MAMICI DE ITALIA (12)
Raspunsuri - Pagina 18
Raluk31 spune:
Si eu,tot program de voie,ca sunt singura pana deseara.Poate prind un film bun,mai rontai cate ceva si uite asa va trece timpul.
Momentan ma uit la o emisiune despre alimentatia sanatoasa...primul lucru dimi,sa bem apa,ca sa hidratam organismul si sa facem mai usor digestia,apoi sa mancam cereale pt energie,pe la 10-11 un fruct - mar sau banana..la pranz..carnea (daca e musai,de preferinta la abur) intotdeauna insotita de o mare salata,ca sa nu putrezeasca prin intestine..cartofii in nici un caz prajiti,ci fierti,facuti la cuptor..legumele, ca fasolea,mazarea,lintea, sunt f bogate in proteine...referitor la masa de seara,trebuie sa fie redusa in calorii...o salata,un fruct..4-5 ore inainte de culcare sa nu mancam pt ca organismul nu se poate odihni din pricina ca stomacul face digestia..ei,ce parere aveti?
Raluca
in asteptarea micutei Anais
slimatei spune:
apropo va uitati la paperisima ...acolo tb din astea..saracii..si cat le trece prin cap..sunt si f. razbunatori...
Raluk31 spune:
Oana,cred ca e normal sa ai asemenea reactii cand e vorba de puiul tau pe care l-ai apara cu orice pret..eu ma gandesc deja cum sa fac s-o protejez toata viata ca sa nu sufere,sa nu aiba parte de deceptii,etc etc..Sper sa nu exagerez prea tare..
Raluca
in asteptarea micutei Anais
micio spune:
Da, Petro, fi'miu topa-tropa prin frunze, vine fetita il impinge din spate, Eduard se echilibreaza si ramane in picioare, i-am explicat sa nu mai faca ca el e mai mic si cade, pustoaica: si plange dupa, da plange. Cand nu am fost atenta l-a impins din fata si ca cazut in fund, nu s-a lovit ca avea si geaca si scutecul si au amortizat, dar a plans cu lacrimi mult. Copii, de... ce sa mai zic!
Oana si Eduard (19.01.2006 )
pet.cost2005 spune:
Daaaa, ce zici tu acolo raluca, e o alimentatie sanatoasa, ca la carte. Eu, recunosc, nu o respect ... mai calc pe-alaturi (cartofi prajiti, fast-food, dulciuri). Cat priveste apa, de aia beau la greu ... si inainte si acum, in sarcina. Si cat am stat la spital mi-au faut racolta delle urine in 24 ore, adica sa vada cat elimin din ceea ce beau ... daca am retineri de lichide in organism. Si din punctul asta de vedere stau bine, adica elimin mare parte prin urina ...
stefania - daaaa ... ma uit la paperissima, mai ales la fazele cu copii ... unele sunt distractive, altele chiar urate ... cel putin aia de duminica cu banana prin geam mi s-a parut de prost gust.
slimatei spune:
din cate pot sa-mi dau eu seama e destul de dificil sa stai tot timpul si sa-tii protejezi mereu.. cat sunt micuti mai e cum mai e , dar dupa ce cresc tb invatati sa se apere singuri de rele...
sigur ca ne va durea orice li s-ar intampla vor fi mereu micutii nostri... dar nu vom putgea fi mereu in orice loc cu ei...
si mai stiti ?" decat sa-i dai unui om intr-o zi un peste ...mai bine il inveti sa pescuiasca..in felul acesta va avea in fiecare zi..fara sa devina dependent de tine..cani niici tu nu cred ca vei putea sa stai mereu dupa altii...chiar daca acei altii ar putea fi chiar copilasii tai...
scuzati filozofeala..non mi prendete alla letera...
pet.cost2005 spune:
Offff, mititetlul Eduard ... e normal sa iti aperi puiul, nu inseamna ca esti rea. Si exact cum zici, oricat de calma si rabdatoare ai fi in viata de zi cu zi ... cand e vorba de copilul tau te schimbi, mai ales cand ei depind inca de tine, trebuie aparati de orice si oricine ...
micio spune:
Nu stiu cum reusesc sa-i filmeze in timp ce fac prostioare, ca eu sar repede daca vad ca face ceva aiurea, nu o sa las copilul sa sufere doar ca mi se pare amuzant, vorbesc de fazele alea nasoale cand musca , isi dau cu diverse in cap, intind mancarea peste tot.
Oana si Eduard (19.01.2006 )
pet.cost2005 spune:
Da, e vorba de cand sunt inca mici, cand depind de noi, adultii si nu se pot apara singuri. Cand sunt mari si constienti e mai bine sa se descurce singuri, dar supravegheati de undeva din umbra de parinti. Cel putin eu asa gandesc ...
pet.cost2005 spune:
Pai exact la fazele alea ma referam ca sunt de prost gust ... cum sa-l las sa se dea cu capul de pereti si sa-l filmez, sa ma amuz teribil???? Sau cand se bat doi copii ... nu vad nici un amuzament ... ba chiar se incurajeaza violenta si rautatea ...
In fine ... sunt persoane si persoane ...