Mamici de mai - iunie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

sal burtici!

Va rog a-mi raspunde si mie la o intrebare, ati facut analizele- toxoplasam, literia si cmv? unde si la ce pret?
Iote ca nu mai stiu la prima sarcina unde le-am facut..
mii de multumiri, pupicei

Roxana

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by roxisialexia

sal burtici!

Va rog a-mi raspunde si mie la o intrebare, ati facut analizele- toxoplasam, literia si cmv? unde si la ce pret?

Roxana

BUBU

eu la medicover: cam 40 lei toxo, 50 lei cmv si 60 cmv. Sau am asha
poti suna, si intreba mai sigur la : 021 310 15 99 (http://www.medicover.com/ro/ro/ro/?TabId=1651)

13+ bb-ul cel mai iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu le-am facut la CMU, dar nu stiu cat costa, ca eu le-am facut gratuit, sunt arondata acolo.
Dar poti afla la telefon cred.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cleo78

quote:
Originally posted by roxisialexia

sal burtici!

Roxana

BUBU

eu la medicover: cam 40 lei toxo, 50 lei cmv si 60 cmv. Sau am asha
poti suna, si intreba mai sigur la : 021 310 15 99 (http://www.medicover.com/ro/ro/ro/?TabId=1651)

13+ bb-ul cel mai iubit

Cleo, nu ai facut si igG si igM la toxo si la cmv?

gabi, mama ca noroc...cum sa fac sa economisesc si yo 190 lei???

Sarcina usoara!

BUBU

Mergi la inceput

a, cele mai scumpe din buc. mi s-au parut (acu ceva timp am facut un studiu de piatsa) la medsana
http://www.medsana.ro/medsana_cotroceni.php?cat_id=2&serv_id=74

Poti sa te uiti pe site, si sa te gandesti ca poti scapa si mai eftin.

Intrebare de baraj: de la dr de familie, nu poti lua trimitere la Cantacuzino? stiu ca le fac mai eftine (unele gratis) , dar ttre sa fii la 7 30 acolo, iei bon de ordine, si pe la 8 intri si ti le face pi tati. (asta pt mamici cu portofelul mai mic)

Roxisialexia, da, am facut pi tati (mi-a dat o lista maaaaare dr). Nu le am acu la mine, sunt acasa, sa pot sa iti zic ce si cum. Ce tin minte (ca sunt senila,nu gravida) ca la toate am imunitate.

13+ bb-ul cel mai iubit

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cleo78

13+ bb-ul cel mai iubit

pai la medicover sunai si toate ma costa 188 lei, apoi nu-i vb de marimea buzunarului...ci ca daca se poate si fara bani... cu placere . Zau asa, ar trebui sa fie gratuite ca si alte analize pentru gravide.

baraj de baraj ..am trimitere de la med ginecolog si nu sunt free .am sunat si nu fac decat contra cost...un pic mai mult la bani decat medicover( si sunt si f departe de mine)

BUBU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Buna burtici si bebici,

In primul rand multumesc tuturor pt primirea calduroasa (na ca ma simt ca la Oscar)

Cenia ai avut dreptate ca in week-end e mai liniste. Din cauza santierului din casa mea nu am avut timp pana azi sa intru pe forum si uite ca deja e capitol nou!Asta inseamna ca suntem multe si active.

Gabitzam am vazut pozele cu puiutul tau. Andrei pare un ingeras strengaras ce pare ca se intelege foarte bine cu bunica. Am si eu o rugaminte. Am inteles din cateva mesaje ca tu poti sa introduci datele in listuta. Mi le pui si pe ale mele? DN 16.09.1975 UM 30.08.2007 DPN 05.06.2008. Te log flumos!!!

Ina78 scriai undeva ca dormi tot pe burta si ti-e frica sa nu pateasca ceva bebe. Stai linistita, si eu tot pe burta dorm si asa am dormit si la sarcina anterioara. Am intrebat atunci dr daca are ceva si zambind, mi-a raspuns ca atata timp cat unele "mame" se strang noua luni sa nu li se vada sarcina si copiii sunt perfect sanatosi, nu are nimic. Bebe in burtica stie foarte bine cand ceva nu e bine pt el si te atentioneaza. Tin minte ca dormeam pe burta si la peste 20 de sapt de sarcina si de la un moment dat o simteam pe Cezara cum ma impingea sau ma lovea si atunci imi schimbam pozitia.

Va rog sa-mi spuneti si mie cum pot sa pun poze si sa-mi fac album.

Multumesc

+8 & Cezara 4ani si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Roxi, eu le-am facut acum vreo 6-7 luni la centrul medical Matei Basarab si costa cateva sute de mii fiecare. Nu-ti pot spune exact cat, doar ca pe mine toxoplasmoza, listeria, CMV, Rubella, Micoplasma si ureaplasma, si inca vreo 3 pe care nu mi le mai amintesc m-au dus la peste 3 milioane.

Alina 12+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

roxisialexia, nu cred ca ginecologul are voie sa iti dea trimitere la analize gratuite, de aceea pomeneam de medicul de familie. Un medic de familie are o suma lunara, de care poa sa te trimita la anumite analize/la consultatii/sa dea retete compensate la anumite pastile. Nu stiu daca si analizele astea pot fi compensate, un medic de familie iti poate confirma.
Ce pot sa zic, eu am schimbat dr de familie, si noua dr mi-a dat trimitere la analizele de trim.2, dar nu e vb decat de ficat, urina, etc stiti voi,seamana cu alea anuale cu mentiunea: acolo si acolo ti le vor face gratis. Nu stiu daca ma voi duce acolo unde zice (mi-e cam departe, medicover-u e langa job....),inca nu stam asha prost cu banii, plus ca m-am obisnuit la clinicile private, cu asistente dragute si asigurarile medicale care o parte din analize mi le acopera , si care ma mai si suna: sa vin sa le iau rezultatul.
Ma gandesc, insa, ca dupa ce voi nashte, cand va fi mai greu (ca bani & co) voi prefera sa fol si varianta asta: compensata...

13+ bb-ul cel mai iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetelor si bine ati venit noilor gravidutze - sarcina usoara si bb sanatos va doresc la toate!

Roxi - nici eu nu te pot ajuta - am facut toate analizele la CMU, dar si eu am acolo abonament...

Pe mine m-a apucat paranoia - si vreau sa mai fac o eco ca sa vad ca bb e bine...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput