MAMICI DE ITALIA (12)
Raspunsuri - Pagina 14
katiapam spune:
Buna dimineata!
cafeaua e gata am facut pt.toate
Slimatei-apropo de cumparaturi ieri mi-am luat o genta si imi place tare mult
asa cresc eu
GIULIA-20/06/07
slimatei spune:
multumim de cafelutza......
sa o porti cu placere ....pacat ca mie nu-mi plac gentile... doar ruxac...recunosc ca sunt elegante..dar eu daca nu le port pe ambele spale..parca nu ma simt bine..nustiu de unde provine..tb asta...caci si mamei si tatalui meu ii placeau gentile si gentutele...
eu azi am zis ca ma odihnesc, dar am inceput de dim sa fiu harnicutza.... si tb sa ma laud....
oi,oi ce ma lungesc....
Stefania X 2mergem pe 35+...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
pet.cost2005 spune:
Ciaooooooo !!!!!!
Liniste si pace pe-aici azi ....
katia - sa o porti cu placere geanta ... si eu sunt o impatimita a gentilor ... am o groaza, diverse marimi, culori, genuri. Deh, pasiune femeiasaca ...
Ginger00 spune:
Helo,si eu sunt pe-aici.
Am fost dimineata la spital sa-mi fac cealalta tura de cortizon si cand am ajuns acasa m-a prabusit in pat si-am adormita pana acum.
Katia- sa porti cu sanatate poseta.Sa stiti ca si eu sunt o impatimita de genti si mai ales pantofi cu toc,am umplut 4 scarpiere deja si inca imi scapara ochii cand vad ceva ce-mi place...imi iau pana pot,cand n-oi mai putea ...asa ca fetele,pana se poate luati-va de toate ca acasa lesini cand vezi ce preturi au(sa nu mai zic de calitate)
+29 sufletelele mele
Atat mai avem
Roxali spune:
La mine nebunie mare cu zilele astea de sarbatoare, musafiri...ca de sant numai buna...si niste copii in ingrijire ca bietele mame lucrau vineri...capac la toate a fost fimiu care vineri seara a vomitat cu jet in toate partile in camerina, ca de, are pat supraetajat, a doaua zi a facut si febra , dar si-a revenit repede...altfel o luam razna.
In rest sant obsedata ce sa mananc...de dulciuri nu ma las neam...cred ca devin bulimica.
La san o pun non stop pe pitica, dar ar trebui sai mai dau si supliment daca nu mananca 70...degeaba cantaresc ca saracuta cat poate poate cat nu...asa ca pedriata familiei mia spus sa insist cand cred ca lactatia e mai scarsa...ca nu prea am de ajuns si nici nu se omoara cu trasul...am sa analizez si laptele zilele astea macar sa nu fie apa.
Ginger santem alaturi de tine
Cristina ai dreptate si bafta ptr examen
O zi buna fetelor si un weeedend placut...la noi e o vremeeeeeee misto
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
katiapam spune:
Salut fetelor
multumesc
ogni tanto ci vuole qualche vizietto no?
cred ca sintem toate la fel cu papucii si accesorii
si la noi e vremea frumoasa,Giulia vad ca azi iar trebuie sa ma tin dupa ea cu mincatul nu vrea lapte deloc si i-am dat papeta de mar care i-a placut mult macar ceva a mincat
asa cresc eu
GIULIA-20/06/07
Roxali spune:
Santeti plecate fetelor...pe asa o vreme cred si eu...
Care folositi ceva siropuri ptr a mentine laptele??
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
katiapam spune:
Chiar ca nu sinteti nici una,fetelorrrrrrrrrrr
pe unde umblati?
asa cresc eu
GIULIA-20/06/07