Gravidutze si mamici de CLUJ - 28

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Off, Lore, exact simptomele astea le are. E mai infundata si a tusit de vreo 3 ori. Febra nu are. Oricat ii protejam, uite....

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Fetelor, ma pregatesc de mers la medic(peste vreo ora si ceva), off pe vremea asta, noroc ca stau aproape...

alexutza, am ceva emotii evident, pentru nastere, pt momentul cand o sa o vad...dar incerc sa stau linistita si ma gandesc ca inevitabil momentul o sa vina, mai devreme sau mai tarziu, cum vrea DD si bb;), ma tot invart in jurul bagajului, mai scot una, mai pun alta...chestii de genul

Lore, Alex, va invidiez ca deja aveti botezul:) ce fain de voi, abi astept si eu, desi mai e mult pana atunci (undeva in a doua jum a lunii febr), dar prevazatoare cum sunt ma intere si pe mine deja restaurante, marturii etc. Chiar voi luati marturii? gabi, voi ati dat ceva la invitati? eu as vrea sa luam ceva, inca nu stiu ce...

Fetelor, is trista pentru bebelusii vostri ca se imbolnavesc deja:(( sper totusi sa rezolvati cat mai usor problemele astea.

http://good-times.webshots.com/album/560929130KTWnuL
Co38 +Carina
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Bexule, succes la dr! Ce vreme...Eu sint tot mai depri...Asa nu voiam sa raceasca Sara, si de ce ti-e frica nu scapi. Nu, noi nu am dat cadouri invitatilor. desi era frumos acum ca zici...

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

bexule noi nu dam cadouri.Botezul este de fapt o masa in familie.parintii, nasii si fratii.vom fi 14 persoane numai.Nu am vrut sa facem ceva mai mare.Desi am avut deja probleme pe tema asta.Fratii mamei sunt foarte apropiati si s-au supoarat ca nu i0am chemat.deja e prea tarziu.dar eu nu am vrut sa ii pun la cheltuiala,unii dintre ei avand mici probleme financiare.voi ce ziceti trebuia sa ii chem?

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

gabi nu are rost sa fii deprimata.daca bb nu face febra sa stii ca nu e asha mare problema.Raceala asta se ia prin aer.Ai grija sa nu te inbolnavesti si tu.ca la noi am inceput eu,apoi david si dupa sotul.Eu si sotul mai tusim inca.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

of tu GABI draga sper sa nu ti se raceasca puiutzu draga de ea DOAMNE da sa i fie bine ,
si vremea asta e asa de urataaaaaa

COMOARA NOASTRA TIADRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

Dragelor, salutari si din partea noastra! Maine mergem la eco 4D la Medstar - dr. Muresan. Abia astept sa o vad pe pitica! sa fie totul bine! tuturor!

Felicia, 23+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput

O OK REDAI am crezut ca nu ti a dormit puisoru
noi facem botezul la REST CRISTAL (hotelul CRISTAL )
MENIUL e cam 80 ron de persoana,iar bauturile le ducem noi
nu facem ceva mare ,o sa fim vreo 20 25 de pers ,
de abea astept
si mie imi este groaza ,sper sa nu o bage toata in apa aia rece ...saracutzi de ei
unde e RED HOUSE ?
LA VOI CAT o sa coste MENIUL ?

COMOARA NOASTRA TIADRIS

Mergi la inceput

fetelor a fost asistenta sa o vada pe fetitza si i am spus de scurgerile de la ochisori ,mi a zis sa nu ma ingrijorez si sa merg la cabinet sa mi dea o retzeta pt picaturi ce se pun in ochi
mi a mai spus sa fierb apa ,sa o las sa se raceasca sa inmoi un prosopel sau o batistutza moale si sa o streg la ochisori
si masajul e f bun

COMOARA NOASTRA TIADRIS

Mergi la inceput

CO draga n am inteles "marturii"...explica mi un picutz despre ce i vb ca eu habar n am

COMOARA NOASTRA TIADRIS

Mergi la inceput