Gravidute prin FIV (8)
Raspunsuri - Pagina 7
lilianaFi spune:
Kla felicitari pt bb,ma bucur ca e bine implantat,sa ii vezi si inimioara data viitoare,numai bine
Ginger
...fetelor nu stiu ce sa ma mai fac cu o tuse seaca,nu mai zic ca seara nu ma lasa sa dorm,dar a inceput sa ma doara si burtica de des cce tusesc...stiti cumva ce se poate face....aaa...tot cautind leacuri babesti pt tuse am gasit pt arsuri,acid la stomac,deci:infuzie de marar o cescuta dupa fiecare masa...numai bine tuturor....
cris86 spune:
Buna fetelor,
Galuscuta e pe aici?
Pussi, se apropie cea mai fericita zi din viata ta ,iti tin pumnii si ma rog pt.tine si fetitele tale sa fiiti sanatoase
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
cris86 spune:
sheri,Luni nasti?,oau NASTERE USOARA SI BB SANATOS
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
pussi spune:
ginger imi pare rau... si iti doresc sa stai cu ea ca mine.. facuta si pregatita... macar vreo 2 luni! Felicitari pt. cele 28 de sapt.! trece timpul!
lili cu miere fierbinte ai incercat?
cris
PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 28 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
delfi spune:
Kla felicitari si o sarcina usoara
Ginger imi pare tare rau de ce ti se intimpla, speram sa fie totul bine pana la urma si sa mai stai asa 3 in 1 inca 2 luni
Pussi mersi pt listuta cam asa m-am gandit si eu, in plus am inteles ca la noi se mai cer niste camasute care se inchid la spate cu un snur, cred ca leibarase se numesc, dar nu prea le vad rostul
mona 29 + Alexandru si Cristian
http://bd.lilypie.com/gPGLp3.png
DOAMNE AJUTA INCA 8 SAPTAMANI IN BURTICA
pussi spune:
delfi daca le dai camasuta cu snur iti trebuie si pantalonasi si doar body pe dedesubt.. fara salopeta! Eu am luat si un rand asa .... si intr-o zi o sa le dau alea, si ma luat si pijamale de noi nascuti.. cu nasturei bluza... si pe alea o sa le dau .. acum depinde cat stam! Oricum n-am pus in bagaj hainutele "frumoase" sa zic asa, am pus de bumbacel si normale! Alea frumoase le-am lasat pt. acasa! Cica daca vad asistentele ca au nu stiu ce hainute atunci au si pretentii la dat bani sau iti cer mai multe pampersuri... si chesti din astea!
si de stat in spital...nu stiu daca o mai tineti minte pe paulat a nascut la 35 de sapt. 2 baieti de 2.300 gr. si 2.200 gr. si a stat 5 zile in spital! Si sunt bine toti trei! Asa ca se poate!
PUSSI 33+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 28 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!
DOAMNE AJUTA!
sisly spune:
Buna Fetelor,
V-am citit din urma. M-am pus la curent cu noutatile.
Noi masuram acum 20 mm , suntem in 8 saptamanai si ne bate inima cu 171 batai/s.
Am trecut si printr-o mica drama cu niste rezulate eronate de laborator. Bhcg-ul cica scazuse de la 16.000 la 7000 in decurs de 2 spat- desi ecografia era in regula. Am repetat insa analizele si acum este ok. BHCG 123.000
Pusi[/size=2], multumesc . M-am vazut trecuta in lista de gravidute.E super! Inca nu-mi vine sa cred.
Sheri- nastere usoara.
[size=2]Liliana- uite un link util despre tuse la copii si sfaturile fetelor:
Sper sa gasesti ceva care sa te ajute:
"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78256
ligeea
Stodalul e the best . E din plante si are gust bun.Poti sa mai incerci pentru tratament de lunga durata si mierea cu catina si proplis. Il curate pe bebe pe caile respiratorii.
----------------------------------------------------------------------
inaioana
Da, se gaseste in farmacii sub forma de sirop sau granule. Noi am folosit sirop atat pt bebe cat si pentru mine cand eram gravi cu bb2.
Nu e din plante e un produs homeopat (e din...remedii d-alea homeopate cu nume complicate, merge si la gravi, la mame care alapteaza si bebei)!"
Cam atat despre mine deocamdata dar sa stiti ca va urmaresc din umbra. Nu scapati de mine pentru urmatoarele 9 luni
Cu drag,
Sisley
kla78 spune:
fetele am intrat sa va trimit cate un si o pt fiecare,in special pt SHERIcare mai are asa de putin si isi va tine printesica in brate.
PUSSIam citit la fiv ca ai tot felul de "ganduri negre" ia linistste-te ca fetitele tale vor fi bine ai sa vezi.
eu azi n-am avut chef de nimic,nici macar de calc,am zacut toata ziua.acum fug inapoi la pat ca urla dupa mine
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
kla78 spune:
PUSSI cand ai timp pune-ma tE rog si pe mine pe lista de
DN 17.08.1978,UM 18.09.2007,DPN 25.06.2008.MERSIK.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
andicu spune:
Kla , FELICITARI din toata inima! ma bucur mult de tot ca esti burticoasa oficial! sa dea DD sa fiti sanatosi tu si bebe si sa ai o sarcina usoara si la termen!
Sisly , felicitari pt vestile bune de la eco!
Sheri, eu sunt pe pozitii pt tine pt maine : NASTERE USOARA, O ALESIA GRASUNA SI SANATOASA SI MANCACIOASA, IAR TIE REFACERE RAPIDA SI NOPTI LINISTITE! [rugaciune]
Liliana , decat ceaiuri din tot felul de plante (se stie ca unele sunte periculoase in sarcina), mai bine homeopate. Si eu am fost usor racita prin trim.2 si am tusit asa, sec, si dr mi-a dat Stodal; e homeopat si e bun pt tuse si la gravide si la copii.
Ginger, pt dureri in gat : Homeogene9 si pt raceala Oscillococcinum!! sunt tot homeopate, nu au efecte adverse si sunt recomandate in sarcina! mie mi le-a prescris dr de cand cu raceala, la fel au luat multe gravi de la subiectul meu, nu zic de Oscillococcinum ca se da si la bebelusi si preventiv (actioneaza ca un vaccin antigripal) si in caz de raceala si gripa. Multa sanatate si iti doresc sa rezisti cat trebuie ca sa fiti bine tu si bebeeii!
Pussi, nu te mai gandi aiurea, e normal, sa stii, pt perioada asta de sarcina sa ai ganduri negre, dar nu le lasa sa te copleseasca! o sa fiti bine toate 3 si o sa cresteti mari si frumoase!
Si pt ca sunt pe subiect, eu am racit de ieri ! ma doare capul, gatul si imi curge nasul si sunt disperata sa nu raceasca bebe iar, de data asta din cauza mea! noroc cu tati ca a intrat in concediu si azi sta el mai mult cu bebe, si diseara vine soacra-mea, maine mama...am mobilizat toate fortele ca sa nu ma apropii eu de el prea mult! da tare mi-e dor sa-l dragalesc...
toate burticile FIVoase si neFIVoase!
Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip(27 iunie 2007)
Cum crestem noi