unde pot merge ca sa se poata confirma sex-ul copilului, deoarece toata lumea imi spune ca dupa burticuta as avea un baiat
, dar am fost la echo 3D-4D la 21 de saptamani si mi sa spus ca este fata si mi-a mai dat si un cd,poze si fisam, dar deja am inceput sa am dubi, asa ca acum am deja 8luni si 2 saptamani si nu mai vrea sa dau o gramada de bani la echo.stie cineva unde sa merg? si sa-mi spuna EXACT SEX-UL.
Va pup
![]()
Raspunsuri
violeta69 spune:
ti se trage de la faptul ca esti 
![]()
te iei dupa toata lumea si te stresezi degeaba...
si daca e baiat ce?!
iti spun eu ca baietii sunt mamosi tare ![]()
oricum daca zici ca ai vazut fata la ecograf asa ramane....
acum cand mai ai putin si nasti cu ce te mai incalzeste daca e baiat sau fata? sau vrei sa-i pregatesti camera ? si nu stii culoarea?!
ecografii se pot face de ex la medicover....dar,parerea mea...e inutil!sexul tot ala e....care e....
pupici si nastere usoara
Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
gattasalvaje spune:
Eu zic sa-ti faci si chestia aia cu sare-n cap si cu acul...

. Ce naiba ma , daca ai facut 3D/4D si ti-a zis ca e fata tu te mai iei dupa ce zice lumea de forma burtzii ? Hai sa fim serioase...si-apoi , mai asteapta si tu vreo 2-3 saptamani si-ai sa vezi pe viu...fara sa mai dai bani la eco.
29+ cu Sara - Eliza 
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
rhoneea spune:
Daca la eco au vazut ca-i fata atunci fata e!Nu te mai lua dupa gura lumii...daca m-as fi luat si eu ....in luna 7 eu aveam o burta de ziceai ca-s gemeni si mai era si lasata.Soacra-mea ma toca la cap ca in fiecare zi as putea naste
,si uite ca ajunsesem aproape de saptamana 40,bebe meu era cocotat,nici un semn c-ar vrea sa vina...as' ca lumea isi da cu presupusu asa de sanchi.Daca ai facut eco e de ajuns,da sa stii tu ca baietii is mamosi tare.Dar tu pregateste-te sa faci o camera de barbie
.La eco 3d-4d slabe sanse sa se greseasca sexul!
Nastere usoara si bebic cuminte si papacios
Irina
lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien
Kya spune:
Stii ce zic eu? Uitandu-ma dupa gradul de inclinatie al firului de iarba fata de transversala lunii in conjunctie cu Jupiter, si facand o acronimizare a nick-ului tau, plus, media ponderata a greutatii tale derivata cu patratul inaltimii fatului si radacina cubica din indicele glucidic al tatalui, cred ca sigur ... o sa fie un baietoi de fata...
Bey, lasa babele in pace sa-si dea cu presupusul. Daca ecografia ti-arata clar ca e fetita, atunci cum poti sa te mai indoiesti, si sa te iei dupa forma burtii???
Stai linistita si vezi-ti de sarcina in continuare, nu-ti mai pierde vremea cu prostii. Nastere usoara iti doresc,
sanatoasa si voioasa, si tie recuperare rapida. Sa va bucurati de copilas!
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
pussi spune:
eu zic sa te linistesti .. e 

!
Dupa mine urla lumea pe strada .. care nu ma cunosteau ca am burta de baiat... babele mi-au facut diverse calcule.. tot baiat... si cand colo sunt
cu gemene.. fete amandoua

PUSSI
33+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 30 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE

!!! DOAMNE AJUTA!