MAMICI DE ITALIA (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Oare cum sa fac sa va arat o poza cu burtica mea?!....Am primit album de la DC,dar nu pot incarca nimic...ce ma sfatuiti?

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Ciao a tutte!
Eu n-am intrat ieri ca m-am simtit tare nashpa ,cu nasul infundat si gatul iritat...azi m-am trezit lac de sudoare,continui sa-mi schimb pijamalele de pe mine ,acum stau cu plapuma trasa pana-n gat ca doar,doar mi-a trece raceala asta nasoala.
Va pupicesc pe toate

+28 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Ginger, stii cum e cu raceala asta 5-7 zile si trece singura. Contractiile au mai disparut?
Raluca nu ai depistat la ce faci alergie? Vezi in prospectele medicamenteleor ca scrie sigur daca e indicat sau nu in sarcina! Poze poti incarca in diverse locuri, uita-te pe la fete pe ce site-uri au si unde iti place iti faci cont!
Multumim de aprecieri, sunt simpatici la orice varsta, acum devin din ce in ce mai nazdravani,eu abia astept sa vorbeasca, sa spuna ce vrea.

Oana si Eduard (19.01.2006 )

Mergi la inceput

Micio,n-au disparut dar s-au mai calmat de cand fac Lentogest si mai iau si No-spa .Am vorbit acum cu medicul si mi-a zis sa iau doar Tachipirina la nevoie pentru raceala si sa continui cu ceaiuri.Mai merg vineri la ecografie sa vedem daca totul e bine si cu colul sau imi mai gasesc ceva...deja pentru mine controalele eco au devenit un stres.
Lilisor- asteptam vestile bune

+28 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Ginger,ce iei pt raceala?
Oana,nu-mi pot face inca teste.Si oricum, nu e sigur ca o alergie ar fi cauza...nu mai stiu ce sa cred.Cat despre medicamente,si cea mai banala crema care ar putea imbunatati cat de cat situatia,e indicata numai in cazuri speciale in timpul sarcinii.Medicul va decide,desi spera sa nu se ajunga asa de departe si sa nu fie silit sa-mi dea pastile pana in ultimele luni.

Raluca

Mergi la inceput

Raluk- pentru durere de gat am facut gargara cu apa calda,sare si lamaie(e scarbos dar trece)pentru nas infundat am facut infuzie de musetel,nu trece dar te mai decongestioneaza nasul.In rest ceai en-gros cu lamaie si miere.Acum ma un fel de tusa magareasca si iau miere de salcam.L-am sunat pe medic dar mi-a zis sa nu iau nimic decat Tachipirina dar nu iau ca nu am avut si nu am febra.In rest transpir foarte tare,stau infofolita si ma schimb din ora-n ora.Sper sa treaca ca e groaznic

+28 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Raluk31

Oare cum sa fac sa va arat o poza cu burtica mea?!....Am primit album de la DC,dar nu pot incarca nimic...ce ma sfatuiti?

Raluca

cred ca trebuie sa-ti faci cont pe : flickr sau pe webshots

+28 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Ginger,pt nas poti incerca si inhalatii cu eucalipt si niste picaturi naturale (apa de mare).Pentru gat,fa gargara alternativ,o data cu sare,o data cu bicarbonat de sodiu.Pt tuse,ia sirop de brad,daca ai.Ca ceai,pt intarirea sistemului imunitar,incearca echinaceea.Poti lua si pastilute de echinaceea,ca-ti trece mult mai repede.Insanatosire grabnica!

Raluca

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

salutare
Raluk-super burticuta ai!felicitari
p.s. ce frumos zimbet ai

asa cresc eu

GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput