Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *9*
Raspunsuri - Pagina 13
Brigit spune:
Noki, ti-am vazut printesa mica, e dulce foc, sa se faca mare si sa fie sanatoasa! A fost party pe cinste frate, ce de pusti petrecaretzi!
Te cred si io ca la asa party nu aveai cum sa te abtzii de tot. Da acu vezi nu te da rea tare la prajitua de la soacra. Ca daca bucatareste ca soacra-mea...e pericol mare!
Fetelor, io azi am cam tras chiulu la net, gripa mea a actionat conform tuturor legilor lu Murphy-adica toata saptamana am dus-o pe picioare si in weekend am cazut lata la pat! Nasol de tot, cred ca e pe baza de virus , ca acu il vad si pe al meu sot ca da "semne" , asa ca feritzi-va si paziti cat puteti si puiutzii vostri, ca e pacatoasa rau.
pai daca nu puteti fara cantareala, dati-i asa inainte, vad ca are efect la moral!
Anda, vezi ca pun io mana pe bici daca aud ca te-ai atins de legumele alea maro!Las' ca te prezinti matalutza la raport ...
Aida, ce ambitie pe tine! Hai ca m-ai speriat si pe mine cu nuca aia afurisita. Bine ca s-a terminat cu bine!
Io azi am rezistat eroic, sa vedem si maine ce-o fi.
Succes si voua, sa treceti peste weekend fara abateri grave!
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE
aidaciolac spune:
Noki draga , dar tu ce pisici mai vrei sa slabesti? 
Cat despre party
si micuta roscovana
tare in elementul ei era. Suuuper party si
tort ![]()
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
anda spune:
lumeeee lumeeee...dupa aproape doo saptamani de stagnare s-a miscaaaat ..acu la cantar, bien sur....in sfarsiiit ca am crezut ca nebunesc.
acu ma pregatesc sa fac o prajitura pentru ai mei. uish mi lack 
hai bafta si duminica fara abateri.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
aidaciolac spune:
Good luck anda
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Noki_Lara spune:
Buna dimineata...
La cine o fi, ca la mine nu este.Am revenit la serviciu, am mancat ca o vaca in week-end, incat am 2 kile in plus!!!!!!!
Dar de azi sunt iar back pe baricade si sper la o saptamana fara abateri!
April si Aida, multumim de aprecieri!
Va doresc o saptamana plina de kile date jos!![]()
Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mercedes spune:
Salutare fetele! am intrat sa va sustin in reducerea kilelor. Mi am revenit din acele crize de fiere, acum sunt in zilele inrosite dar sper eu sa ma apuc din nou sa fiu pe baricade cu voi.
Bafta!
Brigit spune:
Neatza fetelor!
Io am trecut cu bine de weekend, sa vedem miercuri la raport cu ce viu.
Noki, succes la job, sa iti intri in ritm fara probleme! Las' ca alea doua kile inca nu au apucat sa se depuna sub forma de "shunculitze", baga multa apa , fructe si legume si iti revii! Iti tin pumnii!
Mercedes, ce bine ca nu mai ai probleme! Noi te asteptam sa ni te alaturi , cand vrei tu?
Aido, pe unde umbli fata mea? oi fi prin cafenea, ha? las ca bag un ochi sa te caut!
Doroti, ce faci mama de taci malc? Sper ca nu ti-ai pus in aplicare planu ....ala. Ia treci matalutza incoace sa te aducem pe calea cea buna.
Diana, tu ce mai zici draga mea? Cam rar pe la noi , pe aici...
APRIL
Noki_Lara spune:
April, saru mana de incurajari! Sa speram ca le dau repede jos, desi azi mi s-a anuntat un alt party, cu tort si toate cele.
Nici nu vreau sa ma gandesc ce putin mai e pana la raport. Macar o stagnare sa raportez, daca nu mai pot slabire.
Fetelooor, unde sunteti?
Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Brigit spune:
Apropos de ce zicea Noki, revin si io cu intrebarea intrebatoare, pe care v-am mai adresat-o candva: cum facem sa ne (mai) abtinem si noi cand se lasa cu paranghelii de-astea pline de ispite?
Nu de alta da si pe mine ma asteapta de la sfarsitul saptamanii asteia incolo 2 saptamani pliiiiiiiiiiine de evenimente , la care -evident, ca asa ii sta bine romanului-adica la masa- vor fi o gramada de tentatii culinare.
Cea mai indicata sa ne dea sfaturi aici ar fi Doroti, da se lasa greu.
Doroti, sa stii ca te asteptam cu dra (si cu bice , daca ai calcat stramb, da asta o stie aida cel mai bine)
Hai sa ne mobilizam , poate nascocim o incantatie ceva sa ne taie poftele!
APRIL
Dianaa77 spune:
Salutare la toata lumea,
April, sorry, da, intru cand pot si eu pe aici.
A fost foarte greu in w-end, vineri seara aveam o iesire la restaurant cu colegii de la servici, apoi sambata in oras cu niste prieteni, duminica ne-au venit oaspeti, marti si miercuri din nou. Adevarul e ca nu poti sa spui la infinit la cei cu care iesi ca esti la dieta si ca nu poti manca aia si aia, asa ca...am calcat stramb si am luat ceva cu pui.Dar in rest am fost cuminte si asta se vede si la cantar:).Cred ca ceaiul sau apa bauta dimineata pe stomacul gol si apoi asteptat juma de ora face o mare diferenta.