Mamici de mai - iunie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

suntem clubul potoroaselor. Io am pus capu' pe tastatura si am si dormit .
rad colegii de mine....

13+ bb-ul cel mai iubit
[/quote]

, as adormi si eu dar nu ma lasa mancarimea de sani si burta. Mi-as lua o grebla ceva, ca vad ca unghiile nu-mi mai sunt suficiente. 5 minute sanii, 5 minute burta, cum Dumnezeu sa mai poti dormi la servici, cand preocuparile astea ma coplesesc???????

Alina 12+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Alysh, faci si fitness cu ocazia asta, te mentii in forma

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

astea cu mancarimile, le-am mai calmat cu creme si ulei de migdale. Nu stiu care e mai miraculoasa...mangaierea sau crema.
Oricum ung burticu....

13+ bb-ul cel mai iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Pe mine mancarimea ma ... apuca seara (cind scot sanii din bustiere se declansaza).
Ziua am alta ocupatie: maninc. Nu m-am mai urcat pe cintar. Insa cred ca ... sare acul. Nu pot sa ma opresc. As manca si pietre. Voi, nu?
Bun venit noilor gravidutze. Sarcina usoara.

Va pup pe toate fara exceptie.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ina78

Pe mine mancarimea ma ... apuca seara (cind scot sanii din bustiere se declansaza).
Ziua am alta ocupatie: maninc. Nu m-am mai urcat pe cintar. Insa cred ca ... sare acul. Nu pot sa ma opresc. As manca si pietre. Voi, nu?
Bun venit noilor gravidutze. Sarcina usoara.

Va pup pe toate fara exceptie.

eu - Ina

- puiutul meu

Ina, nu inca. Dar fatsa de acu 1 sapt, cand mancam exclusivist, acum am un regim mult mai variat si consistent. In ritmul asta, peste 2 sapt.curats Cora- tornada o sa fiu.

13+ bb-ul cel mai iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Buna fetelor,

Va citesc mesajele de cand am aflat ca sunt insarcinata, dar nu am avut curajul sa intru aici pina nu i-am vazut lui bebe inimioara batand.
Eu am pierdut in iunie anul acesta o sarcina la 8 sapt. si mi-era frica. Acum fac tratament de sustinere si sper sa fie bine.
As vrea sa ma treceti si pe mine pe listuta voastra.
DN 02.02.1975, UM 20.08.2007, DPN 02.06.2008 – inca nu sunt sigura de data nasterii. Dupa CM ar fi trebuit sa fie 28.05, dar la ultima eco dr a zis ca e mai mic cu 5 zile – se pare ca ovulatia mea a fost mai tarziu de 14 zile.

Pentru cele care inca nu au scapat de greturi, eu am gasit un sirop natural de ghimbir. De fapt cautam ceai de ghimbir pt ca auzisem ca e bun pt greturi, dar nu am gasit in nici un plafar. Asa ca am luat sirop.L-am luat de la un magazin Naturalis si vad ca de ieri face minuni cu mine. Pina acum nu puteam manca de atatea greturi si balonari.
O lingurita intr-un pahar de apa de 2-3 ori /zi. Se gaseste la sticla de jumatate de kg si nu e scump – 8.7 lei. Pe eticheta scrie: Steaua Divina – sirop natural de ghimbir. Poate va ajuta si pe voi.

Va multumesc si doresc o zi buna.
Multi tuturor.

myry

Mami si tati te asteapta http://bd.lilypie.com/2VaDp3.png

_

Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by c.myry

Buna fetelor,

Va citesc mesajele de cand am aflat ca sunt insarcinata, dar nu am avut curajul sa intru aici pina nu i-am vazut lui bebe inimioara batand.
Eu am pierdut in iunie anul acesta o sarcina la 8 sapt. si mi-era frica. Acum fac tratament de sustinere si sper sa fie bine.
As vrea sa ma treceti si pe mine pe listuta voastra.
DN 02.02.1975, UM 20.08.2007, DPN 02.06.2008 – inca nu sunt sigura de data nasterii. Dupa CM ar fi trebuit sa fie 28.05, dar la ultima eco dr a zis ca e mai mic cu 5 zile – se pare ca ovulatia mea a fost mai tarziu de 14 zile.

Pentru cele care inca nu au scapat de greturi, eu am gasit un sirop natural de ghimbir. De fapt cautam ceai de ghimbir pt ca auzisem ca e bun pt greturi, dar nu am gasit in nici un plafar. Asa ca am luat sirop.L-am luat de la un magazin Naturalis si vad ca de ieri face minuni cu mine. Pina acum nu puteam manca de atatea greturi si balonari.
O lingurita intr-un pahar de apa de 2-3 ori /zi. Se gaseste la sticla de jumatate de kg si nu e scump – 8.7 lei. Pe eticheta scrie: Steaua Divina – sirop natural de ghimbir. Poate va ajuta si pe voi.

Va multumesc si doresc o zi buna.
Multi tuturor.

myry

Mami si tati te asteapta http://bd.lilypie.com/2VaDp3.png

_

Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert

Bun venit, c.myry, si sarcina usoara!!Felicitari pt burtica, si iti dorim o evolutie ca in basme!

Speram ca te vei simti bine in 'sanul' nostru generos.

13+ bb-ul cel mai iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Gabtiza, incerc si eu sa ma mentin in forma cum mai pot

Eu mi-am luat crema de la sanonsan contra vergeturilor special pt gravidutze, dar sincer sunt un pic dezamagita de ea, ca se intinde pe piele destul de greu. Asa ca dupa o ce termin trec pe uleiuri speciale.

Alina 12+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adidana13 spune:

Dragele mele, chestia cu mancarimea se manifesta si la mine...s-o transmite prin Net?
Cert e ca inca mai folosesc Dove - lapte de copr, uneori ulei de masline, dar as fi vrut sa va intreb despre produsele pe care le folositi voi pentru burtica.
O zi buna!

http://bd.lilypie.com/frYQp3.png

Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Bun venit noilor gravidute si sarcini usoare!
Laura, super ca bebe e mare... poate o fi baietel... sanatos sa fie!
Simonica, si eu am inca greturi si intru azi in sapt 13. Dar pot fi la mine si de la pacatoasele de medicamente de augumentin. Iar l-am simtit pe bebe stresat, cum le-am luat si eu am deja o stare de moleseala cu greata si tristete.
Maine ma duc la morfo fetala la dr. Iosup si sper sa-mi dea vesti mai bune decat in ultimele dati, sa aflu si eu ca bebe creste si nu mai este atat de mititel. In schimb... desi mananc cam putin, burtica creste si am o senzatie de plenitudine si de satietate cum beau si un pahar cu apa. Ma straduiesc la greu sa pap ceva intr-o zi, prefer sucul de fructe, sau nectarul de la Frutia.
Va tin la curent cu masuratorile si rezultatele de la morfofetala de maine.
Pupicei.

13+

Mergi la inceput