Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *9*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Aida, parca te si imaginez cum te uiti la punga de pufuleti!

Cat despre Noki, nu vreau sa imi imaginez nimik, cred ca a dat iama prin bunataturi ....valeu ce biciushte o asteapta!

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hi hi hi, taman citeam la Evenimentele comunitatii urarile pentru fii-mea, cand ce vad? Si aici mi s-a urat! Multumesc din suflet, sunteti niste fete de nota un milion!

Sa stiti ca inca sunt tare pe pozitie, de-abia de la ora 18 incepe marea pacatuiala, pana atuncea am papat masline si porumb - asta din urma doar putintel.

Problema e ca trimite soacra maine dimineata la prima ora pachet cu bunataturi.Deci nu stiu, zau, cum voi rezista la ala!In cel mai rau caz reiau de luni, dar io sper totusi sa nu ma porcaiesc rau, ca uite ca-s happy ca merge bine treaba cu slabitul - am mai dat jos inca aproape un kil, deci e suuuper!

Pupicesc gasca de viitoare silfide si promit ca pap in gand pentru fiecare dintre voi cate o felie de tort!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Noki taaaaaci di gura cu bucata aia de tot ca asa imi vin niste idei ... eu nu le am cu patiseriile , dar la torturi cu cat e mai gretos cu atat e mai bun

aprilule mai si vorbesti de pufuletii aia , ca si acum e punga in nasul meu , ca astia nu au fost in stare sa o termine ... pai dupa mine o goleam in 20 de secunde dar ma tin tare si nu ma uit la ea ... asa ca am luat niste masline verzi cu sambure langa mine ca sa am ce sa rontai

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristabv spune:

pai da,April..am luat in calcul si asta ,da sincer nu prea ma sperie sarbatorile.Daca vreau sa ma abtin pot,mai ales ca nu sunt moarta dupa toate cele ce se pregatesc atunci;)Acum ramane de vazut:):):)Sper sa reusesc sa trec si peste sarbatori cu bine:*:*:*:*:*

Mergi la inceput

crista nu ai observat ca noi deja ne-am programat perioada de ? Nu iti da idei?
Se pare ca tu vei fi calaul in perioada aia ca de la noi slabe sperante sau mai bine zis nici una speranta.

Chiar hai sa ne abtinem pana atunci si dupa sa o facem lata ... si ne reintoarcem sa ne pregatim de revel ... ca dupa ... vai de q..u nostru cata trebuie sa facem

Eu cred ca legumele astea au fost afrodisiace ... am un chef de caterinca si de ras hai sa radem .

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

aida, nu pleca de-aci, ca am intrat pa forum sa rad cu tine.

da sa-mi zici mai intai ce legume ai mancat

poate intra si doroti si o mai inveselim si pe ea, ca era picata rau de dimineata

APRIL

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aidaciolac
Acum imi fac o tocanita:ciuperci , ceapa , bulion , sare si apa ... sper sa imi ajunga toata ziua

Matza Emma in actiune

aida, crezi ca de la astea ti se trage? sau de la maslinele alea ?

zi repede ca sa am timp sa balotez pana nu e prea tarziu!

APRIL

Mergi la inceput

Cred ca de la toate astea
Nu stiu de ce ma simt asa bine , mai ales ca nu ma pot lauda macar cu 1kg in minus ... pur si simplu MA SIMT BIIIIINE

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristabv spune:

Haideti fetelor,daca va ganditi de pe acum ca o sa renuntati de sarbatori...asta meritati.Eu prefer sa trag tare astea 3 luni,acum cat pot si am ambitie cu toate ca vin atatea sarbatori,revelion craciun...mai e si ziua mea in decembrie.Da asta e ..o sa treaca si sper sa treaca fara sa fiu biciuita;))Vreau sa primesc inca 10-11 floricele,deci imi pun toata ambitia la incercare:*:*:*::*:*:*:

Mergi la inceput

Bai, ia nu va mai cantariti zilnic, asa!

O data pe saptamana e bine! Nici bebelushii nu se cantaresc zilnic!

ne cantarim dimineata , la pielea goala

ce atata cantareala? acuma io de exemplu dupa saptamana asta de ostracizare chiar simt ca am dat jos. Da de ce sa imi fac sange rau sa ma cantaresc inainte de weekend?

APRIL

Mergi la inceput