Copii din 1996 (12)
Raspunsuri - Pagina 18
mihaela_s spune:
Saluti fetele!
Diana a avut azi un concert micutz cu clasa, la un sanatoriu de batrani, le-au cantat cantece de Lucia si de Craciun, cantece cu care se pregatesc pentru serbarea de joi pentru noi, parintii...azi a fost doar avanpremiera. Si Silvia va avea serbarea joi, tot cu ocazia Luciei, e sarbatoare mare aici. Le-am luat deja "costumatii"...Diana a avut nevoie de o rochita lunga de "craciunita", mai trebuie sa-i luam si caciulita de "mos". Ea e in corul Luciei...Lucia e interpretata de o fata si are mai multe Lucia dupa ea intr-un fel de procesiune a luminii si restul canta.
Silvia va fi si ea in procesiunea Luciei, ei i-am luat o rochie lunga alba(parca e camasa de noapte ), rochita se leaga cu o funda rosie in talie si pe cap ii trebuie o coronita din beteala argintie. Vor canta cantecele, aici nu au serbari asa cum stim noi cu poezii si cu mosh, langa brad. Mai sunt copilasi imbracati in turta dulce, altii in moshuleti de Craciun. Abia astept sa vad cum vor fi ambele serbari . Ceva de genul www.svenskaskolaniphoenix.com/images/lucia2006.jpg" target="_blank">asta...
Si Diana stie ca noi cumparam cadouri, era inevitabil sa afle la un moment dat, dar asta nu umbreste cu nimic farmecul Craciunului si al momentului venirii moshului cel mult asteptat.
Dana, si la noi tot vreme mohorata si cum se face asa repede intuneric(la ora 15 e seara deja) nici nu stiu daca a fost zi . Ma bucur ca esti bine si ca ti-ai revenit asa de repede dupa operatie.
alma, bravo Dianei ca se tine de patinaj, e chiar placut sa faca miscare cred...iar tu mamico bravo pentru cadouri! Sa le porti sanatoasa!
Ana-Maria...azi nu faci prezenta? Sper ca sunteti bine...tu cum mai esti cu analizele?
Sanca s-a oprit ploaia la voi?
Andra, ai grija de sanatate, probabil e vorba de epuizare fizica, lipsa de vitamine, calciu...poate n-ar strica sa iei ceva, e perioada cea mai nasoala din an in ceea ce priveste lipsa de vitamine...mai alaptezi?
mqqm, mai spune-ne ce faceti...
miki...gata tezele lui Andrei?
agho...voi ce activitati ati avut in we...din astea creative desigur!
Va pup pe toate, o saptamana cat mai buna!
Mihaela si familia mea
Hobby
Sanca spune:
Fetelor, eu am racit. Imi simt capul in ceata, asa ca daca scriu tampenii, e din cauza bolii...
Dana, eu anul trecut i-am cumparat un ipod Nano - 2GB, cu 150 parca. Dar sa stii ca mai sant ipod shuffle, cu 79.00 de dollari, si au mai aparut mai nou ipod-urile nano noi - si sant la 4GB cu 149.00, si vin in toate culorile. Diferenta dintre produsele apple si alte mp3-uri, cred ca e felul in care incarci muzica pe ele. Noi am avut ipod pentru ca sotul mi-a cumparat de un Craciun acu cativa ani - video ipod, dar eu il folosesc numa ptr muzica. Mi-am pus odata Desperate Housewives si m-am uitat la episod la gym. La ipod imi place ca am site pe itunes, si muzica e destul de accesibila - cam 99 de centi un cantec. ipod nano
Andra ai grija de tine. Ce e cu tine de te arunci pe jos in bucatarie? Ai fost sa-ti faci niste investigatii? Dar zau ca nu ai timp de plictiseala ... Imi pare bine ca ai intrat si ai mai dat si tu un semn de viata. Si baietii mei merg cu scoala la azilul de batrani, dar nu prea le place... Cred ca-i sperie atmosfera, ca sant morocanosi unii dintre ei.
Alma, dupa ce-mi trece raceala ma duc si eu cu baietii la pationoar. Mi-ai facut pofta. Mergem sa ne dam cu fundul de gheata.
Mihaela, vad ca voi a-ti intrat in pas rapid cu sarbatorile. Or sa arate super toti copii imbracati in alb de serbare. Ca niste ingerasi. La noi la biserica se face iara ca anul trecut, un Craciun stil indian. Se imbraca toti copii in costume de indieni si se face o prezentare cum s-a facut cu mult timp in urma indienilor adevarati, cand li s-a explicat ce e Craciunul. Elliot a declarat ca el anul asta nu se duce la serbare... de e baiat mare...
Sambata August i-a dus pe baieti la Magic Mt. In locul meu, i-am zis lui Elliot sa-si invite un coleg de clasa. La sugestia mea, l-au luat pe Tom, un pusti venit din UK, cu accent britanic, foarte respectos si la locul lui. S-au dat in toate rollercoasterele... Eu am batut toate magazinele, pana cand am ajuns sleita de puteri acasa.
Nu prea am spor la cumparaturi anul asta.
MqqM - ce faci???????? Unde esti???????
andacos spune:
I-am luat SANCA aseara ca n-am mai avut liniste!
Trebuia sa mergem simbata(deci va inchipuitziin ce stress am stat)dar pentru ca sotzul a muncit am aminat-o!Norocul lui a fost ca sa spun asa ca mi s-au rupt mie ochelarii,altfel trebuia sa astepte pina simbata!
I-am luat i-pod nano de ala la 149 da euro nu dolari,deci sunt mai scumpe la noi asa cum mi-am imaginat!Cu 2 GB sa stii ca nu am vazut(nu numai in Germania dar nici in Europa),asta care i l-am luat are 4 GB!
Cel cu 8GB costa 199 si i-am dat"flit" ca eu nu stau cu fundul pe bani!Oricum stie ca la prima abatere"dispare"si asta ca toate celelate!
Acum sa vedem cum il incarca!
Tot din seria "numai mie mi se-ntimpla",astazi nu aud cu o ureche!
Ieri eram "chioara"(mi-am rezolvat aseara insa cu ochelarii si sunt tare fericitaca vad)astazi sunt surda!
Oare miine ce va fi?
Ma duc sa ma apuc de calcat,eu curatzenia de Craciun am terminat-o,sper sa reusesc sa-mi cumpar si brad saptamina asta si ma duc in "cautare" de varza murata!Asta am in program simbata,sper sa si gasesc!
o zi buna tuturor!
Dana
agho spune:
Buna, dragelor!
Ma bucur ca ati gasit timp sa mai scrieti ce-ati mai facut fiecare.
Alma, foarte bine ca mergeti la patinaj! Noi cu care dintre copii sa mergem? Poate cu Ana si cand vom avea timp. Ea stie sa mearga pe rotile si are un bun simt al echilibrului si sigur s-ar descurca.
And. s-a dezechilibrat pe barna cu arcuri, din parc si a cazut jos, aiurea incercand sa evite alt copil si asa s-a ales cu mana rupta. Vestea buna e ca oasele s-au sudat ff bine, nici nu se mai vede la radiografie unde au fost rupte, iar lunea viitoare ii va scoate tija ("brosha"). Asta nu inseamna ca poate sa treaca la sporturi de iarna.
Succes la teze!
Sanca, vezi ce vorbesti cu Mosul astfel incat fiecare copil sa-si primeasca jocul preferat.
Dana, e fff interesant cadoul pe care l-a primit Andrei! Cred ca l-ai facut ff fericit. Cred si lui And. al meu, i-ar place asa ceva si nu numai lui.
Mihaela_s, pe langa infinitele treburi casnice, la care am fost ajutata si de Ana, am facut si acei mini-braduti pt. decorat masa de Craciun sau de oferit celor dragi.
Ana a pictat nespus de frumos figurinele din lemn. Nu stiu daca am mai spus, dar a facut un bradut de agatat pe perete, din 3 umerase din sarma; in jurul sarmei a infashurat beteala verde, cu stelutze si a suspendat figurinele pictate de ea. E foarte reusit bradutzul!
Ieri am mai achizitionat articole de facut diverse ornamente, asa ca material avem. Ne mai trebuie si timp. dar am incredere ca gasim si asa ceva.
Andra, felicitari pt. cei trei copilashi minunati!
tuturor si celorlalte mamici pe care le asteptam cu vesti!
ralualexandrei spune:
Ufff sunt in plina curatenie de Craciu dar intr-o pauza de odihna a oaselor am zis sa vad ce mai faceti.Va citesc insa timpul ptr raspuns e limitat asa ca :
Agho mersi si bine ai venit in clubul nostru.Pupici multi lui Andrei si sa treaca cu bine si peste asta.
Sanca ce rost au investigatiile cand eu mananc cand imi amintesc si in rest sunt in priza,e clar am nevoie de mancare si odihna dar nu am timp.
Multa sanatate si sa te faci bine repede.
Andacos nu fii suparata si eu surzesc din cand in cand asa ca WELCOME IN THE CLUB si spor la treaba,calcatul il urasc insa asta am si eu de facut azi.
Mihaela asteptam poze de la serbare,restul pozelor le-am vazut si sunteti superbi sa traiti si sa fiti sanatosi!
Ana,mQQm unde sunteti?
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
agho spune:
Andra, spor la treaba!!!
Multumesc frumos de urarea de bun venit! Aici am gasit persoane foarte dragutze, asa ca am sa continui sa mai povestim.
Iti doresc si multa energie! Ar fi bine, pe langa mancarea pe care o mai inghiti din cand in cand sa completezi cu niste vitamine si minerale! Stii desigur, dar mai trebuie sa si faci.
In privinta curateniei, doar ce-am spalat perdeaua+draperia dintr-o camera si dupa 2 zile, s-au dat niste gauri in tavan, asa ca s-a facut praf la loc. Oare s-o fi depus si pe perdea, draperie etc?
Toate bune si frumoase!
Sanca spune:
Agho, deci asa, tu faci curat, si altii au grija sa-ti faca de lucru.
Dana, felicitari de achizitie, sper sa se bucure si sa-i faci o surpriza. ipod-ul lui Elliot e confiscat, ca asculta noaptea muzica simfonica, si uita sa-l puna pe timer, si ne trezim la 2-3 dimineata in plin concert simfonic...
Andra, sfatul meu, e sa ai grija de tine, in primul rand, ca numa asa te poti asigura ca toti sant ingrijiti bine. Vezi ca nu e bine nici sa slabesti prea brusc. Ar trebui sa-ti faci program de masa, si sa iei si suplimente de vitamine. Mai dai piept?
Ana, ce e cu tine? Cum a fost serbarea lui Luana?
Miki, ce mai fac basketbalistii?
MqqM - daca intrii, mai scrie si tu 2-3 randuri si zi-ne de sanatatea ta. Sper ca santeti OK.
Alma, si ce ai decis cu cadoul de mos Craciun. Parca i luai Sketchers, incaltari, nu ai mai zis nimica.
Mihaela, deeabea astept sa vad poze de la serbare. Cand e serbarea?
Azi, la coada la posta, sa trimit felicitarile de Craciun in Romania. Tipa din fata mea le trimetea in Sweden, cea din spate in Irlanda si Anglia, eram un grup international. . .
Baietii au fost la Magic Mountain sambata. Cu toate ca i-am zis sotului ca nu au voie in ride-uri pe apa, el a zis ca nu a auzit... Si luni cand am mers la servici masina mea mirosea urat. Putea de a trebuit sa conduc cu gemurile deschise, si sant racita cobza. Obsedant, seara am inceput sa caut ce pute. Si am gasit. Sosetele lui Elliot... Imputite gata, ca probabil le-a scos murate din picioare, sub scaunul pasagerului...
A, si Dana ziceai ca nu auzi.. Si eu sant cu urechile infundate, si aud partial, si vorbesc tare ca o baba..
O zi buna la toti.
Ana68 spune:
Dragelor,nu am patit nimic....suntem in regula cu totii,numai ca am fost prinsa cu treburi multe si ganduri si mai multe...ceva vorbe la gradinita cu doamnele si cu parintii,dar totul e ok acum,sper sa ramana asa,cu toate ca discutii exista intotdeauna.
Azi e serbare la gradi la Luana,e fulg de nea mandrulita...am emotii garla...am cumparat rochita si accesorii...si mofturoasa trebuie echipata ca sa nu am reclamatii.
Alex a dat ieri teza la mate si joi are la romana.Imi spunea ca a fost usor la mate,ca a facut tot si ca a avut timp,chiar,sa-si si corecteze lucrarea.A avut ceva emotii ieri dimineata si se tot incuraja singur:"mama,mai putin de 9 n-am cum sa iau,stiu sigur".Imi era asa...mi se rupea sufletul de el cand il vedeam ce emotii are,insa tot raul spre bine.A venit seara foarte fericit acasa si multumit.
Pana la urma,ca va povesteam cu nota 6 la istorie.... Alex a stat de vorba cu profesorul de istorie si s-a lamurit treaba,ca dom' profesor a trecut in graba 10 in catalog si pe 0 l-a inghesuit in 1 si a iesit ceva nedescifrabil,asemanator cu 6.Asa ca Alex nu are nici un 6 in catalog(ce suparat a fost),ci doar o nota de 8 la geografie(din neatentia lui) in rest doar 10.
Na cam asta cu noi....
Nu va suparati ca nu va iau pe rand...dar am gandurile zburate in toate directiile si am emotii...
Va pup pe toate ,sanatate maxima la bolnaviori si sa aveti o zi cat mai buna!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
ralualexandrei spune:
Suplimente iau insa cand imi amintesc recunosc.
San nu-i mai dau de pe la sase luni cand a facut afte pe limbutza si a dat si in diaree din cauza asta ,asa ca trebuia sa-i dau zeama de orez la biberon,ce sa mai traga el din san,din biberon era mai usor asa ca s-a intarcat singur.
Ana tinem pumnii pt serbare si pt teze,emotii am si eu azi da teza la romana si pana voi vedea nota am sufletul strans,Doamne ajuta!
Vrem poze de la serbare Ana,cred ca stii asta
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
agho spune:
Da, Sanca. Se mai intampla. Sunt fericita ca nu eram acasa ca sa vad praful. Acum e suspendata in camera Anei, o lustra cu 12 globuletze albe, dispuse haotic pe tije metalice. Fooooarte haotic!
Mai, dar ce gusturi clasice are Elliot!!! Si nu lasi tu copilul sa se cultive?!?...
Si sa scapi de streptococi si de "surzenie'! La fel si tu, Dana!
Ana, succes la serbare!!! La asa fetita, asa rochita! Cui nu-i place sa-si vada fetita printzesica, fulgusor etc?
Miki, Alma, Andra...
And. are maine teza la mate, dar nu se streseaza deloc si e mai bn asa. Eu abia astept sa se termine si cu ac. teza. La romana stie ca a gresit undeva, dar abia in ianuarie primeste rezultatul. Nu a recunoscut o "inversiune" intr-un text. Sa vedem daca mai sunt si alte erori sau nu. Chiar nu-mi mai bat capul. Tot nu stiu ce-as putea face? V-am spus de inversiune (gen "mandra tara"), pt. ca stiti ca se intampla ca la exr. simple sa existe scapari.
In alta ordine de idei, astept vacanta copiilor si mini-concediul din decembrie!