MAMICI DE ITALIA (12)
Raspunsuri - Pagina 10
lilianaFi spune:
... bebelusii mei nu au rezistat,s-au oprit in evolutie la 10 saptamini...multumesc pentru toate gindurile bune,numai bine tuturor!
pet.cost2005 spune:
Neata !!!
liliana - imi pare sincer rau ... nu stiu ce sa-ti spun, pt. ca in aceste momente sigur nu voi gasi cuvintele potrivite sa te consolez in vreun fel. Fii tare si poate Doamne-Doamne va avea grija si de tine si iti vei vedea visul implinit .... ooooffff ...
Ploua, ploua, ploua ..... azi e zi de calcat ...
raluca - arati ff bine, esti o graviduta frumoasa, complimenti!!! Si repet ceea ce ti-am mai zis candva, semeni cu Sandra (cantareata) ... la zambet, la fata ...
slimatei spune:
neata!... am venit in forta cu cafelutza... mai e cineva..?
raluka...
cred ca intre timp mamii a plecat in tara.... multa sanatate viitorului crestin...
dana bine ai venit printre noi..te asteptam de mult..
liliana...
sincer nustiu ce sa zic..imi pare nespus de rau stiu ce inseamna...nu dispera...mult curaj si Doamne ajuta!
toate fetele...
Stefania X 2mergem pe 35+...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
Raluk31 spune:
Buna dimi,fetele
Liliana,imi pare rau sa aud asa cevaCred ca te doare sufletul,insa nu-ti pierde speranta,D-zeu nu te paraseste!
Stefi,chiar ma intrebam pe unde estiCum te mai simti?
Petro,mai e un pic si intram in noiembrie
Multumesc tuturor pt complimente
Raluca
in asteptarea micutei Anais
slimatei spune:
multumim..suntem bine multumim lui Doamne Doamne...doar cam lenesi ...zilele astea..ca vremea ....nu avem chef de nimic ...
nici de soare, nici de ploaie, nici de frig si nici de cald....nici de somn...nici de facut prea multa treaba...
nustiu daca ai inteles ceva...
Raluk31 spune:
Ba parcaVrei sa treaca timpul sa-ti vezi Sagetatoarea...
Raluca
in asteptarea micutei Anais
Ginger00 spune:
Liliana
Noi azi parca suntem mai bine,am doar senzatia ca am hartie abraziva in gat.
+28 sufletelele mele
Atat mai avem
slimatei spune:
eu totusi sper ca sta sa se faca capricorn (desi nu cred ca mai rezist)....basta ca sta pana pe 20 dec. ore- 00:01..desi DPN e pe 15.dec..dar cine stie..sagetatoare sa fie si sa fie sanatoasa...
ginger e de la raceala..mi sa...multa sanatate!
pet.cost2005 spune:
stefi - 15 dec. e termenul tau? Atunci sunt eu nascuta . Si eu is la limita cu termenul ... daca mai intarzie vreo 3-4 zile iese sagetator (mi-ar placea), desi as vrea sa nasc si inainte ... pana la urma ... ce-o fi, o fi (ca zodie adica).
raluca - daaa ... intram in noiembrie ... da tot mai am vreo 3 sapt. de asteptat ....