Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 43

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

fetelor sunt foarte ingrijorata.vreau sa va intreb ceva tutu credeti ca isi da seama la eco daca trompele sunt functionale. sa fie o suspiciune. nu sa fie sigur. isi poate da seama? mi-e teama putin. eu am facut HSG, am facut monitorizari si nimic. inca nu am facut laparo. pe 1 noiembrie incep a 3 a monitorizare. nu mi-a zis nimic de laparo pana acum. mi-e foarte teama. sper sa nu fie ceva grav.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

rocsi la eco nu se poate vedea daca trompele tale sunt permeabile si functionale,numai la laparo.Daca ai avea hidrosalpinx cum a avut Maria08 acesta se vede uneori si la eco ca o pata neagra in dreptul trompei,parca asa spunea Maria.Dar nu iti face griji inutile,deocamdata fa monitorizarile si iti va spune T daca e cazul sa faci laparo,ia-le toate pe rand,cu rabdare.Bafta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

multumesc kora . mi-e teama putin. ma gandesc ca daca nu sunt functionale? tutu face laparo numai daca este nevoie? de unde isi da seama daca e nevoie daca la eco nu vede daca sunt functionale sau macar nu banuieste? scuze pentru intrebari dar imi este teama. nu de laparo ci de ce va gasi in cazul in care fac. pana acum nu mi-a zis nimic de laparo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

"Neata, fetele!
Bag nasul pe aici in fuga, sa va salut si sa va pup!Sa aveti o zi frumoasa!
Teo, pupici si tie si lui bb Mihnea!
Kora,Iyoana,Lucialu si toate fetele:...sunt pupici de gravi, poate se ia!

Valentina 32+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

Mergi la inceput

rocsi dupa cca. 3 luni de monitorizari ,daca nu iese bebe te programeaza pt laparo sa vada daca sunt probleme la "instalatie" adica trompe,uter,ovare ...tot,nu ti-a spus inca nimic de laparo deoarece deocamdata vrea sa vada cum si daca ovulezi,laparo va fi etapa nr. 2,dar poate nu ajungi pana acolo si iese cu ochisori luna asta sau urmatoarea,hai fii fata optimista
vali

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

kora maine incep stimularea cu clomifen. pe 1 sunt programata la monitorizare . este a treia monitorizare. asta inseamna ca dupa ma va programa pentru laparo. oricum daca nu voi ramane abia astept sa fac laparo. poate am o problema care se va remedia cu ajutorul acestui procedeu. sper din tot sufletul sa fie asa. te pup si merci pentru tot.

Mergi la inceput

rocsi eu sper din tot sufletul sa ramai graviduta luna aceasta si oricum de la programare pana la laparo mai trec 1-2 luni asa ca ai timp sa ramai

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

kora iti multumesc pentru raspuns . sper sa iti ajute si tie dd sa ti se implineaca dorintele. pana la urma tutu este un profesionist si doar daca renunti sa mai mergi la el atunci nu ramai .

Mergi la inceput

fetelor mai este cineva programata la cabinet la tutu joi pe 1 noiembrie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

quote:
Originally posted by vali_delide

"Neata, fetele!
Bag nasul pe aici in fuga, sa va salut si sa va pup!Sa aveti o zi frumoasa!
Teo, pupici si tie si lui bb Mihnea!
Kora,Iyoana,Lucialu si toate fetele:...sunt pupici de gravi, poate se ia!

Valentina 32+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

Pai daca e pupic de gravida eu stau! Mai stii?

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput