Fetele din America (93)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Noi am facut scary faces din dovleci si in general avem un spooky front yard, ca n-am mai avut loc de Alexandru...
Am fost harnici in weekendul asta si am plantat flori, nu mai ramasese mare lucru din cele de asta-primavara.
Acum merg sa fac treaba si in curte, nici acolo nu e mai roz situatia.
Ma bucur ca vine bunicul si vom sarbatori primul Craciun in casa asta - vor fi prezente patru generatii! Asa sper, ca gasim bilete...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Bravo, Ramona...ma bucur pentru voi... va fii un Craciun de vis pentru voi.

Eu sint terminata de febra musculara...v-am mai zis, copiii au inceput scrima...simbata antrenorul m-a bagat si pe mine in schema (citiva copii au telefonat ca nu vin din cauza de vreme si era clasa cam pustie)...vreau sa zic ca m-a pus sa ma lupt cu un pustan de 14 ani care m-a batut mar si fara mila...face scrima pustiu de 2 ani... acuma sint la o dieta de Advil cu apa multa.

Copiii mei erau super incintati ca si mommy participa...eu zimbeam, sa nu-i descurajez dar m-am tirit practic pina la masina dupa 3 ore de snopeala...A mai avut antrenorul pretentia (asa de "fun") sa particip si la incalzire...ma puse sa fac flotari...m-am uitat la el cam neincrazatoare ca nu glumeste. Pina la urma a facut rabat si m-a lasat sa fac "girly pushups"

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Bravo lui bunicu!!!

Si te mai poti misca azi Ana Maria???

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

dragi "fete din america si canda si nu numai"

vreau sa va supun atentiei un subiect care se discuta acum la generale..."durerea anonima a unor copii "...iata linkul
http://www.expres.ro/article.php?artid=328727

se incearca demararea unei campanii de stringere de fonduri pt copilasii din romania bolnavi de cancer

in ultimile zile a fost intens mediatizata povestea teodorei, fetita omului de radio liana stanciu si a solistului de la bere gratis, care la 1 an si 10 luni are cancer...exista un subiect deschis pt ajutorarea ei, DAR , evz a publicat un articol despre povestea a inca 10 MII de "teodore" copii sarmani din romania care stau luni de zile prin spitale, uneori fara parinti

poate ati citi deja despre ce e vorba, va rog sa nu mi-o luati in nume de rau, am vrut doar sa dau, daca se poate o mai mare vizibilitate subiectului...inca nu s-a demarat actiunea de stringere de fonduri, dar poate in curind si atunci, poate intrati si voi...ma scuzati ca spun asa pe sleau, ca toti ne avem grijile si probleme noastre, dar poate daca dam toate, stiu eu chiar si 10-20 $, se urneste ceva...ca suntem multe...

intrati va rog din cind in cind la generale si cititi "durerea anonima a unor copii"

va multumesc si ma scuzati daca mesajul meu a fost nepotrivit topicului

uta_ciun

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

quote:
Originally posted by uta_ciun

dragi "fete din america si canda si nu numai"

vreau sa va supun atentiei un subiect care se discuta acum la generale..."durerea anonima a unor copii "...iata linkul

se incearca demararea unei campanii de stringere de fonduri pt copilasii din romania bolnavi de cancer

in ultimile zile a fost intens mediatizata povestea teodorei, fetita omului de radio liana stanciu si a solistului de la bere gratis, care la 1 an si 10 luni are cancer...exista un subiect deschis pt ajutorarea ei, DAR , evz a publicat un articol despre povestea a inca 10 MII de "teodore" copii sarmani din romania care stau luni de zile prin spitale, uneori fara parinti

poate ati citi deja despre ce e vorba, va rog sa nu mi-o luati in nume de rau, am vrut doar sa dau, daca se poate o mai mare vizibilitate subiectului...inca nu s-a demarat actiunea de stringere de fonduri, dar poate in curind si atunci, poate intrati si voi...ma scuzati ca spun asa pe sleau, ca toti ne avem grijile si probleme noastre, dar poate daca dam toate, stiu eu chiar si 10-20 $, se urneste ceva...ca suntem multe...

intrati va rog din cind in cind la generale si cititi "durerea anonima a unor copii"

va multumesc si ma scuzati daca mesajul meu a fost nepotrivit topicului

uta_ciun

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Este o initiativa foarte buna! E trist ce se intampla cu bietii copilasi.

Offtopic: am citit comentarille de pe evz si mi s-a ridicat tensiunea instantaneu. Asemenea rautate si invidie nu am vazut niciunde. Oamenii aia gandesc cu picioarele. Groaznic, ar trebui sa le fie rusine!

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

Noi am facut scary faces din dovleci si in general avem un spooky front yard, ca n-am mai avut loc de Alexandru...
Am fost harnici in weekendul asta si am plantat flori, nu mai ramasese mare lucru din cele de asta-primavara.
Acum merg sa fac treaba si in curte, nici acolo nu e mai roz situatia.
Ma bucur ca vine bunicul si vom sarbatori primul Craciun in casa asta - vor fi prezente patru generatii! Asa sper, ca gasim bilete...

Ramona, daca vreti bilete mai ieftine, incercati si aici
http://www.bookingbuddy.com/

Recomand Kayak, face comparatie intre companii si obtii cel mai bun pret.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Seara buna, doamnelor
Uite ca fara sa vreau, v-am gasit din nou. Acum nu mai scapati.
Si de-abia acum vad ca fetele care au raspuns la blogul meu, toate sint de peste ocean. De-asta imi intelegeti neputintza si nedumerirea...si pt asta va multumesc din suflet.

Mozol discret...dar din belsug

Si promit sa mai revin

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ramona, ma bucur mult pentru voi ca a reusit bunicul sa primeasca viza. Sunt convinsa ca o sa aveti un Craciun de vis, cu miros de cozonaci, vin fiert in fata semineului aprins, bradul licurind, cadouri multe sub brad si copiii cantand colinde. Visez frumos?
Uta ciun, scuza-ma dar eu nu am taria sa ma uit la acei copii bolnavi. Sunt mai slaba si nu vreau sa imi alimentez frica ce o am in suflet. Ma uit la bietii copii si imi fac scenarii negre ca deh, am si eu copii. Asa ca daca hotarati sa strangeti bani, contribui si eu. Dar nu vreau sa citesc despre bietii de ei. Fara suparare.
Noi sambata seara am fost la petrecere de Halloween. Noi ne-am imbracat intr-un cuplu de asiatici. Sotul si-a luat costumul lui de Kung-Fu si o sabie, iar eu m-am imbracat intr-un kimono ce mi l-a luat acum vreo 4 ani din Japonia si pe care nu prea l-am imbracat, mi-am facut un mot in varful capului, am infipt doua bete in el, fata data cu pudra asa cu kilogramele ca sa fiu alba rau, niste cozi la ochi pana la tample si mi-a reusit "personajul".
Pai invitatii prietenilor nostri s-au echipat nu gluma, cu simt de raspundere.
Eu prost inspirata sa imi iau baiatul la o petrecere de oameni mari.
Primul impact pentru el a fost cand a vazut gazda care isi confectionase un costum de gasca. Mult timp i-a luat "dracusorului" meu sa se obisnuiasca cu gandul ca gasca era prietena lui. Ceilalti au fost imbracati asa mai "bland". Doar ca pe la 8 si-a facut aparitia "uratul" (1). Si aici s-a terminat filmul. Mi-a plans copilul de frica ca el vrea acasa si sa nu il mai iau niciodata la petreceri de oameni mari. Asa ca a trebuit sa il duc acasa si m-am intors apoi la petrecere.
Oana B, sotul a fost saptamana trecuta in statul tau, intr-un orasel Novi, la un show. I-a placut mult de tot oraselul ala. Mi-a zis ca aveau pomii niste culori faine de tot, eu lipseam de acolo sa ma plimb pe sub ei. Tu stai in Detroit?
Gata, am fugit.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Va multumesc tare mult pentru urari. Ciuf, visez si eu la fel. Imi vine sa incep pregatirile de pe acum!
Miereamara multumesc pentru idee, incep sa studiez problema biletelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Nuu, Doamne fereste cum sa stau in Detroit, stau la fo' 30 de miles de el da' stii cum e cu zonele metropolitane prin America care cuprind mai multe orase si suburbii, cand te intreaba cineva unde stai spui Detroit area daca nu vrei sa zici orasul.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput