Impresii din timpul ... si de dupa SUPERDIETA *9*
Raspunsuri - Pagina 10
cristabv spune:
pai eu aveam de slabit 16 kg.Nu s asa norocoasa:(..acum mai am doar 10...deci e bine k am ales B.
aidaciolac spune:
anda semnalizez. Vad ca la mine se manifesta deja ![]()
doroti sa nu te bagi in nepermise ca tot tie o sa iti para rau
sa nu mai fi suparata ... belelele vin si trec iar noi ne
si tot noi suferim 
Dianaa mai da si tu un mesaj pe aici ca nu dureaza mult , sa stim si noi ca inca esti pe 
Hai ca ma apuc si io de treaba ca am cam lalait-o azi
... si nu am chef.
Acum imi fac o tocanita:ciuperci , ceapa , bulion , sare si apa ... sper sa imi ajunga toata ziua ![]()
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Brigit spune:
Bravo Aida!
iaca si sugestie de mancarica pe ziua de azi. Poate revin la minunatele ciuperci dupa aproape o saptamana de piure cu tzelina si branza rasa. Ca ma doare frate in gat, cu toate medicamentele pe care le-am luat!
Atata ca simt ca o sa-mi fie o leneeeeeeeeeee. Mai bine bag un iaurt si gata.
Cat despre A-uri si B-uri, io m-am pierdut de tot in superdieta asta. Adica cred ca raman pe fructe /legume /peste/oua/lactate a la long.Cat rezist!
Crista mama, da ' ai luat in calcul ca pana pe 8 ianuarie mai sunt si sarbatorile de iarna? Pai dragelor, io va zic clar ca atunci fac pauza, si clar o sa ne vedem dupa. Nu ca imi propun de acuma sa balotez cat ma tzine burta , da nu concep Craciun fara (cenzurat), (cenzurat), (cenzurat), si fara (cenzurat).Da pana acolo mai e, important e ce facem acuma.
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by cristabv
pai eu aveam de slabit 16 kg.Nu s asa norocoasa:(..acum mai am doar 10...deci e bine k am ales B.
Eu am cel mai putin de slabit , doar 36 kg
... dar cine le mai numara Aida - mama de pisica mica.

Matza Emma in actiune
Brigit spune:
Aida, tu acushi oi vrea sa arati ca in liceu?
APRIL
doroti_5 spune:
Buna.
La multi ani Sarah, sa cresti mare, sanatoasa si sa asculti de parinti!!!
In primul rind eu nu am dizertat... de tot, numai o leaca, daca mam facut de cap 2zile si vad ca si a treia merge pe acolo... cred ca renunt... la floricele ca de la o lune o iau de la capat mai.
Daca tot suntem cu aida printre primele deam sa facem la fel, vezi aida ca eu te imit, dar tu sa nu ma ca o sa-ti para rau, sincer.
Mai eu nu o iau razna de la fructe si legume dar de la limpa de... sport intens noaptea, si cam de la o vreme am boala asta, ca eu nu iau anticonceptionale, am un fix, si sotiunea tot uita sa cumpere elemente protectoare, da eu is tare pe pozitie si nu ma duc sa iau, asa ca am o saptamina imi es din titini numai la cel mai mic vint, si sotul are grija sa faca nu vint da furtuni, si i se mai alatura si socra-sa(atrageti atentie, asta e mama mea), si amindoi ma termina de minti mai.Of...
Nu stiu daca v-am zis dar noi suntem in plina constructie a casei, doua zile in urma am terminat acoperisul, si suntem in datori pina peste cap, plus credite de la banca, plus copil mic care trebuie crescut...of
Si la servici am un sef care urla permanent, si altul care mai urla din cind in cind...
Sunt in stres, asta era ideea.
Dar imi lipseste si sport ceva, nici macar acasa nu ma pot duce pe jos, ca am 35km, si mai ajung si la miezul noptii, si vreau sa stau cu fata, si nu reusesc sa fac sport, asta mica mai doarme cu noi in camera, si ea cind se culca trebuie sa se culce toti, nici o sansa sa fac macar ceva abdomene, da cit ea nu doarme, nu ma lasa ea, si daca adoarme adorm si eu ca dimineata la 6 sunt in picioare.
Sfatuiti-ma ce sa fac sa fie o dieta mai eficienta.
Si mai cred ca de luni incep pe varianta A, ca in ianurie la inceput e ziua mea de nastere, si stiti voi, craciun, an nou, sa reusesc o tura pina atunci si sa mai trag una dupa sarbatori pina la ziua sotului, ca asa ma chinui cind ma uit la masa plina.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by april16
Aida, tu acushi oi vrea sa arati ca in liceu?
APRIL
Nu scumpi
Pana la Craciun sa am 88 ... sau 85 kg si sunt suuuuper multumita.
Iar cand am terminat faculta inca aveam 58
... hehehe , ca sa vezi ce iti rezerva viitorul Si abia pana in vara sa ajung la 75kg ... cred ca sunt super rezon.
Hai
... si in tocanita de ciuperci am pus si niste masline in saramura (5buc) ... a iesit
. Cred ca imi ajunge pe ziua de azi.Pfui si Emma baloteaza la pufuleti in nasul meu ... dar nu ma las , sunt pe

Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
doroti baga niste laxative in weekend si o sa iti revii , sper sa nu pui ... ai vazut eu ce bine am reinceput ... si in forta ![]()
noki nu baga aia in gura 
zi buna la toate ![]()
- se pare ca mi-a facut fb ciupercile astea ca ma simt fb ... cred ca au fost otravite ![]()

Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
april mie acum mi-a cazut fisa
pai tu mananci pireu
... pai cartofii nu sunt in perioada a III-a ?
Poate ma insel eu ... nu am acum timp sa caut ... scuze ![]()

Matza Emma in actiune
Brigit spune:
Aida, mananc piure, da de morcovi
Asa ca pana acuma am scapat de tot de bice!
Incerc sa ma tzin cat pot, cartofi n-avem in casa deloc, ca ar manca husbandu numai cartofi prajiti in fiecare seara.
Sunt mai buni morcovii cruzi da ma zgarie pe gat. Asa ca ce sa fac, bag si io ce pot... Saptamana asta am fost atat de cuminte ca n-am incalcat deloc. Si nici pofta de mancare n-am , si cred ca mi s-a mai micsorat stomacu, ca mananc asa, cum zicea Mercedes parca- cat incape intr-o scrumiera.
Asa ca am gasit si o parte buna racelii (sau virozei, sau gripei, ce naiba o mai fi si asta)
Doroti mama, fa ceva si iesi din pasa asta nasoala. Io zic sa incepi cu "activitatile sportive" cu husbandul mai intai. Hai ca vine weekendul si uiti de toate.
Mi se pare si mie normal sa urle hormonii la un moment dat si sa simti ca vrei sa le zici vreo doua la toti. Asta cu constructia casei e o parte nasoala de tot, noi ne-am renovat apartamentul cand ne-am mutat si a durat NOUA luni si mai aveam un pic si ajungeam la nebuni. Cu casa ce sa mai zic, nici nu vreau sa imi imaginez ce e in sufletelul tau...
APRIL