Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (245)
Raspunsuri - Pagina 17

Biancas spune:
Biancas spune:
 http://uk.youtube.com/watch?v=EqdrLtfHR0U
La asta se uita Dani cu mine si se rade cu gura pana la urechi:) Ii place Bim-Bim alias Crazy frog
Bianca 
  , mami de Sandra( 8.07.1997)
 , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
  si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Biancas spune:
Biancas spune:

mi-am adus toata melodia de pe DC+. Are 3 minute si 11 secunde
mi-am adus toata melodia de pe DC+. Are 3 minute si 11 secunde . E mortala
. E mortala . Mi=o si bag ton de telefon. Dani e tot in picioarele mele sa vada si el
. Mi=o si bag ton de telefon. Dani e tot in picioarele mele sa vada si el .
.
Am dus si clipul ...
Bianca 
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Biancas spune:
Biancas spune:
 Stiti ce e "gumy motzi"? Gumi e bomboana...guma si matzi e urs in ungureste . Acum ca am auzit melodia toata mi-am dat seama ca e pe maghiara. dar e super faina.
. Acum ca am auzit melodia toata mi-am dat seama ca e pe maghiara. dar e super faina.
Bianca 

Denisam spune:
Denisam spune:
 BRINDUSA- DOAMNE AJUTA SA FITZI BINE AMINDOI!Restul comentariilor si parerilor sunt inutile ca voi acolo stitzi ce facetzi si ce simtzizti.
Va tzin pumnii si  ma gandesc la voi-pupicei dulci!
Denisa  'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Giova spune:
Giova spune:
 Bianca in sf. ii place si la marco un videoclip.
eu ma pregatesc de iesire cu fetele la o pizza. mai am de intins parul, machiat si imbracat. tati e dadaca in seara asta .mai trebuie si dintr-astea.
.mai trebuie si dintr-astea.
_
Gio si  Marco (6 ian. 2006)
Marco (6 ian. 2006)
  poze  www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Biancas spune:
Biancas spune:
 Giova, daca vrei iti trimit si melodia si videoclipul pe mail. Dar clipul e fara Bim-Bim, doar cu "maci" ala
Distarctie placuta cu gagicile
 . Eu solo acasa azi
. Eu solo acasa azi De fapt cu copii...ca barbat nu am azi
 De fapt cu copii...ca barbat nu am azi
Bianca 

Biancas spune:
Biancas spune:
 S-a deschis azi la noi langa Auchan promenada. Habar nu am ce e...am inteles ca la Sibiu este in fatza Real-ului dar la noi nu a fost loc la Real si au facut-o la Auchan. Sora-mea s-a dus azi dar nu am avut chef. Cica ar fi magazine pe o parte si pe alta ..asha ceva.
Si luna asta se deschide si la noi Mall in centrul orasului. sa te tzii ce pruturi o sa fie pe acolo . Cum zicea o prietena...acolo e fain sa te plimbi cand nu ai ce face nu sa cumperi
. Cum zicea o prietena...acolo e fain sa te plimbi cand nu ai ce face nu sa cumperi .
.
Mi-e somn .
.
Bianca 

monica70 spune:
monica70 spune:
quote:
Originally posted by pisoi3
BEE, facem galerie, tinem pumnii, sa nasti repede si sa te refaci repede! Pupici multi, ne gandim la tine!
BIANCA, pai de ce e medicul masochist, ca nu m-am prins!Ca io mai curand as zice ca e sadic, nu masochist!
Fetele, am fugit la cresa, pupici, pe maine, sper.
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

ANDA FIX LA ASTA MA GANDEAM SI EU
 ANDA FIX LA ASTA MA GANDEAM SI EU 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Biancas spune:
Biancas spune:

Bianca 

monica70 spune:
monica70 spune:
 GIO 
UITE OZN-UL ALA
http://www.dropshots.com/MONI2#date/2007-10-13/20:57:40 FILM
SI
http://www.dropshots.com/MONI2#date/2007-10-13/19:26:01 POZA
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI