Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (98)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Roxanicamai incearca cu sucurile de fructe pentru constipatie. Si Calin a fost constipat mai sever si i-am dat suc de mar cu morcov, o data pe la 10 si apoi pe la 16. Sper sa accepte sucul, eventual diluat cu apa sau ceai. Constipatia nu a disparut din prima zi, dar din a doua zi s-au vazut schimbari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

roxanica, zeama de pepene galben e super acceptat de bebici ( cel putin de al meu)...

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by dianocica

katrinel d e innebunit dupa treaba cu animalele. adevarul e ca i am explicat ce si cum de f mult...pe la 6 luni cred...lesina de ras cand ii zici de pisica, ca face miau si se si da pe langa el...moare...si inchide ochii..ca stie ca il gadila parul ...(meu sau al lui alex...pisicile casei...) stie cum face catelul si sa-l aduca din jucarii (asta e ultima preocupare: unde e x? se uita, il cauta, daca nu l vede il cauta in cutii...e mortal..si cand il gaseste...mai intai scoate un ehhh de fericire si apoi vine si ti l aduce. mooor de dragul lui) cum face leul raaaaa, si face si el aaaa, cum face soarecele (la caine facea odata ham, acum a uitat...), stie cum face lupul (auuuu si ridica capul in sus cand zice...). cam astea ar fi, la restul doar se amuza. il intrebi cum face gasca, de ex, si el sta cu ochii maaaari si se uita la tine, ca stie ca nu stie . a, si mai sunt 2 broaste: broscuta oac oac, care e una din ala ...gen inel gingival, cu lichid, care face oac oac diri diri dam si mai e broscuta-masinuta, pe care el o taraste pe jos si care face, evident, vrrrum, ca o masinuta ce este

confirm cele spuse...,nu infloreste...,l-am vazut cu ochii mei cum face toate astea...
in plus vb la tel si daca Diana vb la tel ,trebuie sa vb si el...,asa ca-i trage ap de la ureche...mie mi se pare un copil ft inteligent pentru virsta lui...,ft receptiv,ii explica,se uita fix acolo si-ti da impresia ca intelege tot ce-i spune...,parintii lui il cunosc ft ft bine,stiu de unde-i miriiala asta sau ce anume nu-i convine...,asta-i mare lucru dupa parerea mea...
Diana,eu zic sa nu te opresti...,mai furam si noi de la voi,asa ca zi-ne ce mai face d

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

quote:
Originally posted by Ralumat

Eri_ka, ca sta aproape de mine si n-a zis niciodata- si eu fac cumparaturile tot intre Muncii si Mihai Bravu
Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
poze

Da, stiu ca stai prin zona, ca am citit in postarile tale, dar eu am inceput serviciul din iunie si n-am un program f flexibil de plimbat si m-am gandit sa nu te incurc. Acele magazine le colnd des, cel putin 1-2 ori pe saptama. Poate ne intersectam intr-o zi. mai pune niste poze recente (poate si cu carutul) si o sa va trag de maneca.Noi avem un carut rosu quinny zapp si n-am prea vazut altele prin zona.
Ref la mag din zona, am vazut niste ghetute imblanite (maro si negre parca) care par sa merga si la copiluti cu piciorusele mai grasute. sunt cu siret si se desfac f. mult in fata. parca tot melania.it sunt

Pupici ptr toti copilutii si mamicile lor

SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!

Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Danutz,
imi plac la nebunie povestioarele ,pozele nu mai zic...,dar am si eu o mare curiozitate...,toate amanuntele spuse de tine le-ai retinut sau le reproduci dupa vreo brosura,ceva?mi se par multe si oricit ma stradui sa retin ...,uit
deci ,vreau sa stiu daca sint singura care sufera de sindromul mamicii uituce
aaa,spune-mi,te rog ce reprezinta poza asta

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Roxanica la noi foarte bine a mers impotriva constipatiei para.
Referitor la cum fac animalele...pai fac si eu cum pot mai bine dar nu ma imita...doar arata cu degetul cate una si astepta sa guitai , sa cotcodacesc, sa miorlai sa latru...ma rog dupa caz...Si vulpea cum ziceati ca face...vu-vu?
Danut cu tripletii nu m-am intalnit, desi mi-ar placea sa-i vad.
Dolores bine ca a fost mai binisor noaptea trecuta...sper sa treaca repede.
Alooo mucosii ne primiti si pe noi in gasca voastra? Desi nu doaream neaparat dar asa...sa va tinem companie ca dimineata s-a trezit cu mucisori.Sper sa nu fie inceput de ceva......
Uite-www.dropshots.com/miraco#date/2007-10-25/11:47:46" target="_blank">asa mergea ursulina acum cateva minute...
Fug sa-i fierb carnita de vitel...azi avem in meniu ciorbita de legume cu vitel si compot de mere si pere(fara zahar..bineinteles...n-am gutuie ca si ala ii place)
Va pup si mai bag un ochi din bucatarie...azi am chef de lenevit...pe forum...ea nu stiu de ce o avea chef...ca-i o vreme naspa afara...

Miracocu Alessia-Elena(10.12.2006) dulceata lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

miraco cum ii dai gutuia? fiarta? in combinatie cu ce?

1. cu ce ii dau dovleac copt? cu ce merge amestecat? si repede ca cica la pranz asta mancam...

2. avem bb cu 4 mese pe zi? adica sigur avem..pe la ce ore servesc dansii masa?

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006

Mai avem o problema: David e f.f.f. constipat. Plange cand face k, e tot rosu si impingeee. Suc de portocala nu vrea, para am incercat, dar cum mananca atat de putin nu a avut un efect miraculos nimic. Dr zice sa incercam cu Debridat. Voi????

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Roxana, cand a fost pitica constipata am folosit lactoza de la humana dar parca si mai bine mergea www.erbavita.com/page_view.php/style=NEG_PRODOTTO/layout=NEG_PRODOTTO/MCAT=/IDCAT=/IDLIN=20/IDPROD=55" target="_blank">asta

SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!

Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Multam tuturor pt. sfaturile ref la constipatie. Sa inteleg ca voi nu i-ati da Debridat??
Cu sucurile de fructe stam prost de tot, eventual cu lingurita accepta, 1-2 pana se prinde si-si strange buzitzle. Da, si APA, apa e sfanta, a zis si dr. ca de-aia e constipat ca nu bea suficiente lichide. Nu vrea decat lapte si f.f.f. putina apa.
Miraco, f.f.f bine merge ursulina ta! Si david cand o ia la picior trebuie neaparat sa aiba ceva in manutze, un cub, o jucarioara, orice, cred ca le da un plus de siguranta. Daca nu gaseste repede o jucarie, se tine de hainutza lui. Dragul meu...

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Dianocico:
1. Miraco cred ca se referea la compot de gutui
2. Dovleac cu iaurt, galbenus, carnita. Dar las expertele : Dandusa, A_deju sa intervina
3. Cand mancam mese cat de cat consistente, asta era orarul: 6 lapte, 10 fructe+branzica, 14-15 legume+carne, pe la 19 iaurt si inainte de culcare lapte. sunt 5 mese.Ce vremuri!!!

David al meu

Mergi la inceput