Mamici de Martie-Aprilie 2008 (32)
Raspunsuri - Pagina 3
delphin spune:
Giani si Sovi,
pt. mesajele voastre anterioare...sa speram ca "lantul slabiciunilor" s-a rupt si ca viitorul va fii plin de satisfactii, bucurii si impliniri.
Va asigur ca peste un an va ve-ti intreba cum a-ti putut trai inainte fara copil...fara micuta fiinta care e total dependenta de voi, pt. care insemnati totul pe lume!
Sunt sigura ca randunicile care sunt deja mame vor confirma spusele mele! si ve-ti vedea ca toate par usor de trecut si viitorul usor de infruntat cand vezi in ochii puiului tau fericirea!
Prima data cand Seb mi-a zis ca ma iubeste era sa lesin de fericire..desi la noi in casa e ceva normal si cred ca e repetat intre noi de cel putin 10 de ori pe zi. Apoi cand mi-a zis ca sunt frumoasa ca o floare...etc...
De fiecare data cand tip la el si mai aterizeaza cata o palma la fund in situatii extreme, culpabilizez de mor...dar face parte din educatie. Un mic exemplu...mi-am batut gura sa tina papucei de casa in picioare pana nu am mai putut! Intr-o zi i-am spus ca nu mai tip, dau la fund fara sa anunt. Dupa doua palmute la fund, nu mai merge prin casa fara papuci. I-am explicat de ce insist sa tina papucei. Toti avem si este si gresie pe jos...si nu vreau sa raceasca...Pana nu am ajuns la aceasta metoda nu a mers. Acum, daca vrea sa plece din viteza sa faca ceva fara papucei, zic doar ei si stie despre ce e vorba.
Va spuneam de ieri de supa. au facut la scoala un fel de supa-crema de legume. tin sa precizez ca inainte al meu flacau cand auzea cuvantul supa incepea sa planga, ca el nu mananca asa ceva. Aseara vine si-mi spune ca a mancat supa la scoala, ca doamna le-a aratat cum se face si ca el vrea supa ca la scoala. Prin urmare, m-am dus cu el la magazin si l-am lasat sa-si cumpere tot ce are nevoie pt. supa. Mi-a zis ca-i trebuiesc 4 morcovi, 3 gulii, 2 fire de praz si 4 cartofi. Am luat tot, l-am invatat cu aceasta ocazie sa cantareasca legumele si sa le eticheteze cu preturile, ajunsi acasa mi-a zis ca trebuie sa le curat de coaja sa le tai bucatele si sa le pun la fiert in oala care face zgomot. Adica oala sub presiune![]()
L-am ascultat, cand au fost gata, mi-a zis ca trebuie sa bag mixerul in oala ca doamna asa a facut. M-am executat si el era tare incantat sa ma ajute...Bref! Am asezonat si apoi incantat mi-a cerut sa-i pun in farfurie cu cascaval ras. Va spun sincer fetelor ca nu l-am vazut mancand asa multumit de mult timp.
voila! Ca iar m-am laudat cu flacaul meu! Dar mi-e asa de drag cand face el pe bucatarul!
si revin mai tarziu, ca m-am intins cat o zi de post.
pozici
bb2
burticutza
natynic spune:
Delphin, e clar ca Seb are vocatie de maestru in artele culinare! Ceea ce nu e rau azi...
Giani si Sovi, eu cred cu putere ca dupa moarte vine viata si totul in lume e o compensatie; si eu am pierdut, exact cu un an inainte de a concepe bebitza, pe persoana care m-a crescut efectiv, si spiritual, pe sora bunicii mele pe care o iubeam ca pe ochii din cap. Apucase sa afle ca am un prieten care tocmai urma sa se mute la mine, nu a apucat sa-l cunoasca (si tare isi dorea, dar in saptamana in care ne invitase la masa...a murit) si nu m-a vazut mireasa. Dar sunt sigura ca din cer sufletul ei s-a bucurat si acum se roaga si o ocroteste pe micuta mea. Ce mai, ne-a apucat nostalgia pe toate...
Bitza si Laly, ma bucur ca mi-ati inteles ideea cu casa; caci ma gandeam ca par ciudata pentru multi, in valul asta nesfarsit care cauta cu disperare sa iasa din oras, ca apoi sa trebuiasca zilnic sa indure uriassa corvoada de a-l traversa, evident obligatoriu cu masina ca altfel cum??
Acum despre sani: si mie mi-au crescut substantial, tot asa, eu nefiind o "dotata" de felul meu, sotul e innebunit dupa ei acum insa chiar ieri ma gandisem si eu ca aprca s-au oprit. Asa o fi normal!
Altceva: si pe mine a inceput sa ma doara rau spatele. Dar ceva si mai ciudat e ca azi-noapte, pentru a doua oara in ultima sapt, m-am trezit cu dureri mari la incheietura coapselor, de bazin cum ar veni. M-am ridicat sa -evident-merg la baie, am baut si un pic de apa, timp in care durerea a disparut complet. Cand a sunat ceasul dimineata, iar ma durea rau, apoi imediat a trecut la mers. O fi ca se largeste bazinul? Ati simtit vreuna asa ceva?
naty 16+ cu 
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
http://community.webshots.com/user/npatrascu
sovietica spune:
Mai delfinuta, da gradinita aia la care merge fiu-tu e aur curat!!! ce as vrea si eu asa o gradi! Absolut adorabil ca un copil asa mic sa se implice la bucatareala, si mai mult, sa il faca sa manance supa! Oh cat mai au ai nostri sa evolueze la capitolul educatie...
sovi
13+ saptamani cu
Sasha (de la Alexandru)
pozici
clauclau spune:
Delphin, cand am citit de papucei m-am vazut pe mine si pe Razvanel. Nu reusesc sa-l conving sa-i poarte prin casa, uita imediat de ei. Eu il cert mereu pe tema asta si dupa cearta o perioada si-i pune in picioruse, dar apoi se intoarce la ale lui, adica iar nu-i mai pune. Nu stiu ce sa-i mai fac, m-a inebunit cu problema asta. I-am cumparat mai multe perechi care stau insirate prin diverse locuri prin casa numai sa-i gaseasca usor. Dar de unde? si cand il vad cu piciorusele pe gresie ma apuca apoplexia
.
Si de cateva seri imi zice : mami, ce-mi plac mie morcovii! Ceeeeeeeeee? Ca el nu voia sa auda de ei pana acum, dar se pare ca au invatat la gradinita despre ei si i-au desenat si colorat. Brusc i se par foarte interesanti si-mi povestea mie cu intelepciune despre iepurasi si cum mananca ei morcovi! Sa mori de ras, nu alta, dar pe fata mea se citea numai serioazitate sa nu zica copilul ca rad de el, Doamne fereste!
Si tot felul de povesti din astea, mamicile care au un copil acasa, stiu despre ce vorbesc! 
CLAU
21+
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
Raluk31 spune:
Gbutucica,cred ca depinde cui ne spunem dorinta
Totul e sa nimerim persoane binevoitoare.Dar eu sper ca dorintele tuturor se vor implini,inclusiv a ta cu baietelul!
Raluca
in asteptarea lui bb
natynic spune:
Perfect de acord cu Raluk...
naty 16+ cu 
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
http://community.webshots.com/user/npatrascu
Raluk31 spune:
Natynic,eu zic ca e lipsa de calciu..ca sa nu merg pana la a prognostica un inceput de osteoporoza...
Raluca
in asteptarea lui bb
mihutza11 spune:
Giani prin ce ai trecut tu si sora ta... numai DD le stie pe toate, si de ce le randuieste el asa... sa ai un baiat frumos si sanatos!! 
Ela la fix ai intervenit... multumim de noul capitol! bafta cu prietena ta! sa fie bine! 
Sovi cu ciclicitatea am si eu povesti, si sunt de bine..
pe noi ne inconjoara cifra 17 (zile de nastere la greu,data cand ne-am cunoscut, nr de Branch pe unde am mai lucrat, etc.)...plus ca sotul e pe 26 sep si DPN am 26 martie (dar mai stii cu DPN-urile astea
)
Sovi cantareata! 
Raluk dragutz nume ati ales la printesa! 
Nicol ce chestie si asta cu 9 litere... si cam pe ce nume va ciondaniti? ca sunt curioasa! 
Delphin pai ai cu ce te lauda! suna bine supa asta.. zic si eu ca Sovi - bine ar fi sa existe asa scoli/gradi si la noi.. ufff, ce te faci cu Romanica asta a noastra... 
mama fetelor ce va invidiez ca aveti ce povesti despre copilasi...las' ca va prind eu din urma.. si atunci sa te tii... ![]()
V-am pupacit pe toate! azi nu am inspiratie culinara, cred ca mi se trage de la vreme... dar o scot eu la capat pana vine randunoiul acasa!
Mihaela
18+
Pozici
Bebitzu
sovietica spune:
Naty, bine ai revenit! Si la mine tot bazinul e vraiste. De la incheieturi coxo-femurale (pe stanga in special, ca acolo era usor deviata dinainte), la sacru. Senzatia e parca vor sa se reaseze oasele. Cu durere. Calciul mi-a iesit bine la analize, deci nu cred sa fie asta. Ar fi straniu sa se largeasca bazinul la o varsta gestationala asa mica. Si tot la mers simt ca se amelioreaza. In schimb daca stau o vreme in picioare pe loc (cand gatesc de exemplu), e jale!
Si vorba ta, de am sti noi cati ne vegheaza si ne apara din lumea de dincolo...
sovi
13+ saptamani cu
Sasha (de la Alexandru)
pozici
Roxana Claudia spune:
Delphin - mi-a placut la nebunie cum ai povestit tu de pitic. Abia astept sa fac si eu mancarici cu el; pana atunci maine voi pregati papa dupa reteta piticului tau ca na: mi-ai facut pofta
Naty - despre largirea bazinului: cam astea sunt simptomele, mie asa mi s-a intamplat si la prima nastere si inca din timp. Si ma durea
, iar de atunci mi-am zis sa nu ma mai rad in viata mea de expresia " ma doare-n
" ca rau mai e....![]()
Luni am avut ecografie 4D la dr Dinu, la CMU. Bebele meu, care acum are nume : Robert Gabriel, are cam 500 g si aproape 25 cm. Deci mamici de fetite incep sa-mi promovez baiatul. E sanatos tun insa exact atunci cand voiam si noi sa-l vedem in actiune s-a gasit si el sa doarma
Si nu oricum ci cu manutele puse pe fata. Asa ca ne-am multumit sa vedem din nou puta ![]()
Roxana
21 sapt cu
si
Catalin (5 iunie 2006)