Fetele din America (93)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Si la noi o gramada de colindat, mi-a facut si un scurt show un mim.
Marcu a fost Harry Potter (el si alti 540 mil) si a strins o sacosa imensa. Diseara le impartim (kit-kat baiatul, almond joy mamy, tati restul).
Citeam la sub cu clasa a doua si mi-am amintit ca vine sedinta cu parintii. Nu pot sa zic ca i-as scrie zilnic invatatoarei daca n-as mai vedea-o niciodata, dar parca e prea axata pe disciplina si mai putin pe materie. Sau asa mi se pare mie...sa-i zic cite ceva atunci? Sau suna ca ii cam spun ce sa faca?.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Noi am avut intilnirea cu teacher. A decurs foarte bine, am aflat despre copil ca "vede in spatiu". A avut rezultat super-high la testul cu geometrie, abstract etc.
Toate au fost cu mult peste ce le cere, dar ala cica e neobisnuit de bun.
Teacher a lui e un pic touchy in anumite situatii, dar o iert ca e gravida si cred ca de la hormoni i se trage...
Incearca sa o "simti" intii si apoi vezi cit de multe ii poti spune. Adica ma gindesc sa nu comentezi negativ chestia cu disciplina, sa-i spui ca vrei sa vezi mai mult focus pe partea academica. Poate gasesti o formulare mai subtila.
Eu am impartit bombonicile, am o punga mare de "undesirable". Am facut chestia asta azi-noapte, fara martori...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Am pus cateva poze de ieri de la scoala doar, in Ketchup e directoarea scolii...

Eu inca am in custodie dulciurile pana azi dupa scoala cand o sa le impartim "frateste".

Noi abia n dec. avem conferinta parinte teacher.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Philip, cel mai dragut spiderman vazut vreodata , l-ai lua acasa fara sa clipesti :), no offense!

Corina tare draguta Raluca ta, si eu as fi vrut altceva mai deosebit ptr Bianca nu printesa/contesa, dar n-am avut succes ... o trece si vremea printeselor si mi-a parea rau ....
Da Incredible-ul cine e ?

Uitati poze si cu mitza mea.
http://good-times.webshots.com/photo/2437057140100242644kzoETT

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ba eu cred ca alegerea a fost foarte buna pentru ca ea iese in evidenta in poza de grup
iar raluca e o vampirita tare draguta (nu ca mai era nevoie sa fac eu precizarea)

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Philip dulcic tare spiderman ul tau!

Alintaroma frumoasa printesa, f frumoasa culoarea rochitei. Si eu am vrut asa ptr Raluca (nu negru) dar crezi ca a vrut?!
Incredible e science teacher, e tinerel foc !

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

ieri m-a lovit un nene din vina lui in parcare. nu are asigurare iar asigurarea mea nu acopera dauna. trebuie sa-l dau in judecata.
Stiti cumva cu cate evaluari ale damage-ului trebuie sa ma prezint in instanta? si la care instanta merg la aia unde am adresa de ID sau la instanta din localitatea unde s-a intamplat accidentul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Am pus si eu niste pozici de la petrecerea de Haloween in albumul de pe flickr. M-am costumat intr-o sexy geisha:), dar cel mai tare costum l-a avut prietena mea, a fost super, avea o peruca imensa, de abia i-a incaput in masina.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Bauuuuuu! Cam liniste pe aici!

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput