ajutor

ajutor | Autor: tmonyca

Link direct la acest mesaj

unde pot merge ca sa se poata confirma sex-ul copilului, deoarece toata lumea imi spune ca dupa burticuta as avea un baiat, dar am fost la echo 3D-4D la 21 de saptamani si mi sa spus ca este fata si mi-a mai dat si un cd,poze si fisam, dar deja am inceput sa am dubi, asa ca acum am deja 8luni si 2 saptamani si nu mai vrea sa dau o gramada de bani la echo.stie cineva unde sa merg? si sa-mi spuna EXACT SEX-UL.
Va pup

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

ti se trage de la faptul ca esti
te iei dupa toata lumea si te stresezi degeaba...
si daca e baiat ce?! iti spun eu ca baietii sunt mamosi tare
oricum daca zici ca ai vazut fata la ecograf asa ramane....
acum cand mai ai putin si nasti cu ce te mai incalzeste daca e baiat sau fata? sau vrei sa-i pregatesti camera ? si nu stii culoarea?!
ecografii se pot face de ex la medicover....dar,parerea mea...e inutil!sexul tot ala e....care e....
pupici si nastere usoara

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Eu zic sa-ti faci si chestia aia cu sare-n cap si cu acul.... Ce naiba ma , daca ai facut 3D/4D si ti-a zis ca e fata tu te mai iei dupa ce zice lumea de forma burtzii ? Hai sa fim serioase...si-apoi , mai asteapta si tu vreo 2-3 saptamani si-ai sa vezi pe viu...fara sa mai dai bani la eco.

29+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Daca la eco au vazut ca-i fata atunci fata e!Nu te mai lua dupa gura lumii...daca m-as fi luat si eu ....in luna 7 eu aveam o burta de ziceai ca-s gemeni si mai era si lasata.Soacra-mea ma toca la cap ca in fiecare zi as putea naste,si uite ca ajunsesem aproape de saptamana 40,bebe meu era cocotat,nici un semn c-ar vrea sa vina...as' ca lumea isi da cu presupusu asa de sanchi.Daca ai facut eco e de ajuns,da sa stii tu ca baietii is mamosi tare.Dar tu pregateste-te sa faci o camera de barbie.La eco 3d-4d slabe sanse sa se greseasca sexul!
Nastere usoara si bebic cuminte si papacios

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Stii ce zic eu? Uitandu-ma dupa gradul de inclinatie al firului de iarba fata de transversala lunii in conjunctie cu Jupiter, si facand o acronimizare a nick-ului tau, plus, media ponderata a greutatii tale derivata cu patratul inaltimii fatului si radacina cubica din indicele glucidic al tatalui, cred ca sigur ... o sa fie un baietoi de fata...

Bey, lasa babele in pace sa-si dea cu presupusul. Daca ecografia ti-arata clar ca e fetita, atunci cum poti sa te mai indoiesti, si sa te iei dupa forma burtii???

Stai linistita si vezi-ti de sarcina in continuare, nu-ti mai pierde vremea cu prostii. Nastere usoara iti doresc, sanatoasa si voioasa, si tie recuperare rapida. Sa va bucurati de copilas!

Kya cu Victor

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

eu zic sa te linistesti .. e !
Dupa mine urla lumea pe strada .. care nu ma cunosteau ca am burta de baiat... babele mi-au facut diverse calcule.. tot baiat... si cand colo sunt cu gemene.. fete amandoua

PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 30 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput