Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *9*
Raspunsuri - Pagina 12
aidaciolac spune:
Nu , nu , eu ma cantaresc zilnic si e ok. Mai nou (de cand fac impachetari) mai ma si masor ![]()
Am luat-o razna , ce mai 
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Brigit spune:
io am mancat niste masline negre, asa ca am umor negru. Va dau o tema de reflectie, fetelor, fiti pe faza.
Cum am vazut io ca nu trece nici o saptamana fara vreo paranghelie (nunta, botez, aniversare, si ce s-o mai gasi) tema de reflectie este : cum sa facem mai dragelor sa nu cadem in ispite ?
Si daca totusi cadem - cum sa facem sa nu ne infruptam prea mult? ca io sunt ca in reclama aia : once you pop, you can;t stop...
Hai, dati acia cu parerea.
A, de mentionat ca am aplicat si metoda aida, adica m-am indopat bine inainte de o astfel de paranghelie, numai cu permise, ma simteam super full. Si totusi cand a fost sa ma abtin am constatat ca mai intra. Si am bagat si din nepermise.
Deci cum facem ? Dati aicea plan de bataie, se accepta mai multe variante
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE
Brigit spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Nu , nu , eu ma cantaresc zilnic si e ok. Mai nou (de cand fac impachetari) mai ma si masor
Am luat-o razna , ce mai
Matza Emma in actiune
Sa-mi zici daca e cazul sa modific inaltimea in tabel daca tot te masurashi
e clar ca nu-ti sunt toate tziglele pe casa , dragutza mea...
io nu ma masor ca maica-mea zice ca de la o anumita varsta dai inapoi; si mi-e sa nu constat ca am atins varsta aia
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE
cristabv spune:
Aida,spune mi si mie cum e cu impachetarile?de cand faci?se simte ceva?si ce fel de impachetari?de luni incep si eu in termocuverta si vreau sa stiu dak merita banii.
anda spune:

ce-as mai minca si io legumeee...de-alea maro...de la milka....
of of mai mai
io stagneeezzzz....fi'mi-ar stagnarea de ras
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
anda spune:
mai am o idee buna...milka ...cu ...TADAAAM pufuleti, desigur.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
aidaciolac spune:
Nu mai imi trebuie nimic.
Acum am terminat de facut placinta cu mere ... si am avut de ros cotoare ...
multe frate ... sunt full.
Si ca sa vedeti blestemele cum ma ajung. Rodeam eu la cotoare si hai sa musc si eu o bucatica de nuca ... aman-aman , nu credeti ca s-a dus pe partea cealalta?
Am bagat in sperieti pe toata lumea ... abia mi-am revenit , ufff bine ca am scapat , nu de alta dar acum 3 saptamani o mustruluiam pe mama ca tot asa s-a inecat (cu o portocala) si era sa moara saraca , se invinetise toata ca nu mai primea aer ![]()
usor ... pt cele care merg la culcare la ora asta ![]()

Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by cristabv
Aida,spune mi si mie cum e cu impachetarile?de cand faci?se simte ceva?si ce fel de impachetari?de luni incep si eu in termocuverta si vreau sa stiu dak merita banii.
Termocuveta am inteles ca chiar merita.
Eu nu pot sa ma duc in oras ca nu am cu cine sa las matza mica ... asa ca ma multumesc cu paraargil , pot sa iau matza cu mine si nu este aglomerat.
Pot sa zic ca dupa 2 sedinte deja se cunoaste la piele si am deja 1,5cm in minus in talie , 1cm pe solduri si 0,5 cm pe picior

Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
Fetelo trezirea!
Haideti la
si la 1/2l apa ![]()

Matza Emma in actiune
Noki_Lara spune:
Bau post-party!
Fetelor, I love cura asta de slabire! Mananci si slabesti!!!!
Aseara am bagat de toate, dar nu mult, inclusiv tort, si am mai slabit vreo 100-200 de grame, in loc sa stagnez sau sa ma ingras!

Dar las' ca am primit pachet de la soacra, inclusiv cu o diiitai prajitura - asta pe langa tortul ramas de la ziua piticei - si normal ca am picat in ispita.
Sa vedem ce zice nenea cantarul post-week-end!![]()
Aaaa si cu cantaritul...io nu pot, nene, sa renunt la cantaritul zilnic. Pai am listuta cu evolutia kilelor. Deci nu numai la altii lipsesc caramizi de pe mansarda.![]()
Vedeti ca am la semnatura poze de la party, pentru cine vrea sa-mi vada buburuza sarbatorita!![]()
Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!