Sotul meu "cel de toate zilele"
Raspunsuri - Pagina 5
catal_ina spune:
Fain subiectul! il inscriu si pe al meu..cu bune si cu rele...
-mestereste orice, repara orice, si-mi pune in practica orice idee de decoratiune prin casa..oricit de nebuneasca ar fi, gateste exceptional, dupa 12 ore de lucru mai are putere si kef de joaca cu fiica-sa...
-nu duce gunoiu',nu spala vase, are fobie de aspirator(cind aude ca e "rost"de el se baga-n vana'n baie)..deci orice numa'menaj in casa nu..(si fie vorba intre noi..el oricum "nu stie" sa faca la fel de bine ca mine...), si e posesiv cu telecomanda(o cedeaza doar la "santaj")...
Si aste fiind zise..concluzia este tot aia...mi-e drag cu "bunele" dar si cu "relele" ca fara oricare din astea n-ar fi el...
cata
the best surprises come in little sizes...
http://www.flickr.com/photos/9488710@N02/sets/72157602005557042/
Annie80 spune:
tre sa admit ca al meu e ordonat, si cam el strange dupa mine (rar) el strange apa ce ramne pe jos dupa dus, mai gateste, mai spala rufe cand eu sunt la munca si el acasa. il derankjeaza ca eu mai adorm in living la Tv, si ajung in pat la 2 sau 4 dimineata.
ce ma deranjeaza, ca este oarte comod, este un comentator desavarsit, nu acorda destul timp sa sa joace cu piciul,se enerveaza din oricedaca tuseste copilul, daca el nu stie inca sa-si inchida pantofii, etc etc, eu ma supar la randul meu ca nu stie sa se comporte cu un pici de 4 ani, si oricat il rog sasi astampere temperamentul se pare ca nu poate!
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity and stupids,specially those who think are smarts but have forgotten the "ass".
iepumic spune:
Dementiala faza cu boilerul, eryteea. Aici ii dau o bila alba sotului meu: desi eu sunt inginerul din casa, in majoritatea cazurilor el le mestereste pe toate...si nu se lasa pana nu ii iese. Chiar imi pare rau ca nu e si el tot inginer, are stofa mai mult decat alte zeci de ingineri pe care i-am intalnit.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
Clover spune:
Se pare ca nu ma pot lauda cu nici o soseta imprastiata prin casa. In schimb are o mare problema in a aduna pungile de plastic in urma lui. Orice cumparatura ar fi fost, o punga, doua, zece le gasesc ca ciupercile dupa ploaie.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
Elise spune:
he he...
EU mai nou ma distrez cu "patzaniile" barbatului cind e vb. sa se ocupe de kupil: kupil care face un an si e argint viu....
Il las cu bb, inchid usha dupa mine si in urmatoarele 10 minute aud urlete,icnete, bufnituri, tropaituri si ceva gen pahare sparte rasunind din interfon, in toata casa.
Astept, astept.
Poate cad amindoi la pace... Oricum trebuie sa se obisnuiasca.
Fumez o tigara, doua, zece!! De nervi.
Pina la urma, dar navala in camera kupilului, pentru ca nu mai suport sa nu vad ce se intimpla.
Si ce se intimpla:
Barbatu' plimba linistit si tandru bb in brate, cu o figura protectoare, cam asa cum o tinea cand avea o luna - adica cu grija, si ii sustine capul!!
Lar bb, isterizata de atitea menajamente, cind ea vrea sa tzopaie pe jos, bombane furioasa: "mmmmbcu, mmmmmbcu-cu! Bcu!" ii trage pumni, palme si il plezneste peste okelari cu toate jucariile pe care le apuca din zbor de la nivelul ala!
Ma apropii sa iau kupilul si sa-i redau libertatea de miscare.
Tat-su, impeturbabil, imi face un semn subtil: ssssst, mergi incet, SA NU O AGITI!
Ii murmur printre dinti: "Las-o sa mearga pe jos!!!"
Stupefiat: pai nu trebuie sa doarma?!?!
Pai nu, ca a dormit acum o ora!!!
Pai nu mai doarme din ora in ora?!
NU!
Ridica din umeri, nedumerit....eh, greu cu schimbarile astea asa rapide... abia s-a obisnuit si el sa sustina capul copilului si uite ca acu' nu-i bine....
Ma intreb cu groaza cum o sa reactioneze cind o sa-i aduca fie-sa primul amorez acasa... o sa o intrebe daca sint colegi de gradi?! Cum, a terminat gradi deja?!
Elise & BBLisa
catal_ina spune:
Elise...beton povstioara..ai stil..ar trebui sa scrii o carte ceva, pe bune!
cata
the best surprises come in little sizes...
http://www.flickr.com/photos/9488710@N02/sets/72157602005557042/
ghinetz spune:
quote:
Il las cu bb, inchid usha dupa mine si in urmatoarele 10 minute aud urlete,icnete, bufnituri, tropaituri si ceva gen pahare sparte rasunind din interfon, in toata casa.
Astept, astept.
Poate cad amindoi la pace... Oricum trebuie sa se obisnuiasca.
Fumez o tigara, doua, zece!! De nervi.
Pina la urma, dar navala in camera kupilului, pentru ca nu mai suport sa nu vad ce se intimpla.
Si ce se intimpla:
Barbatu' plimba linistit si tandru bb in brate, cu o figura protectoare, cam asa cum o tinea cand avea o luna - adica cu grija, si ii sustine capul!!
Lar bb, isterizata de atitea menajamente, cind ea vrea sa tzopaie pe jos, bombane furioasa: "mmmmbcu, mmmmmbcu-cu! Bcu!" ii trage pumni, palme si il plezneste peste okelari cu toate jucariile pe care le apuca din zbor de la nivelul ala!
Ma apropii sa iau kupilul si sa-i redau libertatea de miscare.
Tat-su, impeturbabil, imi face un semn subtil: ssssst, mergi incet, SA NU O AGITI!
Ii murmur printre dinti: "Las-o sa mearga pe jos!!!"
Stupefiat: pai nu trebuie sa doarma?!?!
Pai nu, ca a dormit acum o ora!!!
Pai nu mai doarme din ora in ora?!
NU!
Ridica din umeri, nedumerit....eh, greu cu schimbarile astea asa rapide... abia s-a obisnuit si el sa sustina capul copilului si uite ca acu' nu-i bine....
Ma intreb cu groaza cum o sa reactioneze cind o sa-i aduca fie-sa primul amorez acasa... o sa o intrebe daca sint colegi de gradi?! Cum, a terminat gradi deja?!
Elise, mi-ai binedispus duminica. (Nu ca ar fi urata, ca de, sotul e cu copilul cel mare la Teatru. Na! Ca am si bune despre el )
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
eryteea spune:
Am revenit .
Moto-ul lui n viata este "strict si la obiect"In fiecare zi cind vine acasa ma suna de pe drum si ma intreaba daca trebuie sa cumpere ceva.De obicei cumpar eu tot dar mai tot timpul lipseste cite ceva .Printre altele ii spun sa cumpere si vreo trei fire de patrunjel.
Ajunge acasa si dau sa scot din sacosa ce a cumparat .Cind spre stupoarea mea vad o pungulitza minuscula cu pantrunjel si-l intreb ce este acolo ,la care el imi raspunde ....patrunjel ,nu ai spus sa cumpar ?
Fetelorin pungulitza erau DOAR trei fire de pantrunjel.Nu e zgircit,asculta doar cu sfintenie ceea ce spun eu
Cred ca daca i-as spune ca-mi trebuie o lingurita de otet(ex),ar cumpara linguritza ,binenteles si ar veni doar cu ea plina de otet.
PS.Nu-l vreti (sotul) ,ca-l dau gratis
Ingrid amore di mama
ghinetz spune:
quote:
Nu-l vreti (sotul) ,ca-l dau gratis
Pai si cu ai nostri ce sa facem?
Oana, Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
babyblue spune:
quote:
Originally posted by monixy
eu nu pot da informatii personalizate la topicul asta , dar parca ar merge urmatorul banc :
Cand un barbat se declara pregatit sa preia prepararea gratarului, se declanseaza urmatoarea serie de evenimente:
1) femeia cumpara mancarea.
2) femeia face salata, pregateste legumele si desertul.
3) femeia pregateste carnea pentru gratar, o asaza pe o tava, impreuna cu toate celelalte ustensile necesare si o duce afara, unde barbatul sta deja asezat cu o bere in mana in fata gratarului.
Si aici vine punctul cel mai important al intregii desfasurari:
4) BARBATUL ASAZA CARNEA PE GRATAR!
5) apar apoi mai multe activitati de rutina: femeia aduce farfuriile si tacamurile afara.
6) femeia informeaza barbatul ca gratarele mai au putin si se ard.
7) el ii multumeste pentru aceasta informatie importanta si mai comanda totodata inca o bere la ea, in timp ce se ocupa de situatia de urgenta.
Si apoi inca un punct foarte important!
8) BARBATUL IA CARNEA DE PE GRATAR SI O DA FEMEII !
9) apoi urmeaza din nou rutina: femeia aranjeaza farfuriile, salata, painea, tacamurile, servetelele si sosurile si aduce totul afara pe masa.
10) Dupa masa, femeia elibereaza masa, o curata, spala vasele
Si din nou, foarte important!!! :
11) TOTI IL LAUDA PE BARBAT PENTRU CALITATILE LUI IN ARTA GATITULUI SI II MULTUMESC PENTRU MANCAREA SUPER BUNA!
12) Barbatul o intreaba pe femeie cum i-a placut faptul ca nu a fost
nevoita sa gateasca si cand observa ca ea e cam botoasa, ajunge la concluzia ca pe femei nu le poti satisface oricum niciodata
shit! exact asa era exul meu iubit.
eu faceam o mie de drumuri casa- gratar: cu bere pt el, cu apa sa stinga incendiul, cu furculizte, cu capac pt oala ca sa nu se raceasca carnea, cu servetel ca s-a murdarit pe maini, cu ceva de lemn ca-l frige, cu inca o bere....efectiv parca era tintuit langa gratar. ca nu facea decat sa se uite. si cand i-am zis ca se arde carnea a racnit sa o invart eu, dc tot nu sunt multumita....si la final cand mancam, mi-a zis: vezi, imi reprosai ca te scotea fostul sot la super restaurante si eu nu te scot. dar el iti oferea ce=ti ofer eu acum??? super gratar, super mancare (vezi ce buna e) si distractie pe cinste!!!???
_
Babyblue va pupa pe toti!!
"Dorintele neimplinite sunt sursa dramatismului interior. (Cioran)" -