Gravidutze si mamici de CLUJ - 28

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Mersi MELI o sa incep sa i fac si eu masaj ,sigur ca nu ies cu ea la plimbare pe vremea asta ...aerisesc si eu mai mult apartam si cred ca e ok
DOAMNE AJUTA sa le treaca ...saracutzele de ele

COMOARA NOASTRA TIADRIS

Mergi la inceput

CO draga cred ca ai savurat din plin masajul ....sper ca sapt viitoare sa o pot chema pe SANDRA la masaj ,ma omoara spatele asta ...
tu cum esti ?
au inceput emotiile ???

COMOARA NOASTRA TIADRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

neata si de la noi.(la amiaza)
cam rau am dormit.La ora 2 eu eram inca pe internet cu toate becurile din casa aprinse. normal ca de frica le tineam asha.Acuma sunt ca e ziua.Sa vedem cum va trece urmatoarea noapte.E foarte urat afara.Azi trebuia sa merg sa dau avansul la restaurant pentru botez,dar pe ploaia asta cred ca voi amana.
Meli sa ne zici ce e pe acolo.
Nu ziceti nimik de o intalnire?

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

MELI perdele frumoase gasesti si la MINERVA ....cred ca asa i zice (in MANASTUR)lanaga o statzie de autobuz ,mai sunt perdele faine si la magazinul de langa piatza mare din MANASTUR
IN MARASTI LA GECOR si acolo iti fac si sine la comanda (eu acolo mi le am facut )
succes

COMOARA NOASTRA TIADRIS

Mergi la inceput

mersi mult DELIA o sa i fac masaj cand se trezeste

COMOARA NOASTRA TIADRIS

Mergi la inceput

REDAI neatza ,imi pare rau ca nu te ai odihnit azi noapte dar ce sa facem ?pana ne mai cresc puisorii asta e
unde faceti botezul ?
si noi il facem pe 3 nov ,de abea asteptam

COMOARA NOASTRA TIADRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Eu sint tare suparata. Cred ca raceste Sara. Este mai infundata ca de obicei si a si tusit de vreo 4 ori. Offffffffffffffffff!!!! Am vb cu d-na dr, a zis sa o urmaresc si poate trece diseara sa o vada. Febra nu are.

Meli, la tine care au fost simptomele la Piti?
Bex draga, si eu sper ca asa va fi si ca vom avea o relatie frumoasa si deosebita eu si comoara mea, Sara!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Meli, perdele faine sint vizavi de Big, s-a deschis recent magazinul

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Alex botezul il facem duminica la Red House.Mie imi este un piculet groaza.Sper sa nu il bage tot in apa la biserica pentru ca e foarte rece.Am intele ca voi il faceti la still. Daca nu te superi imi zici si mie cat e meniul?Daca nu vrei sa scrii aici da un PM.Eui nu m-am odihnit din cauza ca am fost singurei.David a dormit.I-am facut baita la 9 jumate a papat s-a mai trezit la 12 sa manance si a dormit pana la 7 dupa care a papap iar si iar a dormit.Nu avem probleme cu somnul.La 10:30 a papat si acum iar doarme.
gabriela si David a fost bolanvior.la inceput este infundat si tusea la 2sau 3 ore . Dar nu a facut febra deloc.I-a curs nasucul.I-am pus la inceput cate o jumate de supozitoare de paracetamol dimineata si seara,dar asta a fost si preventiv pentru ca i-am facut vaccinul.
Asha ca stai linistita ca raceala asta nu face febra.D-ai aventual oscilo.dar nu mai stiu cum se administreaza.Asteapta sa vina meli sa iti zica .ea l-a folosit.Eu pentru tusa i-am dat 3 ml de sirop de patlagina pe zi si i-a trecut.Vreo 4 zile.

POZE

Mergi la inceput

Meli eu perdelele de la casa le-am luat jumate de la Diego si jumate de la Bella Casa.Sunt foarte multumita de materialele de la Bella. Din cate stiu eu p[oti sa ii chemi sa iti masoare ei ca sa foie ok.la bella sunt putin mai scumpe ,dar toate magazinele sunt mult mai accesibile.Este unul la Cocosul de Aur,in Zorilor pe calea Turzii,in marasti ,peste drum de piata....Poti sa iti alegi materialul si sa le lasi acolo la croit.nu e foarte scumpa nici manopera.Ceva ....7lei / metru si are inclusa rejansa.depinde pe ce le si pui.Noi toate le avem pe sina.
Succes la cautari

POZE

Mergi la inceput