Sa va spun ce a facut ALEXANDRA mea care are 2 ani si 5 luni.Pai eu care am crescut pe vremea lui ;CEASCA;stiam cantecele frumoase si ce-mi vine sa-i cant lui fiica-mea:
Mi-am pierdut o batistuta ,ma bate mamica....
si numai ca o vad ca sare speriata din pat si fuge(eu nestiind ce are)deschide dulapul la care striga cu batista in mana:MAMA,MAMA AICI E BATISTA.Am ramas masca si cu o morala buna...mai lasa fata cantecele astea sperii copiii care gandesc azi toate versurile si isi pun o mie de intrebari .....
E prea dragut subiectul pentru a-l lasa sa se piarda.
Am sa va povestesc si eu despre fetita mea cea mare care are 3 ani jum.
Am pictat intr-o zi pe peretele din camera fetitelor mele pe mica sirena. Cand am terminat de pictat le-am chemat sa vada desenul. Cea mare imi spune: "Mami e frumoasa mica sirena, dar nu inteleg de ce o mananca peshtele ala".
Am intrebat-o intr-o zi de de vrea sa se uite la desene animate la care ea imi raspunde "pentru ca sunt pasionante"
Intr-o zi il aude pe baietelul vecinului jucandu-se in curte. Il striga si dupa o scurta conversatie vine la mine sa ma roage sa o las la el acasa. Eu ii explic ca e prea mica si nu pot sa o las nesupravegheata la care ea fuge suparata in curte si-l striga pe baietel "Rares, Rares mama nu ma lasa sa vin la tine, dar sti ca eu te iubesc si am o solutie. Am sa fug de acasa"
Si mai am si altele, dar nu mai am timp acum.Am sa mai revin.