Fetele din America (93)
Raspunsuri - Pagina 9
Andrada spune:
Si la noi o gramada de colindat, mi-a facut si un scurt show un mim.
Marcu a fost Harry Potter (el si alti 540 mil) si a strins o sacosa imensa. Diseara le impartim (kit-kat baiatul, almond joy mamy, tati restul).
Citeam la sub cu clasa a doua si mi-am amintit ca vine sedinta cu parintii. Nu pot sa zic ca i-as scrie zilnic invatatoarei daca n-as mai vedea-o niciodata, dar parca e prea axata pe disciplina si mai putin pe materie. Sau asa mi se pare mie...sa-i zic cite ceva atunci? Sau suna ca ii cam spun ce sa faca?.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Ramona J spune:
Noi am avut intilnirea cu teacher. A decurs foarte bine, am aflat despre copil ca "vede in spatiu". A avut rezultat super-high la testul cu geometrie, abstract etc.
Toate au fost cu mult peste ce le cere, dar ala cica e neobisnuit de bun.
Teacher a lui e un pic touchy in anumite situatii, dar o iert ca e gravida si cred ca de la hormoni i se trage...
Incearca sa o "simti" intii si apoi vezi cit de multe ii poti spune. Adica ma gindesc sa nu comentezi negativ chestia cu disciplina, sa-i spui ca vrei sa vezi mai mult focus pe partea academica. Poate gasesti o formulare mai subtila.
Eu am impartit bombonicile, am o punga mare de "undesirable". Am facut chestia asta azi-noapte, fara martori...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
corinadana spune:
Am pus cateva poze de ieri de la scoala doar, in Ketchup e directoarea scolii...
Eu inca am in custodie dulciurile pana azi dupa scoala cand o sa le impartim "frateste".
Noi abia n dec. avem conferinta parinte teacher.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
philip spune:
uite-l si pe spidermanu' meu:
http://www.apha.shutterfly.com/action/slideshow?caid=67b0de21b355342484b5&a=67b0de21b355342484b5&auto=0&idx=29&m=1&d=1193934369906
philip&andreea
alintaroma spune:
Philip, cel mai dragut spiderman vazut vreodata , l-ai lua acasa fara sa clipesti :), no offense!
Corina tare draguta Raluca ta, si eu as fi vrut altceva mai deosebit ptr Bianca nu printesa/contesa, dar n-am avut succes ... o trece si vremea printeselor si mi-a parea rau ....
Da Incredible-ul cine e ?
Uitati poze si cu mitza mea.
http://good-times.webshots.com/photo/2437057140100242644kzoETT
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
philip spune:
ba eu cred ca alegerea a fost foarte buna pentru ca ea iese in evidenta in poza de grup
iar raluca e o vampirita tare draguta (nu ca mai era nevoie sa fac eu precizarea)
philip&andreea
corinadana spune:
Philip dulcic tare spiderman ul tau!
Alintaroma frumoasa printesa, f frumoasa culoarea rochitei. Si eu am vrut asa ptr Raluca (nu negru) dar crezi ca a vrut?!
Incredible e science teacher, e tinerel foc !
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
michelle7 spune:
ieri m-a lovit un nene din vina lui in parcare. nu are asigurare iar asigurarea mea nu acopera dauna. trebuie sa-l dau in judecata.
Stiti cumva cu cate evaluari ale damage-ului trebuie sa ma prezint in instanta? si la care instanta merg la aia unde am adresa de ID sau la instanta din localitatea unde s-a intamplat accidentul?
miereamara spune:
Am pus si eu niste pozici de la petrecerea de Haloween in albumul de pe flickr. M-am costumat intr-o sexy geisha:), dar cel mai tare costum l-a avut prietena mea, a fost super, avea o peruca imensa, de abia i-a incaput in masina.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
miereamara spune:
Bauuuuuu! Cam liniste pe aici!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album