***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

kay
Referitor la varsta...se cunoaste ca noi suntem apropitate de varsta...pt ca si eu cam la fel reactionez ca tine(deh..lipsa asta de maturitate pe care mi`o tot canta al meu sot...dar nu ma pot abtine...si nici maturiza asa instant cum vrea domnul....Adevarul e ca si pe mine ma dispera programul lui haotic...imi vine sa fug in lume...Ziceai ca n`ai noroc azi...esti fix ca mine...desi eu zic asta aproape in fiecare zi..Cand ma bucuram si eu nevoie mare ca weekendul asta sotul meu o sa fie acasa....m`a anuntat ca se duce sa o ajute pe o vara de`a lui sa se mute...sa`i demonteze mobila..carat...bla bla...M`am saturat sincer si`mi vine sa`l somotocesc de tot...Chiar nu`i corect..si`asa pleaca in fiecare zi inainte sa se lumineze de ziua(pe la 6 jumate)..si se intoarce mult dupa ce apune soarele(pe la 8 jumate)...are si el odata la nu`sh cat timp o zi doua libera...si atunci isi gasesc treaba cu el toti prietenii si rudele si ...in zilele libere munceste la acelasi nivel...poate chiar pana mai tarziu
Azi ma gandeam sa`i zic ca vreau sa plec la mama sa stau macar o saptamana...dar am abandonat gandul stiind sigur ca n`o sa fie de acord sa ma duc 300 de km cu trenul cu fata...mai e si friggg...deci...tot aici raman...nici o schimbare...si..doamne ce zi proasta mai am si azi

Si...Antonia astazi a varsat si piureul de fructe..si supitza n`a vrut`o deloc...i`am amestecat cu cereale..a papat putin si a varsat iar...am schimbat`o si spalat`o azi in vreo 3 randuri...e racita si mucoasa...si nu vrea sa pape decat laptic....dak`i dau altceva(mancarica , fructe, suc ceai, siropel)...imi varsa tot...simt ca o iau aiurea...sunt descumpanita...mi`e frica ...nu stiu ce sa fac....si sa fie bine si sa`si revina fata...ca nu mi se pare normal sa manance numai laptic in momentul de fata...Nu stiu cum sa fac....

mica
In videoclip fata avea caciulita pt ca da..era mai frig atunci..nu daduse durumu la caldura..plus ca abia`i facusem baitza...De obicei nu`i pun caciulita ...dar atunci am fost fortata de imprejurari....

Albastrica la 4 luni!

Maria Antonia de Mone&Ionutz

(31 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

didi, merci de explicatii. am trecut de fazele cu pediatrii, am facut echografie si am mers la chirurg - pediatru. mi-a zis de tratamentul cu hormoni, cica o sa-l facem la 9 luni, si daca tot nu se intampla nimic la 1 an - 1 an 1/2 operatia. Al nostru e in canalul inghinal ... Nu stiu ce sa zic, am tot citit ca poate sa-si revina pana la 2 ani, insa el e asa de mult timp, inca de cand era in burtica. Adica la echo morfologica la 23 de saptamani Herghelegiu ne-a zis ca nu are un testicul coborat - dar atunci m-a bufnit rasu'- mi se parea un amanunt complet nesemnificativ. Oricum pana la 9 luni mai asteptam.

kay, ai inceput sa-i dai sosonicai cereale in lapte? nu e prea devreme ptr micuta? ma gandesc raportat la numarul de kg, nu de luni. oricum tu esti experta in ingrijit sosonica, asa ca sunt convinsa ca totul e sub control!

ella, dar ce are operatia? e chiar asa inestestica de te gandesti la chirurgie plastica? a mea nu ma deranjeaza, insa pe mine ma bate gandul cu implantul de silicon, ca am ramas fara tzatze dupa alaptat, cred ca sunt jumate de cat le aveam inainte.... dar inca sunt la nivel de ganduri, nu am trecut la studiat problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by ella_74

ancamari, de ce nu trimiti prin posta/fax la Directia de Munca Solidaritate Sociala si Familie ca sa poti sa iei alocatia pe card?
Tre sa ai cont deschis la BCR, Procredit sau Banca Transilvania.

Ella, mamica de David (24.04.2007)
poze David
www.youtube.com/profile?user=bobysiella" target="_blank">FILMULET - Boby citeste

Ella te rog, spune-mi si mie cum ai facut tu cererea respectiva la Directia de Munca. Adica cum trebuie sa sune. Eu mi-am facut cont la BCR pentru indemnizatia mea, dar nu si pentru alocatie. Se pare insa ca luna asta Posta Romana mi-a tras teapa, si va trebui sa fac si nu stiu ce cerere ca sa mi se returneze si banii pentru alocatie. Sa va spun ca indemnizatia nu mi-a venit nici acum!? Ma intreb, saracele mamici care nu au soti sau alte venituri, cum se descurca in situatia asta? Off, sunt plina de nervi pe statul roman!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

POZE

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Gata.Am capat de vaccin.A plans mititelul dar i-a
trecut cand l-am luat in brate!Faza misto care m-a emotionat rau a fost cand l-a luat dr in brate si a pus buzita apoi pe un urlat de parca striga:Mami, vino sa ma iei din bratele asteia pe care n-o cunosc!"L-am luat in brate si s-a calmat instant!L-a consultat tinandu-l in brate si sa ma vada ca sa nu planga iar!
Deci...e clar ca nu sta la straini,stie deja anumite persoane iar la celelalte urla!Imi venea sa-l mananc de drag!
Si...unde m-a dus gandul?????Ca asa va face si la soacramea cand o vedea-o ca n-a mai vazut-o de la 3 luni asa ca.....Uraaaaaaaaa!Sa vedeti ce ma distrez atunci! :-))) :-)))

Acum doarme ca era obososit ,pitikul!

A......si mi-a zis sa incep sa-i dau Fier si sa-i introduc galbenusul de ou apoi ficatelul.
Va dau o idee dc nu v-a venit(ca mie nu mi-a venit deloc!), putem sa combinam crealele cu branzica la masa de dupa amiaza.

Kay, pai...decat sa ma tot cert la infinit....mai bine tac dar prin comportamentul meu il fac sa vada ca nu-mi convin anumite lucruri si nu ezita sa ma intrebe el ce am!Si atunci ii zic ca nu vreau sa ne certam dar nu-mi convine aia, sau aia si am inchis subiectul diplomat lasandu-l pe el sa ia decizia care considera!Nu tine mereu si ne mai luam la harta dar...macar evit certurile alea teribile ca am lucruri mai imp de facut!

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

am gasit ceva pentru gasca mea de fete neintelese in cuplu
http://www.succesulpersonal.ro/index.php?p=comunicare&art=102

mie mi a placut site ul asta.

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

kay, daca crezi ca poti intoarce laptele, fa-o!

pentru mine cel mai mare regret este ca nu mai alaptez; am luat pastile de intarcare cu vreo 2 saptamani inainte sa incep serviciul si acum ma oftic ca nu am alaptat pana in ultimul moment; am fost egoista fiindca vroiam atat de mult sa plec in weekend-uri la mare cu sotul si fara copil si vroiam atat de mult sa scap, nici eu nu stiu de ce, poate fiindca la mine alaptatul a debutat ca o trauma.

Acum mi-a ramas amintirea lui Boby la san, cum sugea el acolo linistit si eu puteam sa-l miros si sa-l pup; acum, mi-e ciuda cand il vad ca sta in brate la soacra-mea, cred ca-i place mai mult cu ea si pe de o parte e normal fiindca doar pe ea o vede, iar seara cand ma vede 1 ora poate doua nici nu-si aduce aminte ca eu l-am alaptat si nici nu stie ca eu sunt mama lui.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David
www.youtube.com/profile?user=bobysiella" target="_blank">FILMULET - Boby citeste

Mergi la inceput

Monytza, bafta multa cu Antonia.Sa se faca bine!
Poate ar trebi sa consulti medicul refer la alimentatia ei!Treb sa existe o metoda s-o faci sa pape.
Am si eu o prietena a carei fetita nu mananca mai nimik in afara de san si are aproape 7 luni.Insa nu varsa, e drept!
Pupici!

Ella, poate ai dreptate dar e greu cand deja ne-am invatat sa nu plecam unul fara altul!Eu una nu ma simt prea bine fara el!Anul trecut am avut si noi la sv petrecere de Craciu si nu m-am dus pt ca la fel, nu aveam cum sa-l iau cu mine!A facut si el asta de cateva ori, 1 data m-a luat cu el desi nu li se permisese.....dar.......asta e!Daca pleaca, nu fac o tragedie doar ca ma voi simti cam parasita si nedreptatita un pic!Tare mi-as dori si eu sa plec singurica, fara nimeni vreo 2 zile, doar sa stau eu cu mine!Cu toate ca-s constienta ca n-as putea sta linistita lasandu-mi copilul acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Of, da maine si sambata = sarbatori. Am prestat si eu ieri curatenie si azi mancare + spalat. Si ma doare un cap .

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze

Mergi la inceput

Bine ca mi-ati adus aminte de mancare sa pun
si eu sarmalutele la foc.

Mergi la inceput

Am pus cateva poze noi in albumul_David 6 luni.
Sper sa nu nasc polemici in ceea ce priveste o poza in care David
sta in premergator!Ieri i l-a luat mama dar nu-l tin mai mult de 10 min in el.

Mergi la inceput