Fetele din America (93)
Raspunsuri - Pagina 7
alintaroma spune:
Ciuf, uite poze din statul lui Oana Beu , mai cata Vest asa si mai la tara ....
Cu asa atmosfera s-a delectat sotiorul tau
http://good-times.webshots.com/album/561076649HEdqla
Imi place toamna tare mult si mai ales aici .... pare a fi perfecta.
Enjoy!
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
Gabbriela spune:
felicitari Ramona pt viza bunicului, sa aveti un craciun de vis
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by alintaroma
Ciuf, uite poze din statul lui Oana Beu , mai cata Vest asa si mai la tara ....
Cu asa atmosfera s-a delectat sotiorul tau
http://good-times.webshots.com/album/561076649HEdqla
Imi place toamna tare mult si mai ales aici .... pare a fi perfecta.
Enjoy!
Failures keeps You
Humble,
Pozele sunt superbe!!!! Si peisajele la fel!!!!
Cat e de frumos!!! si ce dor imi e de toamna!!!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
ciuf spune:
Alintaroma, saru'mana de poze. Le-am savurat pe toate-toate. Foarte reusite. Tu le-ai facut?
Iubesc toamna din punct de vedere cromatic. Altfel ... am asa o apasare in suflet ca se mai duce un an.
Si noi avem cateva zone faine unde putem admira foliajul foioaselor. Insa pe aici predomina coniferele.
Maine seara cica ninge. Parca e un facut ca in seara de Halloween sa se strambe vremea. Si aseara mi-am plimbat "dulaul" in tricou.
Anamaria, il mai ai pe Blue eyes?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ocebine spune:
Ciufulici, am vazut pozele de Halloween...sincera si mie mi-ar fii fost frica de nenea ala din poze...si ma tot intreb cum pergea pe platformele alea ciudate...
Da...Blue Eyes este pe pozitie cu noi...ca doar are si el 3 ani juma! Imi scoate mie sufletul simbata dimineata cind sotul nu-i acasa...zbor cu el prin cartier la 5:30 dimineata. Am facut niscai renovari sus si am dormit cu sotul pe canapea jos...nu spun ca ne chitaia toata noaptea sa-i dam drumul in camera...eu vroiam sa dorm cu usa inchisa...el vroia la picioarele nostre!!!! Eu nu poci cu animalu' pe mine...asa ca s-a cuibarit linga sot...mai tragea o chitaiala, il mai mingiia in somn
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
alintaroma spune:
Ma bucur ca v-au placut pozele. 80% sunt facute de mine si restul de jumatatea mea , care prinde mai greu rind la aparat lately :)
Noi ne pregatim de petrecerea de Halloween de miine de la scoala, pitica e tare nerabdatoare. Desi duminica a fost la o birthday party cu tematica de Halloween si ce credeti ca a fost toata clasa asa innebuniti au fost piticii.
Eu sunt stresata ca ieri am primit scrisoare de la principal ca au avut un caz confirmat la scoala de MRSA , pe aici cam bintuie prin scoli de un timp ....
Sper sa nu ne pricopsim cu el ptiu, ptiu, ptiu
Voua vi se pare periculos sau numai mie ?
Failures keeps You
Humble,
Andrada spune:
E buba rea MRSA, si eu as fi ingrozita,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
corinadana spune:
Si noi suntem pregatite ptr parada de maine si ptr maine seara la trick or treat.
Vampire girllllllllllll , nu am putut s o conving ptr ceva mai dragut.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
sinzi_ana spune:
Corina, in revista Parenting de Florida e pe front cover o fetita care seamana atat de mult cu Raluca ta incat am crezut mult timp ca ea este!!!!
O sa fac o poza sa vezi...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
corinadana spune:
Te rog Sanzi....
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca