Mamici de Martie-Aprilie 2008 (32)
Raspunsuri - Pagina 2
Raluk31 spune:
Buna,fetele
Mihutza11,adriuta,bubu05,delphin,sovietica,Monica9,kitzy,zozela si daca mai e cineva pe care am uitat,scuze..multumesc pentru urari,va doresc si eu numai bine!
Clau,pe micuta mea o va chema Anais![]()
Ursuleata,poate ti se implineste dorinta cu fetita,daca nu,o faci mai incolo!
Si baieteii au farmecul lor!
Gbutucica,sa stii ca ai avut dreptate,azi mi-am simtit pestisorul balacindu-se in burtica..
Raluca
in asteptarea lui bb
gbutucica spune:
Raluk31 , ai vazut ca de comunicam se intampla, acu nu meriti tu bataie???, da hai pana ajung sa te bat uite de la mine
si bravo lu bb pt suturi si balaceala.
Acu va aduceti aminte cand va spuneam ca orice dorinta se poate indeplini daca o spunem si altora, pt ca fiecare mai mult sau mai putin contribuim la indeplinirea ei doar prin faptul ca o repetam, sau o spunem in gand.

Giani
21+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
nicol_conte spune:
SOVI - Ce frumooos!"O familie adevarata , cu casatorie si copii" -Tare mult imi place cum suna..
BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol
13+ si Alexia(24aug2005)
sovietica spune:
:) Nicol, eu intre timp stersesem mesajul ca iar mi se parea offtopic si mi-era ca stresez randunicile cu nostalgii. dar daca tot a fost vazut...
scrisesem despre cum i-am zis proaspat-orfanului meu randunoi pe deoparte pustiit, pe de alta indragostit, in decembrie trecut ca hai sa facem o familie adevarata , cu casatorie si copii. El mai batuse vreo 2 apropouri mai demult, dar stiam emandoi ca mingea era in terenul meu. Era atat de exaltat, ca mi se facuse si frica.
Beyyyy ignorati-ma va rog, ca o iau pe aratura! mai bine ii cant un cantecel lu Sasha.
sovi
13+ saptamani cu
Sasha (de la Alexandru)
pozici
gbutucica spune:
sovi , iubitel canta cu voce tare sa te aud si eu .
si sa stii ca nu o iei deloc pe aratura , eu te inteleg perfect, dar nu spun din acelasi motiv pt care ai strers tu mesajul.te pup
important est ca acu suntem si sunteti impreuna o familie happy.si asa va doresc sa fiti paaaaaaaaaaaaana la adinci batraneti.
Giani
21+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
nicol_conte spune:
...si sa mai stii tu draga SOVI ca daca bebe din burtica va fi baietel asa cum ne dorim, unul dintre nume va fi Alexandru(sa avem o Alexia si un Alexandru),iar pe al doilea nume inca ne certam,ca daca nu ajungem la un consens o sa mai pun eu unul care imi place si el unul care ii place.Beleaua mare e ca din nu stiu ce motive Feng Shui, iubitul meu vrea ca bebe sa aiba nume din 9 litere,si tare mi-e mila de bietul copil cand si-o scrie numele la scoala...
Editez sa specific ca toate numele le vrea din 9 litere, 8 cu indulgenta..
BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol
13+ si Alexia(24aug2005)
Kya spune:
Intru doar repede, repede sa va salut. Nu am timp nici macar sa citesc din urma acum, de-abia miine poate. Deh, serviciul asta...
Vroaim doar sa o pup pe Laly! M-ai mai linistit si pe mine cu durerile de burtica. Chiar asteptam sa scrii cum a fost la control si ce ti-a zis referitor la subiectul asta.
Poate facem noi parte din grupul mai sensibile cu uterul mai "dureros". No-spa-ul sa traiasca!
In orice caz ma bucur ca sunteti bine amandoua.
tot stolul si va doresc o zi mult mai linistita ca a mea... uf!
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
nicol_conte spune:
Randunicile mele dragi, a venit timpul sa plec si eu acasa.
Sper sa am timp si maine sa intru si sa stau cu voi aici pe crenguta. pa pa
BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol
13+ si Alexia(24aug2005)
sovietica spune:
Nicol, tare faza cu 9 litere! Alexandru vad ca are 9. Daca iese baiat, nu ajunge un nume cu 9 litere? La noi a fost mai simplu, un nume ales de mine, unu de sotz. (adica Mircea, ca pe socru)
Si daca tot pomenisem de cantat, pentru cine nu stie, cantatul reduce stressul, durerea si imbunatateste imunitatea, sanatatea. s-a dovedit stiintific, puteti sa googaliti. Aviz amatoarelor, eu inainte de sarcina aveam niste migrene incredibile. Alaturi de inca un remediu ce nu isi are locul la sarcina, imi folosea foarte mult cantatul (cu sau fara melodie) a vocalei i. Nu stiu daca exista vreun studiu despre asta, da pe mine clar ma ajuta (nurofenul era nul). Chiar si numai daca maraiam i-ul incet in capul meu la fiecare expir. Asta ca sa mai punctez odata la originalitate :))). No, ca incet incet va zic tot mai multe ciudatenii.
PS: eu nu stiu nici un cantec de leagan, decat o jumatate de cantecel, si ala in rusa! asa ca sper ca nu se supara bb daca ii cant "i cant live if living is without you" 
sovi
13+ saptamani cu
Sasha (de la Alexandru)
pozici
Clabuc spune:
Kya, te pup si eu mult si iti multumesc ca ti-ai facut timp sa-mi scrii. Si eu am foarte multa treaba la servici, dar ma mai destind citind si trimitand mesaje de la/la randunici.
Si eu mi-am facut destule griji din cauza acelor dureri, dar, verificandu-mi colul, uterul facandu-mi echo, doctorul m-a asigurat cu umorul lui caracteristic ca nu am de ce sa-mi fac griji ca totul e in regula si, cum ai spus si tu, poate suntem noi mai sensibiloase ... A zis ca si din cauza pozitiei de la servici, trecerea de la cald la frig si invers, sunt mai multi factori, dar nu parea deloc ingrijorat, mai ales dupa ce m-a consultat. Eu aveam initial programarea pe 5 noiembrie, dar, ca sa stau linistita am fost ieri ... si bine am facut. Acum mai am pe 21 nov la Iosup, la CMU, echo morfo-fetala, sper sa fie totul in regula.
Te pup si sa aveti grija de voi! 
Laly
18+
Maria Clarinda
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png