Durerea unei pierderi de sarcina ( 46 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Uneori simtim ca traim viata altcuiva, atunci cand nimic nu este asa cum am visat. Ca sufletul ne este facut bucati. Ca suntem complet lipsiti de puterea de a schimba ceva si ca soarta ne poate aduce oricand in mijlocul aceluiasi cosmar. Ca suntem nedreptatiti. Ca suntem vinovati pentru ce s-a intamplat. Ca nimeni nu poate intelege si nu ne poate ajuta. Ne putem intrebari, vrem sa intelegem, desi stim in sinea noastra ca poate nu exista raspunsuri. Ma gandesc la Michelle si as vrea sa ii scriu ceva care s-o ajute. Stiu insa ca nu pot spune nimic suficient de puternic pe langa durerea ei.
Michelle, ma rog sa fii puternica, sa ai puterea de a hotari sa mergi mai departe, sa fii mai puternica decat amintirile dureroase, sa ai puterea de a spera si de lupta pentru visul tau. Ma rog sa fii fericita si sa ai familia pe care ti-o doresti. Si sa nu mai suferi.
si o lumanarica pentru micuta ta. Eu cred ca ea stie cat o iubesti si cat o vei iubi mereu. Si cred ca ar vrea sa te vada fericita.

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Michelle, scumpo, ma gandesc mereu la tine, sunt alaturi de tine in aceste zile de cosmar...ma rog pentru tine tot timpul sa iti dea Domnul linstea sufleteasca.te imbratisez cu drag si-ti dau optimismul meu. macar imprumut.

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata fetelor!

14 cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Neatza.

Michelle, nu stiu ce sa iti spun decat ca imi doresc sa intri pe forum peste cateva zile si sa fii bine, sa fii tu asa cum te stim, si sa stam din nou de vorba ca inainte..

Ma duc la pranz la doctor sa ma anuntze ca sunt gravida (ceea ce stiu deja ca am o pila la laborator). Fac si al doilea HCG. Mi-e cam teama, dar asta e. Prima valoare a fost 52,2. Azi am 4 saptamani. E ok nu?
Vorbim mai incolea.

In asteptarea lui
http://bd.lilypie.com/lEbGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

alinuscha te asteptam sa ne spui ce a zis dr.

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Alinushca, bafta multa la doctor. sa vii cu vesti bune, da?

Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Buna dimineata!
Michelle suntem toate alaturi de tine!!!!!!!!!!

Alinush te astept cu vesti bune!

Ninia azi ma simt mult mai bine!Tu ce faci?

Liana orice e posibil,speram luna asta sa fie cu noroc dar cred ca nu a fost!!!!!Sper din tot sufletul sa fie la tine o luna norocoasa si peste 7 zile sa ne dai vestea cea mare!!!!!!!!

IreneCam

Kitzi ce mai faci?

http://tt.lilypie.com/ZZ8sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Salutare la toate fetele!
Michelle sper ca esti bine si ca o sa reusesti sa treci cu bine peste zilele astea. Noi suntem alaturi de tine
Alinushca multa bafta la doctor.
Eu mai nou am o noua problema. Pana acum aveam prolactina marita, acum mai nou o am sub limita inferioara. Nu stiu daca e o problema in adevaratul sens al cuvantului dar pana ajung sa vorbesc cu doctora ptr mine e o problema, mai ales ca nu gasesc nimic despre asta nici pe net. In fine....vad eu ce si cum azi cand o sa ajung la doctor.
Va urez o zi buna si multa sanatate. Pup toate fetele.

to be or not to be?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Michelle-stiu ca zilele astea sunt cele mai grele pt tine. Ma rog ca sa gasesti in adancul sufletului tau, cu ajutorul lui Dumnezeu, al sotului, al prietenilor, al nostru care suntem alaturi de tine, puterea sa treci peste aceasta durere imensa si sa poti privi inainte cu incredere. Ma rog sa ai parte cat mai curand de un bebe care sa te faca sa lasi in urma amintirile dureroare.O imbratisare mare, mare.

myry

Mami si tati te asteapta http://bd.lilypie.com/2VaDp3.png

_

Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata fetelor,
Si pentru mine azi e cosmar, citesc ce-i scrieti lui Michelle si plang, plang.
Michelle cred ca eu te inteleg perfect, azi se face o luna, acum o luna pe vremea asta eu imi rugam disperata copilasul sa stea acolo, la mine in burtica. Si parca-mi raspundea cu un piciorus, o manuta. El voia sa stea acolo, am simtit asta atunci, sentimentul asta ma urmareste si acum. Dar, draga mea, ei sunt acolo sus, le e bine, si ne urmaresc si ne ajuta sa trecem mai departe, sa primim de la DD alti bebei pe care sa-i iubim la fel de mult. Doamne e greu, e tare greu

Carmen mami de Mihai 24.8.99

Mergi la inceput