Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (98)
Raspunsuri - Pagina 5
dolores spune:
asa..luni am rezultatul analizelor...atat a plans david cat ii lua din vena...a fost o singura intzepatura...2 tuburi i-a luat sange..am un lapsus cum se numesc tuburile..fir-ar mama lor....plangea si dadea din picioare..plangea in hohote si lacrimile ii curgeau siroaie..greu moment...intre timp febra nu scade..la 7.30 avea 38 si i-am dat panadol, la 11 38 ii dau la 11.30 nurofen..am sunat dr si imi va prescrie antibiotic..bun si pt eventuala infectie urinara.
pe data de 27.09 i-am administrat antib....acum sunt iar nevoita..am de ales???
quote:
Originally posted by kikineata
Dolores[/red] ma doare inima pt. voi, jur, hai ca analizele vin in 2 zile, multe poate ti le da pe loc dar hai sa vedem ce iese si noi fetele minunatele ne dam si noi cu parerea si tu culegi ce-i mai bun. Dar atat febra io cred ca ori tre sa faci urocultura, ori raceala a coborat mai jos de gat. In cele 6 sapt a luat antibiotic?? CE?
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
dolores si David Cristian -22.11.2006-
marani spune:
Andrada-Ioana de Lavyada care azi implineste 1 anishor! multa sanatate dorim, si pe tine mami te asteptam cu poze si povesti!
IRINABR, sanatate multa!
YAGMUR, vb ieri cu Oanacat ca ar vrea sa vina in Durau de rev. Inchiriem draga o vila si facem revul fulguletilor. La noi nu e loc ca-s numai 2 dormitoare, unul mare in care stam noi si inca unul cu 3 paturi pt unii colegi de-ai sotului care poposesc peste noapte. Sanatate multa lui Luchita!
RUXANDRA, ai pus ochii pe al meu barbat? credeam ca nu-l observa nimeni! Da, sotul e salvator alpin; cat despre unii inconstienti care urca pe munte echipati aiurea sau cu alcool in cap....trist...fatal pt unii; luna trecuta l-a sunat pe sot o mamica care si-a pierdut fiul acu 4 ani pe munte, sa-l roage sa-i care crucea si s-o puna in locul in care a murit; alcoolul fu de vina si din pacate nu invata nimeni din exemplele astea, atata timp cat in vichend venira copii de cl 10 sa le incalzesc vin sa bea pe traseu;
ACS, ma bucur ca si copiilor tai le place natura! stiu copii carora nu le place sa iasa din casa, dar absolut deloc; scoala si apoi tv sau calculator; mi se pare trist....; vai.....ce zici tu acolo cu noptile, care mai de care cu nevoile lui nocturne... dormi noaptea vreun pic? Zi-mi te rog cum rezisti;cu toata admiratie,
KTRINEL,comentez un pic ce-ai zis, cu riscul de-a plictisi; dupa parerea mea, exista 2 categorii de oameni:
1. cei care nu-si permit sa-si achizitioneze echipament adecvat sportului pe care-l practica ( sport de performanta sau nu ); aici m-am aflat si eu prin liceu cand vara urcam in blugi si bocanci de iarna, ca n-aveam parale de bocanci speciali de vara;
2. cei pt care echipamentul de protectie nu face 2 bani, in sensul ca le e totuna daca au casca de protectie sau sapca, ori bocanci iarna sau tenisi.
- nu stiu ce preturi sunt la voi la echipamentul de munte, dar la noi cel de calitate e scump; cand mi-am luat primul gore-tex mi-am pus de bucurie status pe messenger "mi-am luat gore"
CHINICO, esti belea, hai c-am ras! te primesc; nu-s 4 dormitoare, ci 4 incaperi ( camere) ori m-oi fi exprimat gresit; dar te primesc in pat cu noi!
DIA, vrei sa ma inverzesc de ciuda? auzi ski in Austria! doamne ce fain! iei si printzesa cu tine? Nu te lasa in baza pensiunii mele, cred c-o fi gata cand mi-oi creste nepotii; sa fim noi sanatosi!
DANDUSA, TEUTZ, BAMBO, MONIQUE, DANUTZ, si multumim pt aprecieri!
revin.....
Ajutati-o pe Sonia
ingeras26a spune:
Ufff, hai ca va scriam si eu un mesaj si tzushti, s-a albastrit ecranul la laptop :(
Deci...sa reiau...spuneam in mesajul meu ca mai, voi ati uitat ca am fost si eu in butoi si sa va spun ceva: chiar daca n-oi fi eu grasa, va jur ca nu mai incape numeni, desi nu mai sunt nici eu in butoi! si sa va spun de ce: pentru ca l-am spalat, si l-am umplut cu apa, ca sa se umfle! asa ca, na', poftiti de intrati daca puteti, ca e plin de apa (rece) si o sa inghetati, ca afara-i frig, asa ca nu mai bine stati deoparte??!!
Dolores, off, ma doare sufletul de pitic, imi pare asa de rau! tu trebuie sa fii tare, ca el te simte. O sa se faca bine, pe de o parte poate ca-i mai bine daca il baga iar pe antibiotice...
Cand am tot fost eu de 20 de ori sa-mi fac analizele la Medllife, acum, cu sarcinile mele, era un bebel de 1 an si 2 luni caruia trebuia sa-i ia sange. Era o fetitza. Si palngea saacutza, mi-a fost o mila de ea, ca mi-au dat lacrimile uitandu-ma la ea, ca nu-i nimerea venutza proasta aia de asistenta (care mie mi-a rasucit acul in vena de m-a invinetit, ca s-a intors sa vb cu alta, in timp ce-mi lua sange!!!). Imi venea sa o omor! Eu aveam un ursuletz de plus la cheile de la masina si l-am scos, m-am gandit ca poate ii distrag putin atentia fetitzei cu el si i l-am dat sa se joace si a reusit sa-i ia sange. Dupa aceea mami a ei vine sa-mi dea ursuletzul. Dar cum sa-l iau ianpoi??!! i-am spus sa-l pastreze, ca-i place si sa se joace cu el :)
Pupi muuulti:) si o sa mai pun si eu niste poze, ca nu ati mai vazut-o de mult pe Maya :)
Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
porumbita80 spune:
Salutare mamici
Noi azi am facut vaccinul de 1 an, normal cu tipete dar a uitat repede acum doarme.Avem 11.700 kg si 83cm. Suntem bine deci.Sa va zic vestea cea mare de la noi din familie vom avea bb2. Nu ma intreabati nimic ca sunt cu moralul la pamant, speriata si data peste cap.Cata al meu e fericit dar eu inca nu ma pot bucura.Asta e una alta este ca soacramea sea adus aminte de nepot. Dar nu e tot a zis ca vine la motul lui Mario, ei Cata lea zis bine daca veniti dar fara mahala. Si ce credeti a inceput circul nea blestemat ca la usa cortului. Nu mai pot sa zic nimic.
Pup toate fetele oz i buna sa aveti
ziggy spune:
Va salut din nou minunatelor dup cateva zile de absenta.
Sambata am fost la botezul nepotelelor, gemenele, duminica tot pe acolo si de luni o tin intr-o durere de cap si nu eusesc sa ma adun, sa imi revin. trebuie neaoarat sa ma odihnrsc, sper sa nu fie vreo viroza.
Saptamana trecuta, marti, a facut si Calin primii pasi singur, si de atunci este de neoprit, plange cand il iau in brate, vrea pe jos, cand in patru labe, cand in doua.
Incerc sa citesc cate ceva din urma si o sa revin.
marani spune:
AKA, mersi pt melodie, bai mor nu alta, ma intelegi?! fata dormea, eu cu castile la urechi si tzopaiam pe scaun, de fapt..imi saltam fundul! a avut cineva curiozitatea s-o asculte? multe !
ASIZA, nici acu nu stiu parola, acasa cand deschid forumul intra automat id-ul cu parola; tre sa intru pe “ai uitat parola” ca s-o schimb; imi pare rau ca nu ati avut noapte buna, poate te consoleaza gandul ca suntem multe mamici in situatia asta. De vreo 3 nopti se trezeste la 1 si sta treaza pana pe la 2-3, adoarme si face ochi la 6-6.30 pt papa si abia-abia mai adoarme, dar fffffff agitata; vrea sa doarma si nu poate; oricum am 2 sapt de cand ma trezesc la 5-6 dim ca sa invat pt scoala, asa ca somnul meu....prin 2010 dac-oi mai dormi macar 7 ore legate!
DOLORES, imi pare rau c-ati suferit asa mult la luat sange, , stim cu toate ce fu in sufletul tau! tin pumnii sa iasa bine rezultatele si sanatate multa! banuiesti infectie urinara?
LAURA, bine ai revenit!
DANDUSA, sanatate multa!
KIKINEATZO, din Bacau zici? hai ca m-ai facut sa roshesc cu atatea complimente....Pupam pe Sara Maria, chihlimbarul lu' tata!
Ajutati-o pe Sonia
asiza spune:
Porumbita, felicitari!!! ...las' c-o sa fie bine, vei vedea!!!! Sanatate multa!
Ziggy, felicitari pentru primii pasi ai lui Calin!
La multi Ani, Andrada de Lavyada!!!! Sa cresti mare si sa fii sanatoasa!!!! ...
Oana cu Denis (19 dec 2006)
Slideshow
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Life is short...buy pink shoes!
eri_ka spune:
Observ ca toata lumea-i in butoi. Zilele astea simt ca acolo mi-e si ie locul. Parca tote (relele) mi se intampla numai mie. Oare de ce? Oricum, sper ca in weekend sa-mi revin , ca cica dormim 1 ora in plus si asta-i de bine. Sper sa creda si copila :)
Mi-am propus ca de acum inainte sa intru mai des sa va scriu, sper sa-mi iasa.
Dianocia, ai gasit incaltari lui d? Daca nu, poate cand vei veni prin zona M bravu, intre muncii si baba novac , sunt 4-5 magazinase de bb
si au modele diverse.am vazut ca au si melania.it
SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills
marani spune:
PORUMBITO, ce citesc eu acolo? bravo, felicitari si trimit o ! sper sa iei decizia corecta, eu zic curaj mami!
ZIGGY, felicitari pt primii pasi! alta data ne plangeam ca vor numai in brate, acu numai pe jos si plang in brate; asa mi-a facut aseara, am iesit pe la 18 la plimbare cu ea in brate; scandal mare...dac-o puneai pe jos veselie mare...numai ca nu avansam nici 2 metri in juma de ora; ocheste ceva si acolo sta...
Ajutati-o pe Sonia
a_deju spune:
lua-l-ar naiba de butoi... copchilu' parca-i arteziana de muci, nici io nu-s foarte departe, mi-e frig de mor, caldura logic ca n-avem, desi la dispecerat la radet tanti zice ca nu-i nicio problema in zona... mor de nervi!! numai idioti in bloc, bai nene, avem repartitoare, plus robinetii aferenti, ce puii mei mai vor..??? cine nu vrea caldura, sa nu deschida robinetii, si gata... nu dom'le, ei inchid de jos, de la subsol, sa fie siguri ca nu scapa ceva pe-acolo... IDIOTI!!!!!!!!!!
in fine, trecand peste.. am aspirat copchilu' o tura, tre' sa ma pregatesc sufleteste de a doua, i-am dat stodal, ca tuseste la greu, niste nurofen dimineata, si acum ii bag o tura de oscillo... offf... lapte nu vrea, dar absolut deloc, e deja o saptamana de cand n-a pus gura... am schimbat si lapte, si biberon, si tetina... no way!! se enerveaza si nu mai vrea sa bea nici apa, nici suc, nici ceai... acuma de fiecare data cand ii prezint biberonul, trebuie sa le fac cunostinta "e apa, mami, apa", sau ceai, sau suc... daca aude "lapte" inebuneste, o ia la fuga prin pat, arunca cu biberonu' de perete... (si nu numai daca aude, daca vede ca in bibe e ceva alb, adio, s-a rupt filmu'...). deci.. traim cu 3 mese pe zi, si alea vai de mama lor... v-am mai zis ca o iau razna..??? o iau razna, incet, si sigur :)
Deea, mami de Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"