Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (245)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni mersi.marco e innebunit dupa el. cum il inchid si zice ala mami. acum e musai sa caut si eu.
Bianca,aZS.;l'/ Promenada e un Mall in Sibiu. probabil asa e si la voi.

gata. fug sa ma imbrac.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Hai sa zic si eu doua vorbe despre fii-miu. Are preocupari noi: sare non stop, in special in pat, vrea sa faca roaba, cand merge pe hol zgarie peretii cu unghiile (un zgomot minunat) si...cam atat nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Salutare fetele, bebeii si gravidoasele

iaca si io dupa indelunga vreme revin dar de data asta de acasa sunt in Ro.
In sfarsit ne-am acomodat cu fusul orar si cu somnul..a fost tare nasol prima sapatamana....dormeam ziua ca bustenii si noaptea pe la 2 jumate ne trezeam, mai ales David...insa a trecut
David a reusit sa contacteze o viroza s-a cacarit si de 6 ori pe zi l-am dus la medic si i-a dat niste medicamente dar nu i le-am dat ca se pare ca si-a revenit numai cu mucilagiu de orez, banana si mar copt si paine...
Acum suntem la tara la parintii mei si e teroare cu el....toata ziua e numai cu cainii si matzele...fuge dupa gaini si porumbei ii plac animalele la nebunie...astazi i-am schimbat papucii de 3 ori si intr-un final a terminat in cizmulitzele de cauciuc cam mari ptr. el dar s-a descurcat...Mai si ii curg niste muci pana la buric...ce mai e adevarata viata de la tara...si uitandu-ma inapoi ma vad pe mine si pe fratele meu in perioada frumoasei copilarii...ma bucur ca si copilul meu are sansa sa simta adevarata viata de la tzara chiar daca e greu...amintirile pe care mi le-a rascolit sunt de nepretuit
Acum doarme nu stiu ce ma fac cu el la noapte...

Eu sunt bine...am vazut ca Bee e pe punctul de a naste...ma alatur si eu urarilor voastre si ii doresc si eu sa nasca in pace si totul sa se termine cu bine si sa aiba un copil sanatos.

Inca nu am renuntat la ideea de a mai avea un al doilea bb dar se pare ca e cam greu...nu stiu luna asta daca apuc sa "incerc"ceva ca e sotzul plecat in Germania si se intoarce abia Duminica...sper sa nu fie prea tarziu ptr. o alta incercare...uneori sunt satula de incercat...alteori dezamagita...alteori imi zic trebuie sa reusesc...trebuie sa mai am inca un copil...

Ca tot sunt la capitolul asta...care stiti, asta inainte de a intreba la alte subiecte, cum se administreaza progesteronul...se pare ca am o mare deficienta de progesteron...doctorita mi-a spus sa incep din ziua a 7-a a CM dar pe prospect scrie din ziua a 14-a ptr. femeile in perioada reproductiva...si din ziua a 7-a ptr. femeile in perioada pre menopauzala ...m-o fi inclus in grupa alor care se "retrag din activitate" de mi-a spus sa i-au din ziua a 7-a???

Pupi la toti si toate

Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David

Mergi la inceput

Florina!!!!!!!1
Salut mai! treceti si prin Bucuresti? La intrebare habar nu am sa-ti raspund.

Mergi la inceput

Saluti Ano..
trecem dar nu stim cand poate luna viitoare poate mai tarziu..oricum o sa stam de data asta cam pana in 6 luni cred eu in RO...

Pozici David

Mergi la inceput

Ano si asta al meu sare in pat si mai nou sare pe scari si sare pur si simplu de pe loc...si zice opa..nu zgarie peretzii in schimb scrie pe peretzi

Pozici David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Florina- salutare si ma bucur de vesti!
Legat de progesteron-are dreptate doctoritza, dc ai insuficientza e bine sa iei cat mai devreme, nu din ziua a 14-a.
Va pupam si bafta cu bb2!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Da mai, sare de pe loc pana i se face rau. si al meu picta la inceput pe pereti, insa dupa ce i-am pus hartie pe sifonier, deseneaza numai acolo.

Mergi la inceput

Denisa deci sa incep sa i-au chiar din zia a 8_a ca a saltata ziua a 7-a adica ieri...ce faceti voi...sper ca bine...nu am mai apucat sa-ti raspund la mesaje cat am fost acasa...si in Canada...
Ano...e buna ideea cu hartia lipita pe ceva...am incercat si noi numai ca apasa asa de tare ca rupea hartia...acum parca s-a mai potolit cu scrisul...oricum mama mea a zis sa-l las sa faca ce vrea el sa nu-l mai restrictionez sa=l las liber...crede ea ca dupa aia cui i se urca in cap

Pozici David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

FLORININI sper ca macar cat esti in Ro sa apuci sa intri mai des Ce fain ca e David la tara,evident ca ii place la nebunie!
ANOOOO stii ca esti restanta rau la poze si filme,ia baga un film cu sariturile sa vedem,o ajunge pe Diana ?

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput