Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (245)
Raspunsuri - Pagina 16

anasebe spune:
anasebe spune:
 Acina La telefon era bine. Dar in realitate imi imaginez ca e epuizata fizic si psihic.
Oricum, i-am spus si ieri seara ca voi faceti galerie si va ganditi la ea. I-am spus si acum acelasi lucru. SI a recunoscut ca asta ii da forta. Deci, galerie!
HAI BEE!

T_Ioana spune:
T_Ioana spune:
 Vai de capul tau Bee draga! Eu nu inteleg, daca tot a inceput sa se inmoaie colul si daca tot iti fac cezariana pt ce te lasa sa te chinui pana maine?!!! Ioana si
Ioana si  www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank"> 1
1 
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank"> 2
2 

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !" 

toanca spune:
toanca spune:
 Aoleu...de ce o lasa pe BEE sa se chinuie asa?
Of, of....io numai cand imi aduc aminte de travaliul meu ma ia cu furnicaturi pe sira spinarii
Eram atat de chiauna incat adormeam intre contractii!!!
De Matei ce sa va spun:
- a inceput sa vorbeasca dar inca nu leaga cuvintele: a invata sa spuna Bravo, Tartan, ups, hopa, haide (pe langa cele uzuale gen mama, tata, bebe, papa, apa, kk); in schimb vorbeste mult pe limba lui si nu prea intelegem ce vrea el de la noi.
Se joaca cu masinutele, mananca foarte bine, mai ales Martinei de la Reinert (nu stiu daca stiti mezelurile astea pentru bebei, insa Matei este "disperat' dupa ele).
Cerem la olita.....ne dam jos pampersul si face o gramada de nazbatii; aseara l-am gasit mancand din gunoi

Toanca  si  Matei Alexandru 06.01.2006
 Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Giova spune:
Giova spune:
 sincer nici eu nu inteleg de ce o mai chinuie asa. 

Haide Bee
Haide Bee 

_
Gio si  Marco (6 ian. 2006)
Marco (6 ian. 2006)
  poze  www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Biancas spune:
Biancas spune:
 Buna fetele/....
Cred ca Bee va ramane in istoria Dc-ului cu nasterea ei  . De 3-4 sapt se aude zilnic ca naste si deocamdata nimic
. De 3-4 sapt se aude zilnic ca naste si deocamdata nimic . Interesanta chestie..copilul nu se naste cand vrem noi, se naste cand vrea el. Si nu inteleg de ce trebuie sa fie dilatata
. Interesanta chestie..copilul nu se naste cand vrem noi, se naste cand vrea el. Si nu inteleg de ce trebuie sa fie dilatata dar ma rog. Poate medicul ala o fi masochist de o tot chinuie asha
 dar ma rog. Poate medicul ala o fi masochist de o tot chinuie asha .
.
Bianca 
  , mami de Sandra( 8.07.1997)
 , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
  si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Biancas spune:
Biancas spune:
 Giova, mai frumoasa erai pe galben . Asha parca esti in doliu
. Asha parca esti in doliu .
.
Pufu, multumesc de urarea de la mare . Mi-e dor de mareeeeee
. Mi-e dor de mareeeeee
Bianca 
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

pisoi3 spune:
pisoi3 spune:
 BEE, facem galerie, tinem pumnii, sa nasti repede si sa te refaci repede! Pupici multi, ne gandim la tine!
BIANCA, pai de ce e medicul masochist, ca nu m-am prins!  Ca io mai curand as zice ca e sadic, nu masochist!
 Ca io mai curand as zice ca e sadic, nu masochist!
Fetele, am fugit la cresa, pupici, pe maine, sper.
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Biancas spune:
Biancas spune:
 La noi in oras o bona la 8 ore e maxim 4 mil(asta dupa cate am auzit de la altele). Gasesti si mai ieftin daca chiar iti pui capul sa cauti. Cresa particulara romano-americana e 400 lei pe luna 8 ore si 200 lei 4 ore.
Sper sa nu auda astia de la noi prturile din alte orase ca e nasol
Bianca 

Biancas spune:
Biancas spune:
 Acum am vb cu sora-mea si am intrebat-o care e faza cu dilatarea..de ce femeia trebuie sa fie dilatata cand i se face cezariana. Raspuns: pt ca dupa cezariana sa curga lohiile sa nu exista pericolul infectarii. In cazul in care femeia e programata la cezariana si nu are dilatatie i se pune perfuzie cu oxistina (asha ceva).
Noah...sper ca v-am lamurit si m-am lamurit si eu pe mine.
Pisoi3, eu ii spun masochist nu sadic
Bianca 

Giova spune:
Giova spune:
 Parca imi amintesc ca zicea ceva Bee despre lohiile astea. of doamne....
Imi straluceste parul, nu sunt prosti astia. imi voi pune mai des masca asta in par.
Bianca lasa sa fiu in doliu, eu nu ma simt. oricum griul e la moda... .
.
_
Gio si  Marco (6 ian. 2006)
Marco (6 ian. 2006)
  poze  www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)