MAMICI DE ITALIA (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Neata !!!!!!

S-a schimbat ora si sunteti inca sub paturica la lenevit??? O calda sa va trezeasca ... cu/fara cofeina, de care vreti !!!!!!

picca - mdaaaa ... sa zicem ca am emotii ... nu stiu ... cert este ca abia astept momentul. Din doua motive: curiozitatea de a-mi strange nasturica in brate si sa "scap" odata de formula asta 2 in 1 ... sa fiu mai independenta in miscari ca m-am saturat sa ma misc in reluare . Sunt fff senina si astept cu nerabdare sa vina ziua cea mare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Neatza,gagici!Eu asa,scurt,de control,ca e duminica

Petro,ce bine ca nu te stresezi.Oricum n-ai rezolva nimic,tot trebuie sa treci prin asta si cu cat esti mai linistita,cu atat mai bine!
Ginger,imi pare rau ca trebuie sa suferi atata
Oana,ma amuzi teribil cu "derbedeul" din dotare
Roxali,bravo tie pt asa fetita cuminte

tuturor si o zi buna!

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata!
Multumesc fetelor ptr felicitari santeti niste dulcele

Sant cam suparata ca mama prietenei mele a murit si ma agit sa o trimit cu ceva acasa...caut un microbuz , autocar ceva ptr azi sau maine...la aeroport mie ca au niste preturi.Prietena are si o fetita pe care o creste singura de cand s-a nascut ca tampitu de italian a lasat-o...deci baza e in mine.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Buna fetelor!
Roxali-imi pare rau pt.pritena ta imi imaginez prin ce trece acum
sper sa rezolvati cu drumul

Raluk-multumim pt.control sintem toate bine,duminica placuta

Petcost-ma bucur mult ca esti serena si astepti cu nerabdare momentul,important e sa fi cit mai linistita si ai sa vezi ca va fi totul bine nu uita"concentreaza-te cu respiratiile"
o sa faci epidurala?sper ca da

Piccaflor-eu am noroc ca dupa vreo 10 minute de masina Giulia doarme,cum a facut sa se regleze singura cu toate nu stiu dar cred ca de mai fac unu imi iese all incontrario di lei si nu stiu daca ma tin nervii si rabdarea

Ginger-imi pare rau ca nu te simti bine,iti doresc sa treci cu bine peste toate si sa vina si pt tine momentul sa-ti tii in brate prichindeii,mai ai putina rabdare si stai linistita cit reusesti un pupic

Danangie-imi pare rau ca combati cu raceala si cel mai rau e ca nu poti lua nimic dai pe portocale si ceai

Mikuta-cum te mai simti? mai da si tu cite un semn

Cristina-cum se mai simte Giulia?

Slimatei-pe unde umbli?

Lilianafi-tu cum te mai simti?

asa cresc eu

GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Buna!
Scriu tare greu, apas o tasta si apare altceva, cred ca virusosii l-au rapus pe norton si deja joaca hora la mine in calculator.
Roxali, imi pare rau pt prietena ta. De Sonia ce ne spui, Enrico cum reactioneaza?
Petro, super ca esti asa relaxata!
Ginger, Danangie cum va mai simtiti?
Noi lenevim pe langa casa, ieri am fost la posta si a intrat un carabiniere, iar Eduard s-a asezat in fata lui si facea: eiii, eiii, lumea incepuse sa rada, eu ma facam ca eram concentrata cu completarea formularului, scortosu ala nu a schitat niciun gest.
filmulet eduard pupandu-si piciarele!

Oana si Eduard (19.01.2006 )

Mergi la inceput

Katia, cum mai e cu papica? Ai inceput cu fructe si supica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Katiapammultumesc de intrebare...pe aici ma delectez si eu citindu-va povestile despre copilasii vostri nazdravani....nu prea scriu ca nici nu stiu ce sa zic...sint cu moralul jos...astept anxioasa echografia de luni(dar si luni tocmai la 17.00,am programare...) si parca nu mai am rabdare...in rest ce sa zic,ma doare cind si cind burtica,dar rezolv problema cu buscopan si citeodata mai am cite o secretie bej cu fire de sange vechi(maro) coagulat si atunci mor de frica....am si o tuse seaca care parca incepe sa se diminueze dar care m-a omorit citeva nopti...cam asta e statul psihic si in rest ma omoara statul la pat...

Numai bine tuturor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Micio-ce scump e Eduard si ce ochi frumosi are
am inceput sa-i dau cite ceva biscuite in lapte sau gris si papete de fructe
supica inca nu i-am dat,i-am facut mar cu biscuite si suc de morcov si dintr-un body alb cu floricele mi-a iesit portocaliu la guler,incepem cu distractia hainitelor
Lilianafi-auguri la eco si sper sa primesti numai vesti bune sa te simti mai bine si sa iesi putin la plimbarica
eu tocmaiam facut pizza si m-am ars bine la un deget incerc sa experimentez si eu cite ceva si acum ma duc sa ne pregatim de iesit pe undeva ca è bella giornata adesso
v-am pupat gagici si numai bine

asa cresc eu

GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Liliana, bafta multa la eco!
Dormiti inca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Neatza,fetele!Eu nu dorm,ca iar ma chinuie eruptia asta..cand credeam c-am scapat!Ufffff,ma gandesc ca pe aici nu stie nimeni daca e ok sa iau cortizon pe gura in timpul sarcinii...

Oana,ce baiat frumos ai,o dulceata!
Lili,doctorul va zice ca totul merge bine si n-o sa mai ai atatea motive de ingrijorare,ai sa vezi
Katia,cum faci tu aluatul ala de pizza?
Roxali,nasol moment

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput