Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (245)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

http://uk.youtube.com/watch?v=EqdrLtfHR0U
La asta se uita Dani cu mine si se rade cu gura pana la urechi:) Ii place Bim-Bim alias Crazy frog

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

mi-am adus toata melodia de pe DC+. Are 3 minute si 11 secunde. E mortala. Mi=o si bag ton de telefon. Dani e tot in picioarele mele sa vada si el.
Am dus si clipul ...

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Stiti ce e "gumy motzi"? Gumi e bomboana...guma si matzi e urs in ungureste. Acum ca am auzit melodia toata mi-am dat seama ca e pe maghiara. dar e super faina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

BRINDUSA- DOAMNE AJUTA SA FITZI BINE AMINDOI!Restul comentariilor si parerilor sunt inutile ca voi acolo stitzi ce facetzi si ce simtzizti.
Va tzin pumnii si ma gandesc la voi-pupicei dulci!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca in sf. ii place si la marco un videoclip.

eu ma pregatesc de iesire cu fetele la o pizza. mai am de intins parul, machiat si imbracat. tati e dadaca in seara asta.mai trebuie si dintr-astea.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Giova, daca vrei iti trimit si melodia si videoclipul pe mail. Dar clipul e fara Bim-Bim, doar cu "maci" ala
Distarctie placuta cu gagicile. Eu solo acasa azi De fapt cu copii...ca barbat nu am azi

Mergi la inceput

S-a deschis azi la noi langa Auchan promenada. Habar nu am ce e...am inteles ca la Sibiu este in fatza Real-ului dar la noi nu a fost loc la Real si au facut-o la Auchan. Sora-mea s-a dus azi dar nu am avut chef. Cica ar fi magazine pe o parte si pe alta ..asha ceva.
Si luna asta se deschide si la noi Mall in centrul orasului. sa te tzii ce pruturi o sa fie pe acolo. Cum zicea o prietena...acolo e fain sa te plimbi cand nu ai ce face nu sa cumperi.
Mi-e somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

quote:
Originally posted by pisoi3

BEE, facem galerie, tinem pumnii, sa nasti repede si sa te refaci repede! Pupici multi, ne gandim la tine!

BIANCA, pai de ce e medicul masochist, ca nu m-am prins! Ca io mai curand as zice ca e sadic, nu masochist!

Fetele, am fugit la cresa, pupici, pe maine, sper.

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

ANDA FIX LA ASTA MA GANDEAM SI EU

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIO
UITE OZN-UL ALA
http://www.dropshots.com/MONI2#date/2007-10-13/20:57:40 FILM
SI
http://www.dropshots.com/MONI2#date/2007-10-13/19:26:01 POZA

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput