Copii din 1996 (12)
Raspunsuri - Pagina 11
mihaela_s spune:
Saluti!
Vin si eu sa va povestesc...ieri Diana a fost libera, profesorii au avut acel "cerc pedagogic" cum e in Ro. Dimineata dupa ce am dus-o pe Silvia la camin, am fost cu Diana si am cumparat tortul-asa ne-am inteles ca ei ii cumpar unul, avand in vedere ca are invitati. La ora 14.30 au venit o parte dintre fete si au plecat imprauna la MacDonalds, au stat pana pe la 16.30, s-au distrat si apoi au venit sa manance tort. Diana a primit foarte mult cadouri...a zis ca in viata ei n-a primit atatea si atat de frumoase. Noi i-am luat cadourile dupa o lista, ca avea atatea dorinte incat i-am zis sa faca o liste cu cele mai importante si o sa vedem ce luam. Am reusit aproape tot si a fost foarte incantata. Apoi cadouri de la mama si cele de la colege. Ce mai, a fost reusit, fetele s-au simtit bine, eu sunt tare multumita de felul in care s-a integrat Diana. Am pus cateva poze aici.
Sanca, cum sarbatoriti?
Dana, numai un moderator poate sa mute mesajul ei...nu stiu cine a inchis acel subiect, ar fi trebuit sa mute mesajul aici si sa o instiinteze pe mamica...eu am vrut sa-i trimit PM dar nu-l are activat.
Va pup, un we frumos va doresc!
Mihaela si fetele mele
Hobby
Ana68 spune:
Dana,multumesc!Da,trebuie sa mearga sa discute cu proful...este cam ciudata treaba asta....eu inca mai cred ca destinatia notei a fost alta si nu Alex...El de multa vreme isi rezolva singur problemele cu profii,negociaza cu ei....Sper sa se remedieze cumva situatia.
Mihaela...ce frumos povestesti...May,atat de dulce e Silvia in poza "asteptam sarbatorita"...cu iepurasul ala...scumpica foc!
Ce tort frumos si simplu ati avut!Glazura a fost din fondant,nu?
Eu ma uit la cate o poza,comentez....hehehehehehehehe
Eeeee,da ce cochetele sunt pustoiacele...
Vaaaiii...ce frumoasa e Diana cu fata luminata de lumanarele si razand!!!!
May Mihaela,da' scrie si tu in amanunt ce cadouri a primit Diana...
Baieti n-a invitat?![]()
Gata,le-am vazut...Nu faci poze cu casa si interior si exterior?sa vedem si noi?Pliiiiiizzzz!
![]()
Va doresc weekend misto si ne vedem luni!![]()
Io-s fericita,ca mi-a iesit mamografi super aseara!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
andacos spune:
Frumoasa fata ai MIHAELA!![]()
Frumoase poze,frumoasa aniversare,frumos tort!Cel mai important este ca Diana s-a simtzit bine!
Si cine e moderator la sectziunea asta,ca era prima ei postare pe forum si era moderata?Si dupa ce ca e moderata
,mai vede ca nu i-am dat nici un raspuns ...nu cred ca e tocami in regula!
ANA,inca odata bravo lui Alex ca stie si vrea sa-si rezolve singur problemele!Ma bucur pentru tine ca tzi-au iesit bine analizele!
Dana
mihaela_s spune:
Cadourile Dianei: de la noi-o carte despre pirati, a vazut-o demult intr-un magazin si s-a indragostit de ea, se numeste "Piratologie" si e tare faina, despre viata piratilor. Un set de caciula/fular/manusi din mohair alb, o bluzita, o percehe da manusi pentru zapada, din acelea impermeabile, o revista, o pereche de cercei care atarna(nu din aur), o esarfa, un CD cu muzica de aici, melodii preferate de ale ei, un gloss de buze, un fel de balsam aromat, ca un luciu, o carte.
De la mama-un joc pe care-l stia din Ro si l-a ochit repede si aici, e dragut, ne-am jucat ieri, o pijama, o carte, un DVD cu Garfield 2, un lantisor cu un medalion chitara.
De la colege: o carte, un penar cu creioane si radiera, vreo 5 CD-uri dar single, un creion urias de ornament, un set de borseta pentru calatorii, o cutiutza pentru bijuterii, o pereche de cercei de argint.
Multumesc de aprecieri Ana-Maria, apartamentul ne place si noua dar nu e al nostru mai stam vreo 3-4 luni aici si trebuie sa ne mutam. Atat ne lasa spitalul, e apartamentul lor, mobilat de ei...nu e mobila moderna, dar e ok cat e. Am mai pus poze,, sunt facute in septembrie, la cateva zile dupa ce am ajuns aici.
Bafta lui Alex!
Fug ca pleaca mama azi si trebuie sa o ducem la aeroport...
Mihaela si fetele mele
Hobby
Sanca spune:
Am revenit dupa o mini vacanta de 4 zile.
Dana, uite asa, parca ai scris de Elliot al meu... Ca si eu sant la capul rabdarilor. La noi nu e cu Mos Craciun amenitarea, ci cu ziua lui din Ianuarie. El vrea sa mearga in Knotts Berry Farm, si sa stam peste noapte la hotel. I-am zis ca daca nu-si ridica notele, nu pupa zi de nastere in parc. Acasica, un tortulez, si gata - ma scuteste si de o cheltuiala.
Print si Cersetor - rana noua. Ce credeti ca a citit? Avea un amarat de capitol sa-i faca un alt amarat de rezumat. Cand l-am luat la scarmanat, tot rezumatul lui era de la prima pagina. Si am luat eu cartea si am facut lectura, si am comentat cu Matei - care la varsta de 9 ani, a priceput mai mult decat Elliot... Sincera sa fiu, lectura e destul de dificila ca e in engleza veche, cu o gramada de cuvinte care nu se mai folosesc acuma. I-am propus sa scoata cuvintele dificile sa le invete ca la vocabular. A zis ca le stie...
Mihaela, cartea cu piratii o stiu. Am cumparat-o si eu acu cateva luni si am dat-o cadou unui baiat din clasa lui Matei.
Gata si pleaca mama ta??? Parca mai ieri a venit. Asa de putin a stat?
Ana, sanatate, si sa iasa toate testele bune.
Am inceput sa raspund aici de azi dimineata... Nu ma lasa sa-mi tihneasca si mie....![]()
mihaela_s spune:
'Neatza si de la noi!
Ana-Maria, cum mai e pe la voi? Ma bucur ca rezultatele la analize au fost OK.
Am ramas datoare cu cateva raspunsuri...deasupra tortului a fost martzipan. E prima data cand mananc asa ceva, e ca o pasta moale si dulce...abia au stat lumanarile in ea, se tot inclinau. Tortul s-a numit "printzesa".
Baieti n-a invitat, pentru ca nu-i cunoaste inca foarte bine si n-am facut "party", doar atat cat sa se simta Diana sarbatorita...poate la anul, mai vedem.
Sanca, cum ati sarbatorit? Ati fost plecati undeva?
Da, mama a stat o luna la noi, a ajuns cu bine acasa, acum vorbim pe mess. Va mai veni la primavara, sa se faca mai cald si ziua mai lunga...la noi la ora 15 deja e seara si de acu' asteptam si noi iarna...
mqqm, v-ati mutat in casa noua? Gata "smotru'"?
Dana, Miki,Alma...ce vesti noi mai aveti?
Diana a inceput matematica, face probleme in suedeza. Nu sunt grele, dar ciudate...ieri avea de "citit" diagrame si de facut cateva probleme cu timpi...dintr-un tabel de mersul trenurilor sa calculeze timpi de calatorie si alte cele...
Azi a mers prima zi la bucatareala, sunt tare curioasa ce va face, am sa revin.
Va pup, o saptamana frumoasa!
Mihaela si familia mea
Hobby
andacos spune:
Salutare si o saptamina minunata tuturor!
La noi iar a fost "circ" ieri,mi-a venit acasa cu o nota mica rau la germana dar nu pentru ca nu a stiut ci pentru ca si-a uitat acasa o foaie(cu dictatul facut in ora precedenta),si cums e pare ca nu a fost la prima abatere,l-a sanctzionat!

Nu va spun ce criza am facut,mai ales ca la intrebarea mea cum e posibil asa ceva, a venit raspunsul"se poate si uita!"
.Deci sa vedetzi si voi cit e de imprastiat si cu "capul in nori"!Asa ca si eu ma declar la capatul rabdarii alaturi de SANCA!
Imi vine uneori "sa ma duc pe cimpuri"
,mi-e si "frica" miine cind am intinirea cu diriginta!
MIKI,ce-atzi facut,atzi dat o "spargere" la banca,plecatzi in Canada?
mQQm,cu mama ta cum a ramas?
MIHAELA,succes Dianei cu problemele de matematica in suedeza!
ANA,unde esti ca nu te-am vazut saptamina asta?
Fetelor vreau sa va anuntz ca m-am lasat de fumat,iar dupa nervii de ieri daca nu m-am re-apucat,probabil ca nu o voi mai face!![]()
Dana
Ana68 spune:
Salutare,
Mihaela,am vazut cu multa placere pozele,alea cu interiorul....mie mi se pare tare intim si calduros interiorul...bucataria imi place mult si camera fetelor e faina...intima,calduroasa.May,io martipan am halit o data in viata mea si a fost si ultima data,e prea dulce pentru gusturile mele...Hohohoooo,ce de cadouri a primit Diana.Carte d-asta cu piratii am vazut si pe aici,in romaneste si am cumparat una pentru un coleg de-al lui Alex,de ziua lui si intai a citit-o Alex...
Succes cu bucatareala!
Dana,multam'!Pai am tot bantuit p-aici...imi pare rau ca te supara Andrei,dar asa sunt parca toti baietii de varsta asta...eu deja m-am obisnuit si i-am zis clar la musiu Goe(Alex)
ca il intereseaza cum si ce face,sa se descurce...Exemplu:azi dimineata il intreb cand are teza la mate,azi ar fi trebuit sa fie si imi zice ca s-a mutat pe 11 decembrie si il intreb in continuare daca azi are test la optionalul de mate,la care flacaiasul meu imi zice:"test?Ce test?Dam test la mate azi?"Asa ca....hai sa dam mana cu mana...Iar cu fumatul,e pe sanatatea mea si asta e singurul meu viciu...nu beau,nu joc poker,nu merg la barbati...e sigurul,asa ca nu ma las ca nu vreau...nah!![]()
Tu cum te mai simti de dupa operatie?
Anca...unii au chemare catre literatura,altii catre stiinte exacte...nici Alex nu-i cu romana,e jale cu el...la compuneri e tufa de Venetia...asta este!Iar de citit ceva o face cand il mai certam sa puna si el mana pe o carte de lectura ceva sau cand se plictiseste pur si simplu...citeste,dar rar...![]()
No ,cam asta....azi merg iara la doctorita,cred ca ajung curand si la endocrinologie...Pupici!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
mikimihaescu spune:
Buna fetelor!!!
Nu am disparut de pe fata pamantului, m-am luptat doar cu tehnica asta moderna. Nu imi functiona deloc outlookul pe setarile de la jobul meu. Acum e ok datorita sotului.
Andreiu are pe 3 teza la romana si are de invatat vreo 4 opere literare: una de Eliade, una de Alecsandri, una de Garleanu si una de Gellu Naum. Plus gramatica la greu: vocabu#351;ar, fonetica, morfologie si sintaxa. Au toate timpurile si modurile verbului. Ma ingrozesc eu, ca el nu-si da seama ce il asteapta.
La mate inca nu stim cand dam teza.
Dana si eu am incercat sa contactez mamica aia noua si sa-i trimit un mail ceva, ca sa o invit aici. Si nu am dat spargere la banca, asa ca in Canada mergem abia in 2009 ca atunci se muta si frate-miu la casa mai mare si are loc pentru noi.
BRAVO pentru ca te-ai lasat de fumat.
Sanca spune:
Dana, dar tu cum aflii imediat ce nota a luat la un test? La noi vestile rele ajung la urechile noastre numa martea. In rest santem tratati cu "I do not know..."
FELICITARI - sant mandra de tine ca te-ai lasat de fumat. Bravo. Ai tot respectul meu. Si sa stai tot asa, ca e mai sanatos. Poate o inspiri si pe Ana![]()
Mihaela, sa stii ca e o mare reusita, sa ai un grup de copii care sa vina sa tina ziua cu copila ta, intr-o tara noua, cu obiceiuri diferite de ale noastre. Anul trecut de ziua lui Elliot am vrut sa invit 4 baieti, prieteni mai apropiati, la restaurant si film. Nici unul nu a venit - fotbal, baseball si altele... Mai mult m-am suparat eu decat el.
Sa ne spui ce bunataturi a gatit Diana.
Ana, de acord cu tine, ca unii sant mai talentati decat altii... Dar vreau sa vad si eu un pic de efort, sa-l vad ca incearca macar.
Bafta cu toate testele si sa auzim de bine.
Miki, deci asa, veniti pe meleaguri nordice. Si unde in Canada e fratello? Daca nu ar fi dollarul canadian = cu cel US, am face si noi mai multe calatorii pe la vecini... Mie imi place in Canada, muuulllt - mai ales in Quebec.
Alma, ce mai e nou?
MqqM - cum e la casa noua?