aici poze
Vārsta Adita;
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Tot despre refuzatul mancarii mai vreau sa adaug ca mai au perioade cand maninca mai mult sau mai putin, asa ca rabdare multa.

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Aici poze
Vārsta Adita;
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Buna seara fete si puiuti dulci!

Am reusit cu greu sa citesc toooooot (si ati scris nu gluma).

Nu mi-am luat notite asa ca scriu din memorie.

Paula va doresc sanatate si refacere rapida. Nu cred ca este ceva dureros, sincer. Eu am facut cauterizare pe col si nu am simtit nimic. Vei vedea ca e foarte simplu. si curaj.

Lilidana ...8 o.p.t dintzi? Sa ii stapaniti sanatosi.

Roxanici, al meu daca nu papa cat trebuie la o masa diversificata, incerc sa ii dau lapte. Ca nu vreau sa il las flamand si asa e vai de mama noastra cu toate ca papam relativ ok. Dar la cate scutece cu kk schimb pe zi nici nu ma mir ca nu e mai gras. Are arderi intense. Si da din maini si picioare si in timp ce papa.

Am uitat sa va spun ca noi nu ne taram si nu umblam in 4 labe. Noi ne deplasam prin rostogolire ffffffffff rapid. Sunt cu ochii pe el ca pe butelie.

Daca mai imi amintesc ceva mai scriu. Da' acuma mi-a cedat hardu' si nu mai stiu nimic.

Noapte buna!!!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Fetelor multumesc pentru sfaturile apropo de blender. Maine ma duc sa caut unul.

Roxanici, Tzuna multumesc pentru incurajare. Sper sa fie OK la ginecolog. Daca nu imi place merg la altul ca nu degeaba am Full Plan.

Tzuna asigurarea costa 372 euro pe trimestru, eu si Maria avem Full Plan iar sotul Basic Plan care nu include operatii majore in strainatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

DIANA, VREAU EU PIJAMALELE. CUM FACEM? POT SA VIN MAINE UNDEVA SA ITI DAU BANII, SAU INTR-UN CONT. TE ROG FRUMOS SA IMI SPUI CUM SA FACEM.

MIHAITA 31 MARTIE
http://riloasa.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

DIANA, VREAU EU PIJAMALELE. CUM FACEM? POT SA VIN MAINE UNDEVA SA ITI DAU BANII, SAU INTR-UN CONT. TE ROG FRUMOS SA IMI SPUI CUM SA FACEM.

MIHAITA 31 MARTIE
http://riloasa.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

riloasa: s-au terminat pe la 18:40... o sa mai comand o tura zilele viitoare, poate mai prind si alte marimi.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput