Copii din 1996 (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Saluti!
Vin si eu sa va povestesc...ieri Diana a fost libera, profesorii au avut acel "cerc pedagogic" cum e in Ro. Dimineata dupa ce am dus-o pe Silvia la camin, am fost cu Diana si am cumparat tortul-asa ne-am inteles ca ei ii cumpar unul, avand in vedere ca are invitati. La ora 14.30 au venit o parte dintre fete si au plecat imprauna la MacDonalds, au stat pana pe la 16.30, s-au distrat si apoi au venit sa manance tort. Diana a primit foarte mult cadouri...a zis ca in viata ei n-a primit atatea si atat de frumoase. Noi i-am luat cadourile dupa o lista, ca avea atatea dorinte incat i-am zis sa faca o liste cu cele mai importante si o sa vedem ce luam. Am reusit aproape tot si a fost foarte incantata. Apoi cadouri de la mama si cele de la colege. Ce mai, a fost reusit, fetele s-au simtit bine, eu sunt tare multumita de felul in care s-a integrat Diana. Am pus cateva poze aici.

Sanca, cum sarbatoriti?

Dana, numai un moderator poate sa mute mesajul ei...nu stiu cine a inchis acel subiect, ar fi trebuit sa mute mesajul aici si sa o instiinteze pe mamica...eu am vrut sa-i trimit PM dar nu-l are activat.

Va pup, un we frumos va doresc!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Dana,multumesc!Da,trebuie sa mearga sa discute cu proful...este cam ciudata treaba asta....eu inca mai cred ca destinatia notei a fost alta si nu Alex...El de multa vreme isi rezolva singur problemele cu profii,negociaza cu ei....Sper sa se remedieze cumva situatia.
Mihaela...ce frumos povestesti...May,atat de dulce e Silvia in poza "asteptam sarbatorita"...cu iepurasul ala...scumpica foc!
Ce tort frumos si simplu ati avut!Glazura a fost din fondant,nu?
Eu ma uit la cate o poza,comentez....hehehehehehehehe
Eeeee,da ce cochetele sunt pustoiacele...
Vaaaiii...ce frumoasa e Diana cu fata luminata de lumanarele si razand!!!!
May Mihaela,da' scrie si tu in amanunt ce cadouri a primit Diana...
Baieti n-a invitat?
Gata,le-am vazut...Nu faci poze cu casa si interior si exterior?sa vedem si noi?Pliiiiiizzzz!

Va doresc weekend misto si ne vedem luni!

Io-s fericita,ca mi-a iesit mamografi super aseara!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Frumoasa fata ai MIHAELA!

Frumoase poze,frumoasa aniversare,frumos tort!Cel mai important este ca Diana s-a simtzit bine!

Si cine e moderator la sectziunea asta,ca era prima ei postare pe forum si era moderata?Si dupa ce ca e moderata,mai vede ca nu i-am dat nici un raspuns ...nu cred ca e tocami in regula!

ANA,inca odata bravo lui Alex ca stie si vrea sa-si rezolve singur problemele!Ma bucur pentru tine ca tzi-au iesit bine analizele!

Dana

Mergi la inceput

Cadourile Dianei: de la noi-o carte despre pirati, a vazut-o demult intr-un magazin si s-a indragostit de ea, se numeste "Piratologie" si e tare faina, despre viata piratilor. Un set de caciula/fular/manusi din mohair alb, o bluzita, o percehe da manusi pentru zapada, din acelea impermeabile, o revista, o pereche de cercei care atarna(nu din aur), o esarfa, un CD cu muzica de aici, melodii preferate de ale ei, un gloss de buze, un fel de balsam aromat, ca un luciu, o carte.
De la mama-un joc pe care-l stia din Ro si l-a ochit repede si aici, e dragut, ne-am jucat ieri, o pijama, o carte, un DVD cu Garfield 2, un lantisor cu un medalion chitara.
De la colege: o carte, un penar cu creioane si radiera, vreo 5 CD-uri dar single, un creion urias de ornament, un set de borseta pentru calatorii, o cutiutza pentru bijuterii, o pereche de cercei de argint.

Multumesc de aprecieri Ana-Maria, apartamentul ne place si noua dar nu e al nostru mai stam vreo 3-4 luni aici si trebuie sa ne mutam. Atat ne lasa spitalul, e apartamentul lor, mobilat de ei...nu e mobila moderna, dar e ok cat e. Am mai pus poze,, sunt facute in septembrie, la cateva zile dupa ce am ajuns aici.
Bafta lui Alex!

Fug ca pleaca mama azi si trebuie sa o ducem la aeroport...

Mihaela si fetele mele

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Am revenit dupa o mini vacanta de 4 zile.

Dana, uite asa, parca ai scris de Elliot al meu... Ca si eu sant la capul rabdarilor. La noi nu e cu Mos Craciun amenitarea, ci cu ziua lui din Ianuarie. El vrea sa mearga in Knotts Berry Farm, si sa stam peste noapte la hotel. I-am zis ca daca nu-si ridica notele, nu pupa zi de nastere in parc. Acasica, un tortulez, si gata - ma scuteste si de o cheltuiala.

Print si Cersetor - rana noua. Ce credeti ca a citit? Avea un amarat de capitol sa-i faca un alt amarat de rezumat. Cand l-am luat la scarmanat, tot rezumatul lui era de la prima pagina. Si am luat eu cartea si am facut lectura, si am comentat cu Matei - care la varsta de 9 ani, a priceput mai mult decat Elliot... Sincera sa fiu, lectura e destul de dificila ca e in engleza veche, cu o gramada de cuvinte care nu se mai folosesc acuma. I-am propus sa scoata cuvintele dificile sa le invete ca la vocabular. A zis ca le stie...

Mihaela, cartea cu piratii o stiu. Am cumparat-o si eu acu cateva luni si am dat-o cadou unui baiat din clasa lui Matei.
Gata si pleaca mama ta??? Parca mai ieri a venit. Asa de putin a stat?

Ana, sanatate, si sa iasa toate testele bune.

Am inceput sa raspund aici de azi dimineata... Nu ma lasa sa-mi tihneasca si mie....

Mergi la inceput

'Neatza si de la noi!

Ana-Maria, cum mai e pe la voi? Ma bucur ca rezultatele la analize au fost OK.
Am ramas datoare cu cateva raspunsuri...deasupra tortului a fost martzipan. E prima data cand mananc asa ceva, e ca o pasta moale si dulce...abia au stat lumanarile in ea, se tot inclinau. Tortul s-a numit "printzesa".
Baieti n-a invitat, pentru ca nu-i cunoaste inca foarte bine si n-am facut "party", doar atat cat sa se simta Diana sarbatorita...poate la anul, mai vedem.

Sanca, cum ati sarbatorit? Ati fost plecati undeva?
Da, mama a stat o luna la noi, a ajuns cu bine acasa, acum vorbim pe mess. Va mai veni la primavara, sa se faca mai cald si ziua mai lunga...la noi la ora 15 deja e seara si de acu' asteptam si noi iarna...

mqqm, v-ati mutat in casa noua? Gata "smotru'"?

Dana, Miki,Alma...ce vesti noi mai aveti?

Diana a inceput matematica, face probleme in suedeza. Nu sunt grele, dar ciudate...ieri avea de "citit" diagrame si de facut cateva probleme cu timpi...dintr-un tabel de mersul trenurilor sa calculeze timpi de calatorie si alte cele...
Azi a mers prima zi la bucatareala, sunt tare curioasa ce va face, am sa revin.
Va pup, o saptamana frumoasa!

Mihaela si familia mea

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Salutare si o saptamina minunata tuturor!

La noi iar a fost "circ" ieri,mi-a venit acasa cu o nota mica rau la germana dar nu pentru ca nu a stiut ci pentru ca si-a uitat acasa o foaie(cu dictatul facut in ora precedenta),si cums e pare ca nu a fost la prima abatere,l-a sanctzionat!

Nu va spun ce criza am facut,mai ales ca la intrebarea mea cum e posibil asa ceva, a venit raspunsul"se poate si uita!".Deci sa vedetzi si voi cit e de imprastiat si cu "capul in nori"!Asa ca si eu ma declar la capatul rabdarii alaturi de SANCA!

Imi vine uneori "sa ma duc pe cimpuri",mi-e si "frica" miine cind am intinirea cu diriginta!

MIKI,ce-atzi facut,atzi dat o "spargere" la banca,plecatzi in Canada?
mQQm,cu mama ta cum a ramas?

MIHAELA,succes Dianei cu problemele de matematica in suedeza!

ANA,unde esti ca nu te-am vazut saptamina asta?

Fetelor vreau sa va anuntz ca m-am lasat de fumat,iar dupa nervii de ieri daca nu m-am re-apucat,probabil ca nu o voi mai face!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare,
Mihaela,am vazut cu multa placere pozele,alea cu interiorul....mie mi se pare tare intim si calduros interiorul...bucataria imi place mult si camera fetelor e faina...intima,calduroasa.May,io martipan am halit o data in viata mea si a fost si ultima data,e prea dulce pentru gusturile mele...Hohohoooo,ce de cadouri a primit Diana.Carte d-asta cu piratii am vazut si pe aici,in romaneste si am cumparat una pentru un coleg de-al lui Alex,de ziua lui si intai a citit-o Alex...Succes cu bucatareala!
Dana,multam'!Pai am tot bantuit p-aici...imi pare rau ca te supara Andrei,dar asa sunt parca toti baietii de varsta asta...eu deja m-am obisnuit si i-am zis clar la musiu Goe(Alex) ca il intereseaza cum si ce face,sa se descurce...Exemplu:azi dimineata il intreb cand are teza la mate,azi ar fi trebuit sa fie si imi zice ca s-a mutat pe 11 decembrie si il intreb in continuare daca azi are test la optionalul de mate,la care flacaiasul meu imi zice:"test?Ce test?Dam test la mate azi?"Asa ca....hai sa dam mana cu mana...Iar cu fumatul,e pe sanatatea mea si asta e singurul meu viciu...nu beau,nu joc poker,nu merg la barbati...e sigurul,asa ca nu ma las ca nu vreau...nah!
Tu cum te mai simti de dupa operatie?
Anca...unii au chemare catre literatura,altii catre stiinte exacte...nici Alex nu-i cu romana,e jale cu el...la compuneri e tufa de Venetia...asta este!Iar de citit ceva o face cand il mai certam sa puna si el mana pe o carte de lectura ceva sau cand se plictiseste pur si simplu...citeste,dar rar...

No ,cam asta....azi merg iara la doctorita,cred ca ajung curand si la endocrinologie...Pupici!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Buna fetelor!!!
Nu am disparut de pe fata pamantului, m-am luptat doar cu tehnica asta moderna. Nu imi functiona deloc outlookul pe setarile de la jobul meu. Acum e ok datorita sotului.

Andreiu are pe 3 teza la romana si are de invatat vreo 4 opere literare: una de Eliade, una de Alecsandri, una de Garleanu si una de Gellu Naum. Plus gramatica la greu: vocabu#351;ar, fonetica, morfologie si sintaxa. Au toate timpurile si modurile verbului. Ma ingrozesc eu, ca el nu-si da seama ce il asteapta.
La mate inca nu stim cand dam teza.

Dana si eu am incercat sa contactez mamica aia noua si sa-i trimit un mail ceva, ca sa o invit aici. Si nu am dat spargere la banca, asa ca in Canada mergem abia in 2009 ca atunci se muta si frate-miu la casa mai mare si are loc pentru noi.
BRAVO pentru ca te-ai lasat de fumat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Dana, dar tu cum aflii imediat ce nota a luat la un test? La noi vestile rele ajung la urechile noastre numa martea. In rest santem tratati cu "I do not know..."
FELICITARI - sant mandra de tine ca te-ai lasat de fumat. Bravo. Ai tot respectul meu. Si sa stai tot asa, ca e mai sanatos. Poate o inspiri si pe Ana

Mihaela, sa stii ca e o mare reusita, sa ai un grup de copii care sa vina sa tina ziua cu copila ta, intr-o tara noua, cu obiceiuri diferite de ale noastre. Anul trecut de ziua lui Elliot am vrut sa invit 4 baieti, prieteni mai apropiati, la restaurant si film. Nici unul nu a venit - fotbal, baseball si altele... Mai mult m-am suparat eu decat el.
Sa ne spui ce bunataturi a gatit Diana.

Ana, de acord cu tine, ca unii sant mai talentati decat altii... Dar vreau sa vad si eu un pic de efort, sa-l vad ca incearca macar.
Bafta cu toate testele si sa auzim de bine.

Miki, deci asa, veniti pe meleaguri nordice. Si unde in Canada e fratello? Daca nu ar fi dollarul canadian = cu cel US, am face si noi mai multe calatorii pe la vecini... Mie imi place in Canada, muuulllt - mai ales in Quebec.

Alma, ce mai e nou?

MqqM - cum e la casa noua?

Mergi la inceput