Durerea unei pierderi de sarcina ( 46 )

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Va multuemsc din suflet!
tin pumnii pentru toate fetele sa aiba bebe in burticuta.
Nu am vazut sa se fi discutat despre asta dar pt ca am informatia o impart cu voi.
Mama mea a fost tratata de toxoplasma de dr.Micaela Cretu de la Spitalul Colentina.s-a rezolvat fara operatie.Mergand cu mama am vb cu dr pt ca am vazut si gravidute.Si mi-a spus ca trateaza cu succes toxo si in sarcina.
Doamne fereste nu doresc asta numanui ci doar ca info in caz de.
Pupici, coco.

http://tt.lilypie.com/gnB1p3.png octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

irene ..suntem mari..si cu cat inaintam ..ne apuca emotiile din ce in ce mai tare... sper sa se termine cu bine...

deocamdata tot stefania ramane doar daca-i creste ceva.. il schimbam...

Stefania X 233+ ... AMR...MAX 7 sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara,

ALINA, IRENE, MUSETE

Sunt bine fetelor. Ma mai doare burta din cand in cand, dar o rezolv cu no.spa, chiar daca uneori mi-e frica tare sa-l iau. Va mutlumesc ca intrebati de mine. Tare va doresc si voua sa va vedeti visul implinit cat mai repede posibil.

CRISTINA26 multa sanatate!

LIANA D-ne ajuta!!

FLAVIA trece raceala? La mine se vede ca a fost o alarma falsa, sau am reusit sa o previn. Multumesc lui D-zeu.

MAV

LAU

BABY cat iti mai lipseste pana dai examenul?

Fetelor, va salut si va doresc o seara placuta.

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

michelle, draga mea, stiu ca zilele de 25 si 26 octombrie vor fi un cosmar ptr tine toata viata,sint zilele cind ai mers la spital si ai nascut=o pe micuta Katharina,cind ai simtit-o ptr ultima data in burta ta, as minti sa spun ca stiu ce simti, ptr ca nu stiu, si poate nici n-as mai fi intreaga la cap daca as fi trecut prin asa ceva, dar TU esti un exemplu ptr noi toate alaturi de celelalte fete, ptr ca te-ai ridicat si incerci sa mergi mai departe!Esti o femeie puternica, si VEI reusi TU mihaela intr=o zi!dupa atita suferinta va rasari soarele si ptr tine, si va fi un rasarit atit de frumos, si vom ride amindoua ca si in visul meu, erai fericita acolo, esti tinara, prea tinara ca sa treci prin cite ai trecut deja din pacate, dar viata si necazul nu ne intreaba, el vine pur si simplu, dar tu, trebuie sa te ridici acuma draga mea, nu te lasa afundata in cosmar, doar tu te poti ajuta sa iesi la suprafata, eu, iti dau mina si am sa te trag la aer, la viata, la lume, ai un sot minunat si intr=o zi veti avea un copil! www.woow.ro/prezentarefullscreen/Cele_patru_lumanari.html" target="_blank"> UN MIC CEVA de la mine din suflet ptr tine

te pup tare si vreau sa te vad zimbind din nou!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Soniacamera lui dominic
camera lui david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Micheleeeeeeeeeeeeeeeeee si eu iti dau mana,,,te puppppp

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Flavia, este extraordinar cat de mult o ajuti pe Michelle! Cred ca este f. dureros sa treci prin asa ceva, dar asa este Michelle este tanara si trebuie sa mearga mai departe.
Michelle, .
Dana, ma bucur ca te simti bine si mai intri din cand in cand sa ne mai spui despre tine.
Musette, cum esti azi?
L58, nu ne mai zici nimic?
Alinushca, tin pumnii pt azi la test.
Va pup pe toate fetelor si va doresc o zi calda!

Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Michelle iti doresc multa putere sa treci peste aceste zile. daca ai nevoie de ceva stii unde ma gasesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

michelle suntem toate alaturi de tine cu tot sufletul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Michelle iubita, iti inteleg suferinta! Nenorocita asta de suferinta! Sunt alaturi de tine si ma rog pentru tine, sa stii. Ma rog sa ai putere si sa poti merge mai departe Draga mea ti-am mai spus-o si ti-o repet: vei fi fericita, intr-o zi...iti vei aminti ca de un vis urat de tot ce s-a intamplat si iti vei simti copilul miscand toata sarcina si, la capatul ei, il vei tzine in bratze sanatos! Atunci cred ca vei uita toata suferinta, copilasul tau te va face cea mai fericita mamica (nici sa nu te gandesti ca nu vei fi mamica...cred ca bebe asteapta ca tu sa fii un pic mai linistita si mai increzatoare in viitor). Te pup cu mult drag si-l pun eu pe bebe sa vorbeasca cu bebelusul tau sa nu te mai lase mult sa astepti, ok?

30+ AMR 10 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

alinushca am gresit mama ca tastez din pat pozitia culcaterau 8 zile..una trecu..mai sunt 7 te puppp si tin pumnii azi
baby si io abia asteptiar tu tine'ooo tot asa..io tin pumnii sa iei si carnetu sa devii si burtoasa
musette la carte scrie asa.."...cand mucusul devine sticlos,clar,transparent,,,ca albnusul de ou crud,,,atunci spunem ca e mucus de buna calitatee,,si daca mai avem si senzatia de "ud_curgatoare",,,suntem in "perioada de maxima fertilitate"
dehhh asa zice la carte...io zic sa o tragi tareee ca nu ai nimik de pierdut.io vazui ca esti in z26..da ce nu ai mai povemenit ovulatie tarzie??????sau dubla????.din contraate puppp si tin pumniiii
mav si io tare as vrea sa te vaz din nou asate pupppp
Irene nu fac mama efortcand ma supara le arat un deshtisi scap repede fara efortin rest dau din maini degeaba ca pana sa ma inteleaga ei...invat io limbanu stau in spital..am inchiriat un apartament ,,te pupppp
Cocolyso bun venit la noisper sa stai cat mai putin si sa fugi la gravidutze.
Lauuuuuuuuuuuuuuu mii dor de tineee..ia trimite'o mama pe soacrata la mine...ca ii explic io cum sta treaba imediat
Chantalllllllll te puppppppppppp oriunde ai fiiiiiiiii..
va puppp pe toateeeeeeeeeeeeeeeeee

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

iote'i ca vin

Mergi la inceput