Copii din 1996 (12)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Salutare tuturor!

Eu sunt tot pe fuga,dar cum imi serveam eu prinzul in fatza pc-ului zic hai sa dau binetze la fete!

Eu sunt tare bucuroasa ca azi e vineri,si desi am in fatza inca o zi de munca sper s-o trec cu bine si fara probleme!

Am avut o saptamina de ma doare creasta nu alta!deci duminica am fost "chioara" cum v-am spus,de martzi am "surzit"si de ieri ma doare mijlocul ca nu stiu ce miscare am facut!

Urechea am rezolvat-o ca am ajuns aseara intr-o fuga la ORL-ist,si sunt bucuroasa ca n-am nimic,doar un dop de ceara, pe care l-a eliminat!Acum sa vad cum rezolv durerea asta de mijloc,care la anumite miscari ma omoara!

Hai ca m-am plins destul,dar chiar asa ceva nu mi s-a intimplat cred niciodata,atitea"rele"pe mine!

ANA,eu inca nu am vazut pozele de la serbare,promit s-o fac poate in weekend,Andrei s-a pus cu burta pe carte,insa rezultatele dureaza pina apar!Oricum mie mi-e groaza de zeugnis(mediile ar fi traduis)din primul semestru!

mQQm,concediu de vis itzi doresc,sa te relaxezi si sa revii cu fortze noi pe baricade!Felicitari lui Dedi si astept amanunte despre homeschool,ca tare sunt curiosa!Si mai ales cum v-atzi hotarit si de ce?Si cum SI CINE II PREDA SI-L ASCULTA PE pAUL?Si multe multe alte INtrebari(tastatura mea imi face figuri dar nu mai am timp sa corectez)

MIHAELA,asemenea intrebari mi-am pus si eu,la sfirsitul clasei a IV a,dar cum pina la urma s-au strins bani si i s-au cumparat invatzatoarei ceva,eu chiar nu am vrut sa fac nota discordanta cu restul si deci n-am mai cumparat nimic in plus!(la un buchet de flori ma refer)

Salut cu drag celelate fete,dar chiar nu mai am timp!Si ma simt tare ametzita,nu stiu de ce !

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Mai Dana, pai tot e bine ca problemele coboara... Vezi ce faci cand or ajunge la picioare.

Eu maine am petrecere, festiva si de gala, de Craciun, cu colegi de serviciu. Deabea astept. Imi place ca toata lumea se imbraca festiv, mancarea e buna. Anul trecut au avut orchestra, muzica live, sper sa fie la fel si anul acesta. Raceala sper sa-mi treaca de tot pana maine.

Mihaela. De cati profesori vorbim? Eu as propune - un "Thank you Card." O felicitare, cu multumesc, ori cumparata de la magazin, sau facuta de ea. Important e sa scrie ea, simplu si in suedeza, ca le multumeste de eforturile si de tot ce au facut pentru ea. Aici, mai toti americanii sant cu felicitarile in forma de card... Alta ideie, ar mai fi, avand in vedere ca vin sarbatorile, mai se poate da un ornament mic de pom de Craciun, cu un thank you scris pe un biletel.

Va doresc un week end bun.

numa bine

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Bey, mor de ras, pai ce faceti! Sanca, tu esti pusa pe fapte shugubetze, vad!

Dana, insanatosire grabnica!
Sanca, distractie placuta la party! Al meu e joi, ma bucur ca nu mai mergem la curling
Mihaela, votez cu Sanca. Cel mai mare succes l-au avut intotdeauna cardurile bibilite de copil! Si cum Diana are asa de mult talent creativ, esti "all set"!
Am fost la "serbare", sa vad daca am timp maine sa upload un clip. Dupa cum merg treburile in ultima vreme, ia ghiciti ce mi s-a intamplat acolo? Pai am constatat ca mai am 6 minute de baterie. Asa ca nu va asteptati la cine stie ce recolta bogata. Dar a fost deosebit!

Va pup!

Editez sa spun ca am pierdut un mesaj cu explicatii despre monsiu Sharla al meu (adica P), uof, uof. Dana iti raspund cand gasesc ragaz.

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Buna, tuturor!

Ana68, cred ca a fost ff frumos la serbare. Te-ai straduit bine la cumparaturi! Fetita ta e "delicioasa"! Imi place cand vad copii fericiti! Se vede ca s-a simtit ff bine in rochita ei. Sa te vad, Ana, cand va termina gradinita!!!...Dar mai e, nu?...

Mihaela, si pozele, si videoclipurile cu Diana le-am vazut. Prin intermediul tau, mai aflam cum se petrece prin alte locuri de sarbatori. Pozele cu Silvia n-am reusit sa le vad, e duminica si se incarca ff greu. Cred ca ideea cu felicitarile e ff buna. Mie imi plac si florile si ornamentele!... Bafta, oricum!
Era sa uit, bravo Dianei ca gasit solutia! De "uitucism" suferim mai multi.

Mqqm...saluta-i pe cubanezi si din partea mea ! Ce mai vacanta! Superb! Drum bun si vacanta minunata!

Dana, numai bine si medii si mai bune!

Sanca, simpatica treaba cu sistemul planetar!
Mai, (pijama...)probabil ai geamuri fumurii sau nu mai conteaza!...Aici...cred ca faceau oamenii accident!
Cred si eu ca e complicat cu compunerile, comentariile, povestirile! Si eu sunt nemultumita de ceea ce stiu sa faca ai mei copii! Ale lui And. erau seci, poate ceva care sa semene a documentar stiintific mai degraba. Acum sper sa mai fi evoluat. Nu mai am timp sa vad ce lucreaza si cum. Daca are rezultate bune, e OK. Iar Ana se tot repeta, intra in amanunte, multe chestii intortocheate. Ma gandesc daca le-ar cere cineva sa faca cea mai intortocheata povestire, oare care copil ar reusi mai bine?!...
And... a luat 7.40 la teza-mate si in we a trebuit sa-si corecteze pe alte foi teza si sa compuna cate 5 exr. asemanatoare cu cele efectuate gresit!!! "Bombonel" a gresit cand a copiat datele la unul din exr. si asa a pierdut 60 de sutimi. C'est la vie! Si pt. fiecare we, lor le da d-na de mate separat de tema de zi si tema de we (10-15 exr. depinde si cate subpuncte au fiecare) ca sta si samb. si dum. sa le faca.

Maine, luni, mergem la spital ca sa-i scoata tija din mana. Sper sa scapam cu bine, de obicei isi revine repede din anestezie. Asa as vrea si acum ca sa nu ramanem peste noapte.

Si And. a avut o mica petrecere de Craciun la sc. unde face engleza. Si fiecare copil a dus cate un mic cadou nu mai scump de 5 lei si fiecare a tras un numar si a castigat cadoul numerotat etc...A dus si un ormament de Craciun (trebuia sa fie facut de el, dar era facut de Ana si mine) si d-na a ramas uimita. L-a intrebat daca nu cumva e cumparat???... Era un bradut de carton impodobit cu beteala cu stelutze si pictat cu putin auriu pe postamentul din pasta alba de lut, in folie de celofan cu fundita rosu+auriu. Bineinteles ca "bombonel" l-a adus inapoi acasa, nu i l-a facut cadou d-nei. Nu e prima data.
Stiti ce-a facut in clasa I? Muriti daca va spun...De 1 Martie le-a dus martisoare fetelor si martisoarele erau in plicuri pe care le-a scris cu mana lui, stramb etc... Dupa ce le-a data martis., le-a cerut plicurile inapoi. ( Mi-a explicat ca poate ne trebuie aceleasi plicuri si anul urmator!!!)...

Azi ninge in Bucuresti, copiii sunt la circ cu tatal lor si eu am citit si v-am povestit ce mai e si pe la noi. A! Si m-am ocupat rpintre altele si de flori. In balconul inchis (dar nu cu termopan), nu cred ca mai erau in siguranta. Asa ca le-am ajutat sa ne invadeze casa. Problema e ca acum, in exterior, ferestrele au ramas "chele".

Alma, probabil esti la patinaj!?...Si Ana mea ma bate la cap s-o ducem si mi-a zis mie ca asa poate aude si Mos Craciun ca si-ar dori "X"-o jucarie sofisticata sau o pereche de patine. Uff si asa a tinut-o toata ziua de sambata. Si azi.

Miki, Andra, ocupatii serioase, nu? Si eu mai am cate ceva din curatenia de Craciun, dar noi in fiecare we o luam de la capat cu treaba asta care nu se mai sfarseste. Ce bine imi tihneste linistea asta!

Mai, va pe toate si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare,

Weekendul nostru a fost cu shopping pentru d-ale gurii si cate ceva pentru Mosu'....asa ca am cam prapadit banuti.Nu-i bai,sanatosi sa fim!

Miha,vad ca si Anca si Mqqm ti-au dat niste sugestii excelente...eu nu m-am gandit la asa ceva...fain!
Dana...la tine functioneaza vorba aia:toate belelele in curu' babei mele:cand nu-i capul e urehea,cand nu-i urechea e mijlocul...Na,sa te inzdravenesti repejor,ca vine Mosu' si nu da bine sa te gaseasca beteaga si ma bucur ca Andreiu' e pus pe fapte mari!bafta si sa o tina tot asa!
Anca,cum a fost la party?Noi in 20 decembrie avem cheful cu colegii de servici,la un restaurant.Am dat banuti si ne destrabalam organizat.Tot in 20 o sa vina si la servici Mosu'...asa ca Luana va fi prezenta si aici,Alex saracu' are ore si nu vine...dar nu cred ca-l intereseaza...
Mqqm,ce nasoala treaba cu aparatul descarcat...am patit-o si eu o data,de imi venea sa-l izbesc de pereti...Ar fi trebuit capul meu sa-l izbesc,ca bietul aparat nu avea gura sa strige ca-i descarcat!Astept pozele...
Agho,intradevar a fost minunat la serbare.Daca exceptam aglomeratia de parinti...pot spune ca a fost excelent!Multumesc de apreciere!Pai la rochita mai mult tatal Luanei a fost cu cumpararea....eu n-as fi dat atatia bani pe ea,avand in vedere ca nu se stie daca o va mai purta vreodata...dar cum e Luana e sufletul lui...intelegi ce vreau sa spun.Pai acum Luana e grupa mijlocie,asa ca daca se aproba ordonanta cu clasa zero,ar mai fi un an de gradinita(in afara de asta),daca nu,atunci inca doi ani de gradi...Eeeee,am eu experienta cu Alex pentru finalul de gradi...Cu Alexandru a fost mai rau,ca el la grupa mica a fost pitic,pune-te si fa-i costumatie adecvata,iar la serbarea din vara a fost bondar.Apoi la mijlocie a fost imbracat popular si personajul regele Melhior,din cei trei crai...iarasi costum si alte cele....iar la serbarea din vara a fost cocos.Tre' sa ai imginatie bolnava ca sa creezi un costum de cocos,iti dai seama,da' l-am facut si p-ala(nu ma intreba cat am muncit).
Asta mi-am amintit eu acum.Aici la Timisoara,unde a facut doar grupa pregatitoare,a fost simplu,ca n-a avut personaje de interpretat,fiind nou in grupa,asa ca a fost imbracat pantalon si camasa alba....am scapat ieftin,dar vorba ta:cine stie cum va fi cand termina Luana?!Ne descurcam...
Ei,dar citesc ca si copiii tai muncesc ,nu gluma.Sper sa nu par cotoroanta,asa cum zice fi-mea,insa mie una, temele date in plus de profi mi se par constructive...adica nu le lasa la gorobeti creierele sa leneveasca....Iar faza cu plicurile de martisor...e beton.Ce zodie este Andreiu' tau?Cu Ana,parca citeam despre mine,cu povestirea intortocheata si intrari in amanunte ...asa fac si eu(scorpii,ce vrei?)Uneori ma impinge pacatul sa-l ajut pe Alex la temele de romana,rezumate,povestiri... alea-alea...si ma readuce copilu' pe linia de plutire,ca incep sa ma aberez de nu mai pricep nici eu nimic din ce scriu...Eu nu bag plantele in casa iarna si nu am termopane nici eu....e adevarat,pe balcon am o aloe,in rest numai cactusi...

No fete,sa aveti o saptamana excelenta si o zi minunata!Mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Saluti!
Sunt tare pe fuga, am intrat sa va spun ca am citit tot, va multumesc mult pentru ideea de cadou, Diana a fost foarte incantata, azi va merge sa cumpere ceva hartie colorata, va face felicitarile si vrea sa puna si o fotografie micutza de a ei pe felicitare.

Va pup, am sa revin!

Mihaela si familia mea

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Ne apropiem cu pasi vertiginosi de Craciun. Mai avem o saptamana fetelor.

Intai sa dau explicatiile de rigoare, ca eu am scris ca am stat o zi intreaga in pijama, dar nu am dat amanunte. Eu iarna dorm in pijama de bumbac - pantaloni lungi, cu fel de fel de desene, si o bluza cu maneca lunga, ca am lasat tot cei sexy pentru altii, si eu am ales comfortul. In ziua cu pricina, mi-am pus un hanorac peste bluza de pijama. Iar masina mea sta in garaj, nu trebe sa ies in strada. Deci nu am facut parada - Victoria Secret - la pijamale prin cartier...

Agho, tare faza cu baiatul tau si cu plicurile. Imi place cum le da temele dupa examene, teste. Ideia mi se pare super buna, mi-as dori sa o adopteze si cei de aici, ca numa asa invata din propriile lor greseli.

Sambata am fost la cumparaturi, ca mai am de luat pentru Mos Craciun. Am mers la o librarie, cu ideia sa-i cumpar lui Elliot un dictioanar. Dictionarul pe care-l foloseste acuma e de pe vremea lui Pazvante. Binenteles ca am gasit 2-3 carti care-mi trebuiau mie. . . . Dar sa nu ma abat de la subiect. Pe Elliot cand il pun sa caute un cuvant in dictionar, parca l-as pune sa construiasca o casa... Pe calculator nu-l pot lasa sa caute semnificatia cuvantului, ca e atat de usor sa devieze. Asa ca ii cautam un dictionar care sa-l "inspire" - ca mai nou a inceput sa inventeze semnificatia cuvintelor, in loc sa se uite. Sambata i-am gasit un dictionar electronic, de marimea unui calculator (mai sanatos). Stiam de existenta lor, dar nu ma gandisem la ele... Am fost asa de bucuroasa de parca redescoperisem America....

Ana, deci voi va destrabalati joi. La noi a fost frumos la petrecere, toata lumea imbracata de gala, formatie de muzica. Dar eu am stat pe uscat, ca ma recuperez dupa raceala de saptamana trecuta, si nu am putut bea de nici o culoare. Si sotul meu a baut o bere, si atat. Ca de, daca mie nu-mi trebe, nu-i trebuie nici lui. Si culmea, ca eram fara masina, ca am zis sa nu avem grija, care conduce...

Baietii au saptamana asta cadouri de dus la scoala. In primele 2 zile - cadouri de 1$, ca eu fac spume de nervi, unde sa gasesc eu cadouri de 1$... Ce poti lua cu un singur dollar??? In ziua a 3, un mic cadou de 5 dollari. Asta e mai acceptabil, dar oricum, trebuie imaginatie...(si hartie frumoasa de impachetat).

MqqM - distractie placuta in Cuba.

Mihaela, spor la treaba si la alergat.

Dana, sanatate. Sa speram ca ti-a trecut mijlocul de tot, si ca nu mai alte probleme.

Miki. Ai plecat in vacanta? Unde zicea Miki ca merge?

Alma, unde ai disparut?

Andra, tu cand ai timp de alergat pentru cumparaturiile de Craciun?

Am auzit ca in week end a nins in Bucuresti si ca e de vis.
O saptamana super la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Va invit la continuare!

Mihaela si familia mea

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Hobby

Mergi la inceput