Fetele din America (93)
Raspunsuri - Pagina 10
marilu2004 spune:
miereamara, foarte frumoase fotografiile tale! spune-mi si mie te rog, ce fel de aparat ai?
Marilena - mamica Alexiei (26 iunie 2004)
miereamara spune:
quote:
Originally posted by marilu2004
miereamara, foarte frumoase fotografiile tale! spune-mi si mie te rog, ce fel de aparat ai?
Marilena - mamica Alexiei (26 iunie 2004)
Marilu, pozele sunt ale prietenului meu. Unele sunt facute cu un Panasonic Lumix FZ15, iar cele mai noi poze cu un Panasonic Lumix FZ50.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
sinzi_ana spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2014747050087737923bEnjEN
si piratul meu!!!!
Alintaroma, frumoase fete!!!!! Si printesa si buburuza-ruza!!!!!
Andreea, eu de mult ma topesc la pozele cu Philip!!!!!
Corina am vazut-o si pe Raluca!!! Frumoasa foc!!!
Eu cred ca am o astenie de toamna, caci imi e fff dor de toamna, cu copaci multi, de racoare....de nori pe cer!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
corinadana spune:
Da' ce pirat ganditorrrr! oare si face ceva planuri?!de atac....
Una sau doua liniute????? nu ne lasa in suspans
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
sinzi_ana spune:
Din pacate una...dar inca mai sper...sunt 3 zile in intarziere....
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
corinadana spune:
Atunci iti doresc o intarziere de 9 luni!!!!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
anp spune:
Fetelor, foarte frumosi copilasii vostri!!!
Nu ma pot abtine si mi-l "arat" si eu pe Spiderman-ul meu:
http://good-times.webshots.com/photo/2956248880102463380GgduCV
Ramona J spune:
Intru si eu putin pe fuga. Am avut un weekend ocupat, s-a deschis in sfirsit Recreation Center si am fost la Grand Opening vineri. E nemaipomenit, incepem in curind si cursurile. Alexandru a fost ieri cu sotul meu au fost si ieri vreo citeva ore. El e incintat ca sint doua piscine interioare incalzite, cu tobogane, curent de apa care te plimba nu stiu cum, e incintat!
Astazi am fost la Arboretum, un soi de gradina botanica. Am avut o zi superba si am vrut sa profitam sa fim in natura. Dupa-masa am aflat pe ultima suta ca e un festival romanesc la biserica. Noi si asa nu mergem aproape niciodata (e la 25 de mile de noi) si ne era dor de mititei asa ca am "fugit" si acolo.
Vineri am vazut un documentar pe History Channel, despre romanul care a furat bani la Bank of America in North Hollywood, CA - acum citiva ani. Emil nu stiu cum. Oameni nebuni!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Andrada spune:
http://www.unitedhealthfoundation.org/media2007/survey.asp
survey de sanatate, NJ a scazut de pe locul 14 pe 21,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ocebine spune:
Din ciclul "Fiecare cu ce-l doare"....
Aseara pe la 11 noaptea (cind e somnul ala dulce de abia atipit) suna telefonul...la celalat fir, o voce panicata, fara rasuflare: "Alo, aici e Joe (chiriasul)...avem un soarece. L-AM VAZUT!. Co oki mei...ce sa fac? Cheama exterminatorul!!!!"
Booooon...incerc sa ma dezmeticesc, ma uit cit e ceasul, normal ca nu vad (n-am okelari pe nas)...ii gasesc sub sotul meu care doarme ca un bebelus pe spate cu minutele-n sus...Igaim si eu un "poftim? soarece? da, miine sun la exterminator" Joe nu se lasa asa usor. Vrea exterminatorul ACUM, in clipa asta. Nu miine. Incerc sa-i explic ca totusi e duminica seara la ora 11...nu cunosc exterminatori care lucreaza 24 de ore, si oricum nu-l va prinde, ci va pune capcane.
"Nu se poate- raspunde disperat - trebuie prins in seara asta"...acuma incep sa ma enervez...somnul meu s-a dus pe apa Simbetii. "Domne, pricepi ca sun miine? acuma nu gasesc pe nimeni, si singura solutie e sa vin jos si sa fugaresc personal soarecele cu pricina in pijamale, dar nu garantez ca il prind pina dimineata, in special daca-i satul".
"ok, dar noi nu dormim aici in seara asta"...ok...se aud usi trintite si LINISTE.
Acuma se face dimineata, mobilizam exterminatorul..ii sunam sa facem appointment sa fie acasa...cica vin seara la 8...pai mama-naibii, exterminatorul n-are program pina la 8...cica "Stabilim miercuri" Pai pe mine ma suni in miez de noapte panicat, si acu n-ai timp??????
Ca sa nu mai spun obiectul de studiu al girlfriendei care refuza sa petreaca o noapte in compania lui Micky: VETERINAR
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."