Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 43

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

plsss.. help .. vreau sa sun la tutu pentru monitorizare ... intrebare :la ce ora se fac .. numai dimineata ..sau seara ..sau cum .. trebuie sa ma gandesc cum fac si cu munca ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

georgia tu te programezi la monitorizare in functie si de programul tau sau de orasul in care locuiesti.
Daca esti din Bucuresti, te poti duce dimineata la spital, in general el cheama pe la 7h30. daca esti din provincie, ii spui ca nu poti ajunge dimineata si te duci la cabinet dupa-amiaza.
Dar parca la prima eco din luna de monitorizare stiam ca te duci la cabinet, unde si platesti. Si apoi iti spune el in ce zi sa vii si la ce ora (ora o mai negociezi cu el, in functie de locatie, dupa cum spuneam). Bafta!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

ioana hai ca ta innebunesc acum ..
aseara a inceput sa imi vina CM, nu puteam sa sun la tutu la 21.00 pm ..vroiam sa sun azi , insa daca socotesc de ieri zece zile pentru monitorizare pica pe 03.11.2007 (sambata) , eu pe 02.11.2007 am programare la tutu ....ce sa fac sa mai sun sa ma programez pentru monitorizare ??..sau vorbesc pe 02.11 cu el ... (de fapt am incercat sa prind la cabinet insa mi-a respins apelul )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Georgia_c, e ok daca faci monitorizare si in ziua 9, cand mergi la consultatie. Vei discuta si-ti va face si prima echo tot pe 2 nov. Bafta!

pentru toate tutunicile!

Mergi la inceput

aha ...deci se face monitorizarea la tut la cabinet ... si o voi face la 18 pm .. ????.. ultima intrebare .. sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Georgia_c, asa cum ti-a spus si Iyoana, prima echo din seria de monitorizari se face de obicei la cabinet; pe urmatoarele le faci in functie de programul tau si al dr. Daca tu ai vineri, pe 2 nov programare, la ora 18, atunci o vei face in jurul acelei ore.

Mergi la inceput

yoana , ana-alexia ,pentru raspunsuri .. superrr .. ma duc cu sotulica sa se uite pe analizele lui, fac si monitorizare ... mamaaaa cati iepuri impusc de-odata ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Salutare dragi tutunici!

Georgia dupa cum au spus si fetele dc ai programare pe 2 nov tot atunci poti incepe si monitorizarea. Aceasta nu are nimik de-a face cu ora din zi la care se face. Prima ecografie din luna se face de obicei la cabinet si apoi ii e mult mai usor sa continue dimineata la spital unde vin in general numai cele monitorizate si se merge f repede pe "banda rulanta". Si eu cand am facut prima programare la tutu se nimerea sa fie z13 (la 7 seara) si am si inceput monitorizarea in urma careia am ramas gravida (eu aveam ciclu de 40-70 de zile, deci probleme cu ovulatia si se pare ca fix de monitorizare aveam nevoie). Asa ca eu iti urez multa multa bafta si dc vrei eu pe 2 nov am DPN si iti predau stafeta , dupa cum spunea si Vali trebuie si noi sa predam stafeta la cineva, sau la cat mai multe.

Teo BINE ATI VENIT acasa si sper ca sunteti bine amandoi.

Kora bafta multa si tie si sper din tot sufletul ca acest FIV sa fie unul reusit.

Multa sanatate la toate celelalte fete si sa auzim de cat mai multe reusite.

Anca 38+ Elena
AMR 8 zile pana la termen

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

buna anca. si eu sunt tot la monitorizari cu tutu numai ca eu de 5 ani nu raman. am fost la alti medici si nu m-au ajutat cu absolut nimic nici macar cu un diagnostic clar. acum sper ca tutu sa ma ajute. felicitari pentru burtica si iti doresc nastere usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

alfa anca wow ce putin mai ai pana la "marea intalnire"!Nastere cat mai usoara si Elena sa va aduca numai bucurii toata viata!
Ce de stafete se predau pe aici!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput